Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 695.
-
ρε μαν.. ξεκόλλα.. θες να σε πάρω μια στο skype να στα ψάλω να c00lάρεις? έτσι έκανα κι εγώ στην αρχή και ξέρω "ΤΟ ΠΟΝΟ" που περνάς.. για μένα είναι το θέμα λήξαν bro.. stay cool stay focused να πετύχεις τον ταχυδρόμο γιατί είναι φιδωλά μπαστάρδια μερικές φορές με μεγάλα δέματα και σου πετάνε χαρτάκι.. εκεί κοίτα μην έχει έρθει το χαρτάκι και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.. εμένα παράδειγμα είχα ειδοποιητήριο, διότι ο μεσιέ βαριόταν να πάρει το λιγότερο από ένα κιλό κουτάκι μαζί του στη βαλίτσα του…
-
HSPA+ και WiFi θες να πεις! ±18mbit με H+ δεν μας χάλασε.. εγώ μια χαρά περνάω hd skype calls και ότιδήποτε άλλο..
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμασε ποια rom είσαι πες μου άλλη μία?
-
δεν θα το έχεις ανοίξει! δεν έχω χρόνο σήμερα για οδηγό χρήσης και πληροφόρισης, εάν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις όμως συχνά πυκνά να μιλάμε για αυτό το θέμα και ειδικά εγώ να το αναλύω μέχρι τέλους.. ξεκίνα λίγο με την αναζήτηση και πιστεύω θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα το τι ψάχνεις!
-
φτάνει ±18mbit με το HSPA+ τι να το κάνεις το 4G να τρώει μπαταρία σαν τρελό. μια χαρά κάνω hd skype calls και άλλα.. μην τρελαθούμε ρε παιδιά όσο για το μέγεθος, εγώ πήρα το 64άρι και δεν μπορώ να το γεμίσω
-
Redmi (Hongmi) 1S Fastboot με VM
SomniusX - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημέρα παιδιά σήμερα έκανα ένα fastboot βίντεο με το κινητό ενός φίλου που δεν ήθελε την τελευταία 4.x.x και ήθελε την 3.2x που του άρεσε.. γίνεται και μέσω Virtual Machine youtube.com/watch?v=rUrPWjjpnrU υπάρχει στο βίντεο περιγραφή με εργαλεία και links
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από SomniusX: “για να μην το πληρώσεις, έχω invite για το boxer pro :P” Ooooooooooo μέγα μοδεράτορα !! Θα με ενδιέφερε υπερβολικώς ... ;)” pm ντε..
-
για να μην το πληρώσεις, έχω invite για το boxer pro
-
Μήνυμαγιαυτό πιο πάνω ζητάω τη beta γιατί έχω ακούσει ότι είναι καθαρή και καλή
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαμαζί σου σε αυτό, απλά μερικοί το θέλουν αλλιώς τι να καμνωμεν..
-
έχω invites για το Boxer εάν θες, τα σπάει απίστευτα.. πολύ πιο γρήγορο..
-
Μήνυμαρε παιδιά το 5.0 beta4 που μπορούμε να το βρούμε σε .apk.. το κράτησε κανείς? αν είναι να το κάνει detach from playstore και repack..
-
mi3w
Μήνυμααν έχεις την τελευταία τη δική μας την Ελληνική να πας από recovery install from zip και στο φάκελο OTA_Updater μέσα στο Rom θα βρεις το zip να το περάσεις... εναλλακτικά μπορείς και μέσα από το Update app του Miui πατώντας τα κουκιδάκια και διαλέγοντας από το δίσκο από τον ίδιο φάκελο το .zip.. ο ΟΤΑ_Updater σαν app μερικές φορές δεν μιλάει καλά με το Recovery.. it's being worked on, οπότε υπομονή! cc @MIUI_ART
-
mi key
Μήνυματο 1ο κλικ γενικά δεν το δουλεύει σχεδόν κανείς.. το πατάω μια φορά και περιμένω να καλέσει το app μετά πατάω 2 για φακό, 3 καλεί γυναίκα, 4 αθόρυβο, 5 ηχογράφηση
-
Μήνυμαδεν παίζει τόσο χαμηλό σκορ.. κάτι θα έχεις ανοιχτό και το κουράζει
-
Μήνυμανα ανοίξεις performance mode
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυματο Mi4 δεν έχει NFC