Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 695.

• ότι θες ξέρεις είτε το πάρεις από το .psd είτε ρωτάς μήπως έχω να στο δώκω, οκ?

• άνοιξε το πρώτο .psd και θα καταλάβεις τι έχω κάνει ..

• παιδιά ξέχασα να σας δώσω τα .psd να τα δείτε.. το κινητό με τις κλήσεις εδώ Dropbox - turn_on_smart_antispam.psd.zip και το λογότυπο εδώ Dropbox - miui-hellas.psd.zip

• ναι το βλέπω, αφού προσθέτεις συνέχεια συσκευές χεχ.. δεν πειράζει ντε.. τελειώνω με τα Apps στο Main με την σειρά, όπως με ξέρεις και ξανα-πιάνω τα devices..

• καλά εδώ γελάμε.. δεν θα το πω αλλιώς.. τέλος!! 9fC1kEV.png

• πρέπει να προλάβουμε το build της Παρασκευής όπωσ-και-δίποτε!!!!

• η μετάφραση μέσω github γίνεται ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, ας πούμε εγώ κάνω push κάθε 5-10' τις αλλαγές και ταυτόχρονα λαμβάνω τις αλλαγές που έχουν κάνει και άλλοι όσο μετέφραζα εγώ.. είναι έτσι η μορφή/τρόπος να εργάζεσαι κοινόχρηστα σε κωδικα με κόσμο.. δυστυχώς μόνο εάν σας αφιερώσουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και δεν το ακουμπήσουμε εμείς, μπορεί να εξηπηρετίσετε αλλιώς μέσω github, και πάλι δεν εφαρμόζεται έτσι καλά το σχέδιο, πάρε παράδειγμα έδωσα ένα regular expression για το ..…

• δεν λένε τίποτα, σε έναν φίλο Mi3 16gb και το δικό μου 64gb μια χαρά τα δέχτηκαν και απάντησαν ότι θα το κάνουν έτσι..

• χμ ναι αλήθεια, για πες ωρέ αδμινιστράτωρα πως γίνεται να βοηθήσουν τα παιδιά στην μετάφραση..? Υ.Γ. τενξ αδερφέ, το τύπωσα μια μέρα, είχα νεύρα για τα keep calm

• έκανα και το avatar μου miui-fied jBOhYj7.jpg

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!! :thumbsup:” άμα σε αρέσει/αρέσκει αυτό τότε να σε δείξω κάτι ακόμα, λέω μήπως σε ικανοποιήσει και εκείνο.. DHilToQ.png σε διαφάνεια, υπάρχει και σε λευκό και μαύρο φόντο.. επίσης έχει περαστεί και στο.. MIUI-XML-5.0-Greek/Greek/main/Browser.apk/assets/quicklinks4-el-rGR/miui-hellas.png at master · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub τι λες?

• έλα δικός μας είσαι μην αγχώνεσαι, καλώς ήρθες στην παρέα.. τώρα σε άλλα.. έφτιαξα το turn_on_smart_antispam.png Zt14dYv.png θα το βρείτε εδώ MIUI-XML-5.0-Greek/Greek/main/AntiSpam.apk/res/drawable-el-xhdpi at master · Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-5.0-Greek · GitHub και γενικά επειδή το κατέχω το γραφικό, αφήστε εμένα και τον MIUI_ART για τα εικαστικά θέματα

• καλώς προτείνεις αδερφέ και σεβαστή η άποψή σου, αλλά εδώ η σελίδα που αριθμεί πάνω από 1.000 μέλη και είναι το επίσημο φαν-κλαπ της εταιρείας στην Ελλάδα, έχει την ικανότητα με το forum, bug tracker, downloads και άλλους τομείς να υποστηρίξει πλήρως κάποιον. από πλευράς ενημέρωσης άλλων κοινοτήτων για να μας στηρίξουν, χεχ, εάν δεν ξέρουν τι πάει να πει Miui τι να προταθούν να κάνουν.. ενώ όσοι ξέρουν το Miui, εδώ αράζουν, παρέα με μας!

• γενικά πρέπει να τους πούμε μερικά πράγματα και αφού πλέον έφτασε 3 σελίδες το thread ας πω τι έχω αποκομίσει ως τώρα.. could you please write the following on the package - that is intened as a gift - lower the price of the product as low as you can - say that it's an mp3/4 player or something similar and generaly try as much as possible to help me get this package over greek customs that over-charge everything they get their hands on. πιστεύω αυτό πιο απλοποιημένο, κατανοητό και άνετο θα ήταν …

• γιατί τον γράφουν βρ"υ"κόλακας, δεν έρχεται η λέξη από τα βρύα βρικόλακας βρε παιδί μου απλά με "ι" θα ξυπνήσει το βράδυ και θα μας βρίσει, κατάλαβες

• είμαι υπερ του "Ανέβασμα αρχείου" το μεταφόρτωση είναι το λιγότερο parapligic, no offence.. επίσης.. για τις φωτογραφίες ας αφήσουμε τις αυθεντικές, με τα γραφικά θα ασχοληθούμε τελευταία με κάποια .psd που έχουμε στην άκρη. επίσης αφαιρέστε όλα τα Thumbs.db όσοι δουλεύετε σε περιβάλλον Windows πριν κάνετε push οτιδήποτε.. και, μην ξεχνάμε τσεκάρουμε καλά καλά μην αφήσουμε κάτι που δεν πρέπει..

• νύχτα έπεσε την μαρτυρική Κυριακή του Πάσχα.. που βασάνισε πολλούς θνητούς και μας ήταν άνοστοι για 40 μέρες.. σήμερα θα φάμε καλά, οπότε ας ξεκινήσουμε τη "νύχτα" μας με κάτι ζεστό και δυνατό.. Best Rock Ballads Ever Best Rock Ballads Ever - YouTube

• Κοίτα αν και είμαι μέλος της Ελληνικής μεταφραστικής ομάδας εγώ ο ίδιος προσωπικά δεν πρόκειται να έχω ποτέ το μενού στα Ελληνικά, ακόμα και όλες μου οι επαφές χρόνια τώρα είναι όλες με Λατινικούς χαρακτήρες επίτηδες.. εγώ είμαι υπέρ του Αγγλικού μενού.. δεν ξέρω για σας

• eeW02d3.jpg ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (και αληθώς ο Κύριος σε όσους το είπαν!) Την Πασχαλινή μου καλημέρα σε όλη την κοινότητα, εύχομαι να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε όσους σας αγαπάνε! Βουρ στον οβελία και στα κοκορετσάκια.. και σήμερα λοιπόν, δεν θα ήταν καλή μέρα χωρίς μουσική, οπότε παίρνω θέση και σας δίνω μια "ΔΥΝΑΤΗ" playlist για σας που "υστερείτε κατάλληλης μουσικής" να γουστάρετε κάργα να'ούμ' https://www.youtube.com/playlist?list=PLmyQ8kYsqIKrK5nsDlHEy561trT15e-r8 αρκετές οι ώρε…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πήξεις στην μετάφραση ! :thumbsup:” άστα βράστα!!! αχχαχαχαχααχ