Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-695 από 695.
-
sar value for Mi3
Μήνυμαθα ήθελα κι εγώ να μάθω εάν βρείτε κάτι..
-
Κεφαλαία σε μηνύματα (sms)
Μήνυμαδεν πατάς δύο φορές το shift key, να κλειδώσει στα κεφαλαία? είναι universal αυτό, σίγουρα θα σου παίξει..
-
xiaomi mi3
Μήνυμαδεν κατάλαβα πιο πάνω με το link προς το nfc, είναι βρε παιδιά το mi3 "nfc capable"? θα τρελαθώ!
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαωρέ μαν το 64άρι παράγγειλα σήμερα μαζί με τα πιστόνια (ακουστικά τους) με safe shipping insurance και ems και πλήρωσα κάτι λιγότερο από 400€, πω αγιογδύτες έτσι.. δεν 'ξηγιούνται καλά..
-
θα ήθελα να ρωτήσω εκτός από της θέσεις που έχετε ανακοινώσει ποιος είναι υπέυθυνος για την ελληνική μετάφραση του λειτουργικό στις miui roms, και εάν υπάρχει συγκροτημένο γκρουπ (μιας και το κατέχω) εάν μπορώ να μπω να βοηθήσω (μεταφραστής από κούνια). εάν δεν υπάρχει γκρουπ, κανονίστε το να μαζέψουμε κόσμο, να σπροχώ στο επόμενο επίπεδο την Ελληνική του μετάφραση. Υ.Γ. περιμένω το mi3 64gb να δω τι παίζει και τι όχι.. έχω κατεβάσει επίσης και τη rom και κοιτάω να δω τι παίζει..
-
παιδιά να πω την ιστορία μου, αξίζει σημείωσης.. το Σάββατο μεσημέρι έβαλα για έναν φίλο μια παραγγελία για το mi3 το 16άρι με ems κομπλέ, το περιμένει.. εγώ πάω δευτέρα πρωί και βαράω το 64άρι με τα πιστόνια, έλαμ'ντε που μετακόμισα πρόσφατα και στο paypal είχα την παλιά και γίναμε λίγο μπάχαλο με τις διευθύνσεις και δεν ήξεραν τι να κάνουν οι Κινέζοι, έβαλα μια παραγγελία ένα bluetooth με 1,5€ για να δουν την καινούργια αλλά δεν τους έφτανε, τέσπα μου τράβηξαν refund τα χρήματα, και καλώς έπρα…
-
εμείς εδώ που είμαστε https, είμαστε κομπλέ από openssl version? τσεκάρατε τον ντέντη στην hetzner? ή να ξεκινάμε αλλαγές κωδικών..
-
Παράθεση από Akrapovic: “το service και support θα είναι Ελλάδα?” ακόμα ένα αρκετά δυνατό ερώτημα, θα παίξει service έστω support?
-
παιδιά μην περιμένετε να έχουν την ίδια τιμή, σίγουρα θα είναι προσαυξημένη λόγο αποθήκης εδώ, θα είναι πλέον εγχώριο και κανονικά εκτελωνισμένο προϊόν, το θέμα είναι πόσο θα κοστίσει.. παω να βάλω ένα στο cart να δούμε αν του πω ότι είμαι Ελλάδα αν αλλάζει κάτι..
-
παιδιά, εύγε πραγματικά, έσκασε σαν βόμβα η ειδοποίηση στο κινητό μου χεχ.. μας κάνετε χαρούμενους ωρέ people!! εύχομαι μόνο να υπάρχει καλή συνεννόηση με την αποθήκη όπως και απόθεμα, γιατί την Δευτέρα που έρχεται πάω αν είναι για Mi3 64άρι..
-
φτιάξτε και κανένα bannerάκι να έχουμε σε signatures εδώ κι αλλού, φαρδύ και κουτί..