Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 695.
-
έτσι! το μόνο που θα ήθελα να γίνει εαν δεν έρθει σε έναν εύλογο χρόνο το ΜΙ3 μου, έναν βίντεο-οδηγό για το πως κατεβάζεις ακόμα και από την σελίδα μας μια ROM και την περνάς στην συσκευή.. για τον χρήστη που δεν το κατέχει!
-
Παράθεση από mrvaggos: “ λογικά θα βρίσκεται Ελλάδα αφού στις 22 ήταν στο αεροδρόμιο. Εύχομαι να ερθει σύντομα” Παράθεση από MIUI_ART: “...Το πολύ μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχεις παραλάβει.....” παιδιά από το στόμα σας και στου Θεού τ'αυτί! ουφ, έχω σκάσει, είμαι με ένα ΖΤΕ των 24.90€, μόνο μπαταρία κατά τα άλλα θέλω να το πετάξω στον πρώτο υπόνομο που θα βρω.. ουφ
-
Παράθεση από Babis_koz: “Μπράβο ρε παιδιά. Να ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός. Μπαίνοντας στο Git είδα καναδύο λαθάκια. Να τα αναφέρω ή .......... (π.χ. The Last for Today... · 1c86e3a · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub Greek/main/Notes.apk/res/raw-el/introduction Οι σημειώσεις του MIUI σας επιτρέπoyn να δημιουργήσετε γρήγορα και να αποθηκεύσετε σημειώσεις. Το λάθος είναι το y στο επιτρέπoyn)” Θα το σιάξουμε ωρέ παιδιά, τι σας έχουμε εδώ να σας το λέμε, για να δείτε κάτ…
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παιδια θελω να πω κι εγω συγχαρητηρια εκ βαθους καρδιας. Υπαρχει περιπτωση να προλαβουμε το σημερινο Update???” το βλέπω δύσκολο.. αν τη δώσουμε θα είναι ελλιπής .. ότι πει ο MIUI_ART βασικά.. πες μας ω μεγάλε Αημινιστράτωρ.., βενουμε προς κοινοποίηση σημερινή..? εε εε εε ..?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαξεκίνα από merimobiles.com και αν προσέξεις στην σελίδα μας από εδώ κι από εκεί υπάρχουν banners με κουπόνια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χαμηλώσεις το κόστος της τελικής τιμής αγοράς του.. καλή αγορά..
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Πες μου διεύθυνση να σου στείλω κανένα πακέτο internet...” πακέτο? άσε παιδιά φρίκη.. έχω ένα tp-link wr941nd με dd-wrt μέσα σε client-mode πάνω σε ένα my-fi της wind.. θα του δώσω πολλά db στις κεραίες να δω μήπως πέσω πάνω σε κανέναν γείτονα αλλιώς δεν την βλέπω καθαρή.. στις 30/4 λέει η Wind θα φέρει σταθερό +ίντερνετ.. ΦΑΚ.. έχω μείνει με κάτι λιγότερο από 2gb 3g
-
χαίρομαι που έχει τόση απήχηση, είμαι υπέυθυνος γραφικών της Rom πέραν της Ελληνοποίησης.. εάν κάτι σας δυσαρεστεί θα ήθελα να το αναφέρετε στο αναλογο thread για να το διορθώσω. [Git Repository] Miui ROM - Ελληνική Μετάφραση
-
ωραία άφησε η γυναίκα το transmission να δίνει ρέστα κατεβάζοντας 720p σειρές.. έμεινα με 2,5gb στο 30gb/μήνα 3G που έχω μέχρι να έρθει το ίντερνετ στο σπίτι, οπότε όχι skype, όχι βίντεο και συχνά commit... σε θάλασσες και ακτές.. ...... την τρέλα μου μέσα !#%!#$^^&$%^%$%%!$!#!!$%@ dU8oxv8.png d0xIhZC.gif
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε Sort τα XML με βάση τα Strings. Αυτό θα μας σώσει τόνους δουλειάς και θα είναι εύκολο το Compare με παλιές μεταφράσεις αλλά και νέα XML versions.” care to elaborate on that, δεν το κατάλαβα ωρέ μαν.. Παράθεση από Tolis: “Τελευταίο off topic και συγνώμη κιόλας.Έτοιμο. Screenshot by Lightshot” και το πρώτο και αυτό πολύ ωραία!!