Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 695.

• θα παίξει το unlock αν πας κοντά δεν ξέρω

• Προβλημα με ems

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

και παίζει να μην δώσεις και μια βασικά

• έχει μεταφραστεί και κοστίζει 10$ μέσω ενός τύπου για Αγγλικά παντού..

• Παράθεση από maddoctor: “My precious.......Το θέλω! Ειλικρινά, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε να τα στείλουν σε κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη να τα πάρουμε!? PS. Μόλις ρώτησα. Μου είπαν ότι πράγματι είναι φοβερή τηλεόραση (λες και δεν φαίνεται)!!!. Παρουσιάστηκε τον Μάιο στην Κίνα. Είναι πολύ δύσκολο να την στείλουν, καθώς είναι κομματάκι πιο μεγάλη απ' ένα κινητό! Επίσης είναι πολύ εύθραυστη για να σταλθεί με απλό ταχυδρομείο. Με DHL κοστίζει έξτρα πολύ. Μου είπαν πάντως ότι θα το δούνε και θα μου πο…

• θέλω το 1+1 να πάρει full v6

• και ποιος θα καταδέχεται τα δεδομένα traffic analytics κλπ? να ξέρω δλδ..

• Antutu score από τα xiaomi

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

άντε πακέταρέ το ντε

• redmi note

SomniusX - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από ktsak: “Γιατι οχι GoSMS Pro ? Και 160 χαρακτηρες και 2καρτο ;)” Όλο pro και pro βρείτε κι εμάς τα φτωχαδάκια μια λύση! Να μην αγοράζουμε το κάθε τι!” Παράθεση από Βεδουίνος: “Παράθεση από ktsak: “Γιατι οχι GoSMS Pro ? Και 160 χαρακτηρες και 2καρτο ;)” Δεν θέλω να πληρωσω αγορά κάποιας... Η 8sms τρέχει σε μας ή θέλει kitkat?” παίζει το 8sms μια χαράδρα δοκιμασμένο, απλά πρέπει το stock sms (messaging) με το πορτοκαλί icon να το κάνετε stop + disable και μετά μέσ…

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

ρε παιδιά κάντε ένα repack το τελευταίο v5.0 σε apk και δώστε το εδώ.. παιδεύουμι να του βρω σε λέω..

• Αγορά Xiaomi Mi3

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

EMS θα βάλετε για να "έρθει" και σαφώς στα notes να σας το βάλουν π.χ. 40$ και ότι είναι mp4 player κάτι εκτός κινητού

• το έβαλα στο GenyMotion VM που έχω ένα nexus 10" virtual machine με art και full machine emulation (accel+gfx/κλπ) και παίζει ΦΕΤΑ! μόνο που κατάλαβα ότι μπορείς να κάνεις κακίες έτσι

• Xiaomi Redmi Note 4G

SomniusX - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

εγώ κάποτε πήγα από εκεί και έκανα και 1,5 ώρα να βρω ποιο γραφείο ποια αποθήκη και ποιος άνθρωπος ήξερε έστω να μου πει με ποιον να μιλήσω.. καθίκια σου λέω ααααπαπαπαπαπαπαπα

• ΩΠ..? δεν ήξερα ότι υπάρχει "οργανωμένο eglima" στο G+ για δώσε

• Έχει ασχοληθεί κανείς με OnePlus One και το cyanogen 11s που είναι variant του cyanogen.. όπως επίσης με την v5 που βγάζουν για τη συσκευή.. επίσης να αναφέρω ότι διορθώνω από μετάφραση γραφικά κλπ το Miui Express|Lite (v6 look κλπ) σύντομα νέα για αυτό..

• το λατρεύω αλλά δεν έχω παρέα να το παίξω..!

• Αγορά Xiaomi Mi3

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από zero777: “απλα για να μην γίνει κανένα λάθος τι πρέπει να ζητήσω κατα την παραγγελία μου ετσι ώστε μετά περνώντας την δικιά σας ROM όλα να γίνουν τέλεια...να ζητήσω το κινητό ROOTαρισμένο?o οδηγός για την αναβάθμιση είναι αυτός που παρέθεσες tora? Γενικά εγώ που δεν έχω εμπειρία σε root θα καταφέρω να κάνω λειτουργικό το τηλέφωνο? ευχαριστώ” να μην ανοίξουν την συσκευασία (να έλθει σφραγισμένο το κινητό), να ΄έλθει με την μαμά ρομ (όλες οι Ελληνικές rom για όλα…

• Xiaomi Redmi Note 4G

SomniusX - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Καλημέρα και πάλι.Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Σήμερα το πρωί μίλησα με τον κινέζο και μου είπε ότι στο δέμα μου έχουνε βάλει τιμή 40$ και 10 $ μεταφορικά. Τι να πω ελπίζω να παραλάβω σύντομα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω.” +++ Παράθεση από kostas43: “Φίλε τουλάχιστο εμένα δεν μ' έχεις ζαλίσει καθόλου , κάθε φορά που μπαίνω λέω άντε σήμερα το παρέλαβε . Πραγματικά νομίζω ότι το γαιδούρι φαγώθηκε αυτή η ρημαδοουρά έχει μείνει , άντε και με το καλό !” μας έχεις βάλει σε ένα τρυπ…

• Παράθεση από topmar: “Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας; Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον. Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....” λίγο προσοχή με την κόλα και τις επαφές, πρίζα είναι, μπορεί να σου παρουσιάσει θέμα, από να σου κάψει φορτηστή/κινητό μέχρι να σου πετάξει ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό σου πίνα…

• Mipad

SomniusX - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

αρχική 1η SD ονομάζεται ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής και θεωρείται έτσι λόγο του ότι είναι emulated SD card. συνήθως θα το δεις και ως SDcard0 ή 0 σκέτο κλπ.. η εξωτερική SD ονομάζεται σαφώς 1

• service

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ίσως , εγώ περιμένω το 4g , (έδωσα πίσω το note mtk , γιατί ήλθε με Κινέζικη έκδοση TD )” TD ??? όχι ρε φίλε..