Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 695.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαποια aosp ρέη! με v6 είναι το νούμερο αυτό, με aosp έφτασα τα 38 αν θυμάμαι..
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαεγώ έποιασα 43162
-
τι να σε πω.. ρε μαν.. αν δεν σε αφήνει από play store τότε σβήσε μια μεγάλη όπως π.χ. το antutu και μπες εδώ CPU-Z | 1mobile.com θα κατέβει ένα .apk που θα σου εγκαταστήσει το 1mobile store, εναλακτικό είναι και ταυτόχρονα το CPU-Z το δίνω αυτό σε κόσμο που τα Gapps μπορεί να μην έχουν τοποθετηθεί σωστά από κακές rom, ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις δουλειά με αυτό.. μετά όταν μπεις στο CPU-Z screenshots και ανέβασμα εδώ, εάν δεν σε αφήνει τότε φωτογραφία με άλλο κινητό ή με κάποιο τρόπο να αναμεταδώσεις σε ε…
-
είσαι rooted αλλά δεν ξέρουμε καν τι κάνεις βρε μαν εκεί.. και 35 apps τους έδωσες δικαιώματα? χεχ ε ποτέ ρε συ.. γιατί να τα έχουν τέσπα.. έχω μπερδευτεί με τη φάση αυτή.. δεν ξαναπερνάς τη rom να μπει root από την αρχή, και πριν κάνεις reboot αφού την περάσεις κάνε wipe cache.. μετά μπορεί να δεις άσπρη μέρα! τι να σε πω.
-
redmi note
Μήνυμαbugs?
-
mi key
Μήνυμαεγώ πάντως φίλε μου δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα.. πραγματικά.. και βγάζω μέρα για πλάκα..
-
App Associations etc
Μήνυμααδερφέ Μακεδόνα.. μιλάμε έχω κάνει τις πατέντες με αυτό, και σε συνδιασμό με το IFTT, άστο.. δεν περιγράφεται..
-
fastboot ROMs library...
Μήνυμαεγώ έφτιαξα για τις aosp/cm11 δες sig μου hoho
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαμάλισταααα
-
Introducing Xiaomi Mi-4
Μήνυμαάρα θα έχεις και αρκετές εμπειρίες με θραύση οθόνης