Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 695.
-
μόνο εάν είναι ως exchange παίζει, μπορούμε?
-
sar value for Mi3
Μήνυμαc00lio boyz
-
Να το παρω?
Μήνυμαβάλανε 1s και δεν το πήρα χαμπάρι? τα νεύρα μου!!!
-
Mi3s
ΜήνυμαMiPad? sign me in.. το έχω πάρει όπως είναι..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά είναι πολυ μανίκι να κάνεις Μεταφράσεις - Compile τις ROM - να παρακολουθείς το φόρουμ - να Φτιάχνεις από την αρχή την διαδικασία για να…” α και μέσα σε όλα αυτά, να μιλάει με το team στο teamspeak/skype κλπ..
-
να σου πω, Kitkat κανονικά σαν τις αλλες έτσι ?
-
περιμένω πως και πως να αρχίσω το πείραγμά της !!!
-
αν τη βάλεις πες μου να ακολουθήσω κατευθείαν.. τώρα βάζω την δική μας..
-
τι κάνουν σήμερα τα αγαπητά μου παιδιά της νύχτας, πως μου είστε? λοιπόν η βραδιά σήμερα κλείνει με PSX, και μιλάω για Playstation 1 emulators για το Android σε συνδιασμό με το επικότερο game ever.. LoYBVCO.jpg Castlevania: Symphony of the Night best sountrack 1997, best εκείνο, best το άλλο, τέσπα δεν παιζόταν το game και ακόμα καλά κρατεί μερικές φωτό από το gameplay που απλά τα ΕΣΠΑΓΕ.. jNTNQgP.png DtKjj4w.png και ένα wallpaper με τον Alucard.. alucard.jpg τώρα εάν θέλετε τα πως γίνεται και π…
-
παιδιά έκανα λίγο διάλειμα από τα δικά μας και "ξεπέταξα" μια εφαρμογή που έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα.. RYxpwbS.png διάβασα το άρθρο του φίλου μου Tsamoudakis εδώ που αναφέρεται στο AcDisplay, έναν πραγματικά μαγευτικό τρόπο εμφάνισης αναδυόμενων ειδοποιήσεων σε κατάσταση locked.. Se92wAa.png anyways πήγα να το βάλω κι έφαγα άκυρο γιατί είναι για 4.4 (kitkat) μόνο.. λέω ρε γαμώτο κοίτα να δεις, οπότε add to wishlist και περιμένω.. εμ που δεν έκατσα στ'αυγά μου.. έψαξα και βρήκα.. στο XDA == [A…
-
Παράθεση από Tolis: “να δοκιμάσω να βαλω Ελληνικά πλέον δλδ;” αργείιιιιις..
-
είμαστε πραγματικά αρκετοί και η σελίδα μας εδώ το αποδεικνύει..
-
πρόβλημα ανοιγματος
Μήνυμαγιατί έβαλες κινητό πάνω?
-
παιδιά ... 0,71€ για 24 ώρες.. play.google.com/store/apps/det…d=hu.tagsoft.ttorrent.pro just wanted to say it!
-
έσιαξα κάτι png μωρέ