Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 695.

• Τόλη και καλά και λάθος κατάλαβες μαν.. όταν γραφτούν αυτά στο git στα Ελληνικά το UI αυτόματα θα τα πάρει για να τα δείξει, οπότε τα μενού και τα σχετικά θα είναι Ελληνικά αφού τα γράψουμε όλα!

• έχουμε υποσημείωση στο git, μπορεί ο Αδμινιστράτωρ να το κοιτάξει.. είμαι από ένα μικρό χρεπάκι Netbook και δυσκολεύομαι ακόμα και κλικ να κάνω, πφφ τα νεύρα μου.. ;p

• Παράθεση από Tolis: “...(άσχετο.Προεπισκόπηση μηνύματος που έχει πριν την υποβολή;)” πατάς να σε πάει στο μήνυμα με τον πλήρη επεξεργαστή κειμένου και κάτω θα δεις προεπισκόπιηση..

• είμαι contributor και από χθες του δίνω και καταλαβαίνει.. πρέπει να έχω περάσει τις 1.200 λέξεις, συνεπάγεται περίπου σε ~600 φράσεις.. βρίσκομαι στο Camera στο device αλλά κάνω preg_match με regex σε όλους τους φακέλους ώστε εάν κάποιος αναλάβει άλλο μέρος να βρει τουλάχιστον μερικές λέξεις/φράσεις έτοιμες.. παραθέτω screenie για τη γεύση... (έχω dual monitors και γίνεται πανικός) mGGVTunt.png (click για μεγαλύτερη) Σαφώς προτείνω msysgit από github.io και notepad++ με λίγες (χεχ λίγες ναι) ρυ…

• έχω κάνει ως τώρα 34 commit και παίζει να είναι πάνω από 1.200 λέξεις (600 φράσεις) μεταφρασμένες.. καλά πάμε..

• Παράθεση από Cr3ativ7: “Ομάδα developer? Ανάσταση! Που είναι και επίκαιρο... ” Παράθεση από MIUI_ART: “Όποιος γνωρίζει από την σύνταξη των XML μπορεί να βοηθήσει.....” παιδιά βουρ στον πατσά εγώ, θα κάτσω να κάνω ότι προλάβω σήμερα ..

• εγώ μόνο το mi3 χρησιμοποίησα

• Παράθεση από drfear: “σημερινη;” κανα μήνα τώρα ισχύει το coupon.. γιατί δεν παίζει?

• tq8DjWL.png Μετά τη Google Camera, βλέπουμε ακόμη μία εφαρμογή της αμερικανικής εταιρείας να εμφανίζεται στο Play Store. Η λειτουργία του Chrome Remote Desktop είναι επίσημα πλέον διαθέσιμη στο κατάστημα της Google και θα σας είναι πολύ χρήσιμη, στην περίπτωση που θέλετε να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας από την Android συσκευή σας. DQD5mau.png Στην ουσία, αποτελεί μία επέκταση του υπάρχοντος software της Google για τον έλεγχο του desktop σας από απόσταση, μόνο που τώρα συνεργάζεται και το..…

• Παράθεση από drfear: “...κωδικος miui για το merimobiles.com αφορα εκπτωση 5% η 5 Ευρω; ..” coupon code "mi3" -7.60€ από την παραγγελία μου..

• δεν είναι double posting μιας και υπάρχει διαφορά ώρας από το ένα στο άλλο. είχα ενημέρωση πριν λίγο.. παραθέτω.. 8aLzD9W.png άρα καλά πάμε από μέρος τους.. νταξ παιδιά είναι σχετικά δικαιολογημένο να έχω λίγο παραπάνω άγχος έτσι. και θα ήθελα να εξηγήσω κάτι μιας και πιστεύω κι άλλοι εδώ μέσα μπορεί να αισθάνονταν το ίδιο όταν παράγγειλαν απ'έξω συσκευή. πέρα από το eBay που έχει άλλο αέρα και την προστασία του Paypal σε κάθε βήμα, είχα πάρε ένα macbook pro το 2011 (ένα late 2010) από Αγγλία, ο…

• sg0UetK.jpg photo από SamBriggs Καλώς ήρθατε στο σκοτεινό σημείο του Forum.. το μέρος των νυχτοπερπατητών, των βρικολάκων αν θέλετε.. ένα μέρος, που μπαίνουν μόνο όσοι πραγματικά δεν την παλεύουν να λειτουργούν υπολογιστή την ημέρα με το καταραμένο φως του ήλιου, και βρίσκουν το στοργικό φως του φεγγαριού της νύκτας τη μοναδική τους άνεση.. κοινώς.. εδώ γράφουμε όσοι είναι afternight τύποι, να λέμε καμία χαζομάρα για να περνάει η ώρα. η νύχτα μάλλον! Για όσους ακόμα προσπαθείτε να καταλάβετε τι …

• LCD για Xiaomi Mi2s

SomniusX - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

κι εγώ αυτό ελπίζω, μας έχουν στο μυαλό μας αρκετά πάντως.. μίλησα στην πρόσφατη συναλλαγή μου με την "Catherine" (αν το έγραψα σωστά) και στην αναμονή απαντήσεων αναπτύξαμε αρκετά θέματα, ένα από αυτά είναι και το "Ελληνικό" κομμάτι. Μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη ζήτηση από εμάς και ήταν απλά θέμα χρόνου το όλο project-greece.. τελοσπάντων.. ευχόμεθα για ένα καλύτερο και υποστηρίξημο Ελληνικό "αύριο" από την εταιρεία!

• o2d706Q.png Η Google διέθεσε την εφαρμογή για την κάμερα στο Android, ως stand-alone app στο Google Play store, με βασικό στόχο την ευελιξία όσο αφορά στις αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της απόδοσης, τη καταπολέμηση bugs ή την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Η εφαρμογή ονομάζεται απλώς Google Camera, και μοιάζει κάπως διαφορετική από αυτή που υπάρχει στο Android 4.4 KitKat, αφού η Google έχει προσθέσει νέα χαρακτηριστικά ενώ έχει βελτιώσει και το περιβάλλον χρήσης, το οποίο είναι πιο “καθαρό”. 3CN…

• LCD για Xiaomi Mi2s

SomniusX - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “.....Τουλάχιστον σαν πρώτο βήμα να καλύπτονται ΑΜΜΕΣΑ τα DOA....” άρα αυτό προϋποθέτει στην Ελληνική αποθήκη να έχουν στοκ από ανταλλακτικά, σωστά? διότι αν λάβω υπόψιν τι έχουν από εμπορικά προϊόντα για πώληση, έχουμε σοβαρές ελλείψεις στην Greek warehouse..

• να φανταστώ το Mi3 δεν θα νιώθει από την νέα έκδοση, παίζει να την τρέχει κομμάτια?

• αχχαχαχα όχι ρε φίλος, απλά για τους ξένους.. ξέρεις.. όσο περισσότερη προβολή έχουν τα εργαλεία μας, τόσο περισσότερη υποστήριξη θα έχουμε από παντού, ειδικά από την ίδια την εταιρεία.. σου λέει, πφφ κάτσε ρε να τους πετάξω μια καλύτερη λειτουργία ή μια σωστότερη μετάφραση, αφού τους βλέπω να λυσσάνε..

• έχω πάντως έλαβα την παρακάτω ενημέρωση μετά από ερώτησή μου.. aImCUCG.png και εύχομαι να μην στραβώσει κάτι στην πορεία, δεν με παίρνει εποχή που είναι να σκάω τελωνείο.. για να δούμε.. Υ.Γ. επίσης εκκρεμεί και ο φίλος που πήρε το mi3 16gb, για να δούμε σε εκείνον τι θα στείλουν, αν και παράγγειλε μια βδομάδα νωρίτερα από μένα δεν το βλέπω μεγαλοβδομάδα να του έρχεται..

• ωραία θα ήθελα να είμαι στα "υπόψιν" για την μετάφραση, έχω αναλάβει και στο παρελθόν για iOS Cydia tweaks/hacks/apps μεταφράσεις και πολλά άλλα.. μπορώ να συγκροτήσω ομάδα εάν υπάρχουν άτομα, έχω και trunk csv project management έτοιμο για τέτοιες δουλειές!