Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 695.
-
mi3w
Μήνυμαγια να μπει σωστά η 6 πρέπει να fastbootάρει πρώτα για να μπει καθαρή και ξάστερη.. όχι πάνω από τη 5
-
mi3w
Μήνυμακαλά ναι δεν λέω.. απλά έχει τόσα ωραία πράγματα η 6... τη λατρεύω!!!
-
έλα χωρίς να σας αγχώσω ο αδμινιστράτωρ μας @MIUI_ART έχει δώσει την απάντηση εδώ Πως μπορώ να ξεχωρίσω εάν έχω γνήσια ή Fake συσκευή ? και σαφώς παραθέτω... Παράθεση: “Καποια θα δεις Manufacturer "alps" καποια "Xiaomi".Αυτο εχει να κανει με το διαφορετικο σημειο που κατασκευαζονται.Καμμία επισης διαφορα.Και τα δυο ειναι αυθεντικα!”
-
mi4
Μήνυματο Mi4 δεν πήρε ποτέ την v5 brother..
-
Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από dimosthenis: “Καλημερα σε ολους Αυτο εβγαλε το cpu-z Βγαζεται καμια ακρη για την γνησιοτητα;” Στην δεύτερη σειρά που γράφει Manufacturer, το δικό σου γράφει alps ενώ το δικό μου Xiaomi...... Ας μας πούνε και οι άλλοι τι γράφει το δικό τους. ....” Θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και να τρέξεις το anti-fake που έχει βγει από την ίδια την Xiaomi Κατεβασμένο από το Αγγλικό ΜIUI forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1590/” πάντως χωρίς να θ…
-
mi3w
Μήνυμακαλό θα ήταν να πας στην 6, δεν έχει νόημα να δοκιμάσεις την 5, έχει παρα πολλά καλούδια η 6 και σωστό heads up display + BADGES
-
mi3w
Μήνυματελευταία v6 μας
-
ε όχι.. δεν δοκίμασες μέσω CWM.. έχεις ξανακάνει fastboot flashing? που λέμε τον 3ο τρόπο γιατί προς τα εκεί οδεύει η φάση αδερφέ.. λίγη βοήθεια με τη fastboot rom του Redmi Note από τον αδμινισταρά μας @MIUI_ART και το MiPhone/Flash Tool θα το βρεις εδώ sendspace.com/file/9f7y4n οδηγίες για "τον 3ο τρόπο" εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο και ένα νέο από τον άδμιν μας εδώ Full ROM Wipes για το RedMi Note
-
υποτίθεται θα πρέπει να το φέρουν οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, δλδ τα κρατικά κούριερ, στη πόρτα σου.. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.. είδες παραπάνω.. εγώ σου λέω ψάξε καλά την εισοδο και τα δίπλα σπίτια για χαρτάκι ρε.. μπορεί να έχει έρθει ειδοποίηση γιατί εμένα έλεγε μαλακίες στο ίντερνετ ότι είναι προς εκεί και αλλού και ήταν γλυφάδα στο ταχυδρομείο για να έρθει, και μετά στο δρόμο κλπ κλπ