Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 695.
-
service
Μήνυμαλες να είναι αυτό, δεν νομίζω γιατί και πριν λίγο καιρό βγήκε και δεν έχει πουληθεί αρκετά.. παίζει να είναι το mtk version
-
service
Μήνυματα note δεν φοράνε qualcomm ..
-
Παράθεση από efkolo: “Θα το δω. Το σκέφτηκα αλλά το απέρριψα γιατί το κάνει μετά από τρεις τέσσερις επανεκκινήσεις. edit: Είναι εντάξει τα permissions ” όχι τι δίνει το σαν το fstab, αλλά πραγματικά folders/files είναι 755/644 και τα εκτελέσιμα σωστά? δεν ρίχνεις ένα recursive fix μια όλα τα φάκελα στην SD
-
Παράθεση από efkolo: “Εμένα, (μιας και λέμε για προβλήματα) το facebook και το twitter ζητάνε κάθε 2-3 μέρες να συνδεθώ (χάνουν δηλαδή τα στοιχεία του λογαριασμού).Τα έχω συνδεδεμένα με το link2sd αν αυτό είναι σημαντικό.” δες μια τα permissions στα αρχεία+φακέλους, να είναι read write κλπ
-
το viber το έχει στις ρυθμίσεις του να στο βγάζει στο notification shade.. για το skype δεν το έχω ψάξει, αν και δεν με ενδιαφέρει να είναι εκεί, αν με θέλει κάποιος με καλέι και το σηκώνω
-
ωω ωω να'σαι καλα΄.. και ναι είναι βαριά η μπαταρία Τάκη!!!!!
-
mi3w
Μήνυματην 6 την 6 ΤΗΝ 6 ΤΗΝ 6 ΤΕΛΟΣ!
-
ωωω σου λέω σφαγή θα γίνει!!!!
-
Αγορά Xiaomi Mi3
Μήνυμααν δεν λυπάσαι ένα 30άρι €πουλα.. πάρε από το xiaomishop από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη.. ή τα άλλα αν έχουν στοκ στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη.. όσο για root κλπ, μην τους ζητήσεις κάτι τέτοιο, απλά αν παραγγείλεις από κίνα, να πεις με EMS και να βάλουν τιμή ±40$ και ότι είναι mp4 player για να έρθει με "ελπίδες" και... καλώς ήρθες στην τρελοβαβουροπαρέα μας! :P
-
Παράθεση από karamela: “Σορού για το of τοπικ, τους 160 χαρακτήρες στα sms πως ενεργοποιειταις” για ευκολία κάνεις stop και disable το Messaging του Miui και κατεβάζεις το "8sms" από το Play Store στις επιλογές του 8sms έχει Strip all unicode characters, αυτό θα σου επιτρέψει να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες αντί 70 που στέλνει τώρα όταν γράφεις με Ελληνικά.. Επίσης θα πας στις Εγκατεστημένες Εφαρμογές από Ρυθμίσεις και στο γραναζάκι κάτω που είναι τα default apps για όλες τις δουλειές για το S…
-
αν θες μπορείς να του δώσεις κι ένα ή και δύο αναλόγως προτίμησης, κενά ώστε να είναι απομακρισμένο από ότι γράφεις.. άλλοι το αφαιρούν ολόκληρο ή γράφουν μια μπαρουφίτσα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις δική σου υπογραφή εδώ στην κοινότητά μας πατώντας εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/index.php/SignatureEdit/
-
Καλημέρα παιδιά έφτιαξα ένα βιντεάκι στο πόδι με το τι έχω από το πρωί μιας και έβγαλα την AOSP και τώρα έχω Miui v6 youtube.com/watch?v=qRaeVf9he7w Εγώ την βγάζω πολύ άνετα με τον Nova και τον έχω και Premium αν και δεν προσφέρει πολλά παραπάνω, μαζί και το Badges ώστε να εμφανίζει νούμερα όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις ή κάτι σε μια εφαρμογή. Να'ναι καλά η Miui v6 μας παίζει πάρα πολύ καλά με το Nova, το οποίο μεταξύ μας δεν τρώει σχεδόν καθόλου μνήμη, και μάλιστα όλα τα μικρο-όμορφα όπως heads up…
-
προβλημα στην 9.26
Μήνυμαέχεις λογαριασμό xiaomi, σωστά όμως ενεργοποιημένο κλπ? αν ναι τότε ενδέχεται επειδή η υπηρεσία είανι στην άλλη πλευρά του πλανήτη να έχει καθηστερίσεις και timeouts, προσπαθείς αργότερα απλά