Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 695.
-
guys.. i'm baaaaaack!!
-
έχει θέμα και με την πολλαπλή επιλογή mail κολλάει τα πάει λίγο πέρα και μερικές φορές τα αποεπιλέγει..
-
review Mi3
Μήνυμασύντομα εγώ απλά περιμένω να έρθει το ίντερνετ σπίτι και θα αρχίσω
-
Για ήχο του συστήματος δοκιμάστε το DSP manager Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕ 72d1b4e4dde3050eff60c62c55f20259f72c485283.png κρίμα που δεν έχω χρόνο και πρέπει να φύγω για το χωριό αυθημερόν.. θα το τσεκάρω το βράδυ..
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΝΕΕΕΑΑΑΑ Παράθεση: “ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 28-04-2014 08:40 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 28-04-2014 07:18 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-04-2014 20:29 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-04-2014 16:24 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-04-2014 16:03 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 21-04-2014 15:18 IPS” ερχεται!!!
-
Παράθεση από tora33: “Μολις το πηρα και ερχεται και η Ελληνικη rom Πολλα μπραβο σε οσους ασχολουνται μ αυτην Την περιμενω με αγωνια μεν δεν βιαζομαι δε Sent from my MI 3W using Tapatalk now Free” απο περιέργεια ποτέ παράγγειλες και ποτέ ήρθε, επίσης από που και με ποιο τροπο ?
-
ταινιάρα από τις λίγες.. 0l4EcU7t.jpg (click for larger pic, and here for Google Search) Queen of the Damned (http://www.imdb.com/title/tt0238546/) και ακούω τώρα το Soundtrack που απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! συγκεκριμένα είμαι στο Deftones - Change (In the House of Flies) προτείνω σαφώς και το Soundtrack.. και για να τα λέμε όπως είναι... η ταινία είναι ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει η "σκοτεινή" νύχτα σας με "άλλο" αέρα.. τον αέρα που φέρνει η ταχύτητα που θα βρεθεί ένας φίλος βρικόλακας πίσω σας και θα…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από Cr3ativ7: “Όλα επιτρέπονται την νύχτα, που λέει και ένα άσμα.” τώρα που είπες για νύχτα.. χμ έχω ένα thread να συντηρήσω ... (χοχοχοχο) (Hidden Content)
-
Παράθεση από cy67: “Και αύριο μέρα του θεού ειναι φιλε, δεν χρειάζεται να σκοτωνεστε όλο το βράδυ. μπροβο σας για τη προσπαθεια! Καλή ξεκούραση και εις αλλα με υγεία..” παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι φόρτο, και αυτό όντας εργαζόμενοι και μερικοί από εμάς οικογενιάρχες! πανικός λέμε!! Παράθεση από MIUI_ART: “Update 2 : Βγήκαν οι ROM με την Ελληνική γλώσσα, και μπορείτε να τις κατεβάσετε από τα links που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.... => Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η 100% Ελληνική MIUI R…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαElta Courier - Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ :: Σύστημα Αναζήτησης Αντικειμένων και την πιο πάνω..
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαπαιδιά.. σύντομα θα μπορέσω να χαρώ τον τίτλο.. μπήκε στη χώρα.. 1o grab.by/wnyq 2o grab.by/wnyy Post/EMS tracking - track-trace δικό μου είναι το EM801234967SG
-
Παράθεση από takisfrag: “Παιδιά σας αξίζουν συγχαρητήρια, κάνετε πολύ σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που σε κάποιους απο εμας που είμαστε άσχετοι φαντάζει βουνό, περιμένουμε υπομονετικά και πάλι ενα μεγάλο ευχαριστουμε !!!!” μην σας φαντάζει, είναι βουνό παιδιά, πραγματικό.. αλλά έχουμε φοβερή διαχείριση "MIUI_ART" ο Αδμινιστράτωρ μας εδώ όπως και πολύ καλή ομάδα.. όλα τα παιδιά είναι "ένας-κι-ένας" handpicked!!
-
Παράθεση από Tolis: “Οι υπεύθυνοι της miui είναι ενήμεροι για αυτή σας την προσπάθεια ώστε, να σας το αναγνωρίσουν;” ένας που είναι υπεύθυνος για τις multilang μας ξέρει και μας βοηθάει στο github, από εκεί και πέρα ο Αδμινιστράτωρ μας MIUI_ART έχει κάνει τις κινήσεις του, και τις σχετικές επικοινωνίες του.. θα μας πει όταν έχει κάτι.. Παράθεση από shinig: “Καλημέρα!Μπράβο στα παιδιά για την τεράστια δουλειά που κάνουν!!Αυτή η ρομ θα βγει και για το Hongmi?η μονο για συσκευές που δίνουν καθε εβδ…
-
α βλέπω πολύ ενεργή επαρχία και καρα-γουστάρω.. δείτε εδώ φρέσκα από το φούρνο έτσι για τη γεύση.. changed png in "XiaomiServiceFramework.apk" to Greek ones! · 4bd1319 · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub edit πάρτε ακόμα ένα even more pretty png! hope you like the "art" · 09474a6 · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub edit v2 πάρτα ακόμα ένα, αλλά μην σας κρατάω.. pretty-fied user_guide_1.png from "FileExplorer.apk/res/drawable-el-xhdp... · 6c5f2aa · Xiaomi-Miui-Hellas/MIU…
-
μετά την ολοκλήρωση της Ελληνοποίησης θέλω meeting για καφέ κάπου αθήνα.. τι λέτε?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυματο ότι υπάρχουν στο λειτουργικό σύστημα και δεν είναι ενεργές, δεν σου πιάνουν τη RAM παρά λίγο από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.. μήπως έχεις μπερδευτεί σε κάτι ωρέ μαν?
-
να πεις στον υπολογιστή σου να εμφανίσει και τα κρυφά αρχεία και να ξαναπροσπαθήσεις την μεταφορά, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα..