Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 695.

• mi3w

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

για να μπει σωστά η 6 πρέπει να fastbootάρει πρώτα για να μπει καθαρή και ξάστερη.. όχι πάνω από τη 5

• βασικά έχεις δίκιο... μη λέμε πολλά λόγια! :-/

• πρέπει να το κοιτάξουμε γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα Sony καθόλου φίλε μου σόρρυ #xiaomifreakhere επίσης να πω ότι έφυγα από cm11 μετά πήγα aosp αλλά επειδή την βάρυνα πολύ και δεν κρατούσε, γύρισα σε miui v6

• mi3w

Μήνυμα

καλά ναι δεν λέω.. απλά έχει τόσα ωραία πράγματα η 6... τη λατρεύω!!!

• έλα χωρίς να σας αγχώσω ο αδμινιστράτωρ μας @MIUI_ART έχει δώσει την απάντηση εδώ Πως μπορώ να ξεχωρίσω εάν έχω γνήσια ή Fake συσκευή ? και σαφώς παραθέτω... Παράθεση: “Καποια θα δεις Manufacturer "alps" καποια "Xiaomi".Αυτο εχει να κανει με το διαφορετικο σημειο που κατασκευαζονται.Καμμία επισης διαφορα.Και τα δυο ειναι αυθεντικα!”

• mi4

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

το Mi4 δεν πήρε ποτέ την v5 brother..

• ξεκίνα πέρνα την Ελληνική μας τώρα να είσαι άνετος.. όσο για το postage, να προτιμείτε EMS και να τους λέτε να βάζουν 40$ τιμή και ότι είναι mp4 player, για να μην βρείτε εκ τελωνειακών απροόπτων!

• Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dimosthenis: “Καλημερα σε ολους Αυτο εβγαλε το cpu-z Βγαζεται καμια ακρη για την γνησιοτητα;” Στην δεύτερη σειρά που γράφει Manufacturer, το δικό σου γράφει alps ενώ το δικό μου Xiaomi...... Ας μας πούνε και οι άλλοι τι γράφει το δικό τους. ....” Θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και να τρέξεις το anti-fake που έχει βγει από την ίδια την Xiaomi Κατεβασμένο από το Αγγλικό ΜIUI forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1590/” πάντως χωρίς να θ…

• mi3w

Μήνυμα

καλό θα ήταν να πας στην 6, δεν έχει νόημα να δοκιμάσεις την 5, έχει παρα πολλά καλούδια η 6 και σωστό heads up display + BADGES

• Xiaomi Redmi Note 4G

SomniusX - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

ωχ αν το έκανε ενώ του είπες να μην το κάνει πφφ θα σε σκίσουν

• mi3w

Μήνυμα

τελευταία v6 μας

• στείλε το με email στον εαυτό σου μαν

• σσσ'ωραίοςςς!

• ναι και ναι βρε παιδί μου.. Ελληνική rom από τα χεράκια μας.. λες να μην τα είχε όλα μαζί?

• ε όχι.. δεν δοκίμασες μέσω CWM.. έχεις ξανακάνει fastboot flashing? που λέμε τον 3ο τρόπο γιατί προς τα εκεί οδεύει η φάση αδερφέ.. λίγη βοήθεια με τη fastboot rom του Redmi Note από τον αδμινισταρά μας @MIUI_ART και το MiPhone/Flash Tool θα το βρεις εδώ sendspace.com/file/9f7y4n οδηγίες για "τον 3ο τρόπο" εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο και ένα νέο από τον άδμιν μας εδώ Full ROM Wipes για το RedMi Note

• και ερωτώ.. fastboot έχεις κάνει ως τώρα?

• είναι και είναι..

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

δεν θέλω να σε μπριζώσω ρε φίλε.. αλλα΄κοίτα ποτέ δεν ξες..

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

υποτίθεται θα πρέπει να το φέρουν οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, δλδ τα κρατικά κούριερ, στη πόρτα σου.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.. είδες παραπάνω.. εγώ σου λέω ψάξε καλά την εισοδο και τα δίπλα σπίτια για χαρτάκι ρε.. μπορεί να έχει έρθει ειδοποίηση γιατί εμένα έλεγε μαλακίες στο ίντερνετ ότι είναι προς εκεί και αλλού και ήταν γλυφάδα στο ταχυδρομείο για να έρθει, και μετά στο δρόμο κλπ κλπ

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

με τι το είχες πάρει ωρέ μαν.. EMS ή άλλο?