Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 695.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
SomniusX - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπω είδες κατά την ολοκλήρωση λέει completed κλπ πριν λίγο έκανα ακόμα μια.. ΦΤΟΥ δεν κράτησα αντίγραφο σόρρυ ρε μαν
-
Mi3
Μήνυμααν θες για σιγουριά θα το πάρεις από τα γνωστά καταστήματα.. εγώ πήρα από το merimobiles, δες εδώ στο forum υπάρχει ένα νήμα με σχόλια καταστημάτων.. για πότε το βλέπεις την αγορά?
-
Mi3
Μήνυμαμε ότι και να έρθει εάν σου έρθει θα βάλεις την δική μας την Ελληνική... (είναι rooted και έχει ότι χρειάζεται) δες εδώ [GTV-3.5] H έβδομη έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! και όταν σου έρθει βεβαιώσου για την γνησιότητά της μέσω της εφαρμογής cpu-z από το playstore.. πες μου, από που λες να αγοράσεις?
-
Μήνυμαέλα μαν, τσίμπα μια.. έκανα εγώ σε 4.3 που κάνω δοκιμές.. 0k9NCB2.png http://i.imgur.com/0k9NCB2.png
-
ZTE Nubia Z5s mini
Μήνυμασε Mi3 δούλεψε αλλά όχι για όλα και μου προκάλεσε προβλήματα μνήμης.. το έβγαλα από το kitkat..
-
πρόβλημα με xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδιά διαβάσατε για 2 που έτυχε.. θέλετε να μιλήσουμε για τις άλλες μάρκες κολοσοί πόσα βγάζουν καθημερινά εκτός.. εργοστάσιο είναι, έχει ποσοστό βλαβών.. όλα έχουν..
-
flash player
Μήνυμαδώσε πληροφορίες για αυτό που έχεις να το δοκιμάσω σε Mi3 και γενικά παιδιά θέλω κι εγώ για μια φάση flash.. τι ξέρουμε?
-
Απορία
Μήνυμαέχεις κάποιο adblocker.. βάλε την σελίδα μας στη whitelist
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από SomniusX: “αλλάζεις το Default SMS app με το 8sms και του λες Strip all unicode characters” αυτό είναι άσχημο βασικά :)) προγράμματα υπάρχουν πολλά , το θέμα είναι να υπάρχει και υποστήριξη για dual sim (για μας που έχουμε το ρύζι) θα μπορούσε να βάλει και το go sms και το handcent κλπ κλπ αν θέλει dual sim , το go sms δυστηχώς έχει κάποια θέματα ώρες ώρες (χάνει μηνύματα και αν έχεις σβήσει/απενεργοποιήσει το stock δε τα λαμβάνεις…
-
Μήνυμα'σσσσωραιος
-
Μήνυμανα προτείνω ελληνικές εικόνες?
-
παιδιά να σημειωθεί ότι οι δικές μας δεν είναι ΟΤΑ packages που απλά patchάρουν ότι έχει αλλάξει και πάμε παρακάτω.. είναι εξολοκλήρου κανονικές "γιομάτες" ρε παιδί μου, ROM! +++ ότι είναι Ελληνικές και από τα χεράκια μας!!
-
αλλάζεις το Default SMS app με το 8sms και του λες Strip all unicode characters
-
παιδιά αρχίστε να σκέφτεστε τρόπους να φέρουμε μια εδώ "αναίμακτα" περιμένω..