Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 695.

• mi key

SomniusX - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

του έχεις πει να μένει ανοιχτό στο background σαν εφαρμογή να δούμε μήπως έτσι παίξει? έτσι κι αλλιώς είναι 2-3mb από τη ram σκασίλα σου

• Introducing Xiaomi Mi-4

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

χαράζει η οθόνη? δεν σε καταλαβαίνω.. όλοι μας έχουμε tempered glass ζελατίνα ή έστω την απλή.. βασικά όλοι με κινητά έχουν ζελατίνες..

• Dual boot(sos)

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ακριβώς ότι γράφω πάνω παιδιά ένα ένα.. καλή τύχη!

• ce mui κύριοι.. και θα βάλω τώρα νέα τιμή μαζί με όλα τα καλούδια

• Xiaomi Redmi Note 4G

SomniusX - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

όταν με το καλό σου έρθει, θέλω να μου πεις τι έγραφε πα΄νω στο invoice, από είδος προϊόντος και πόσα σε τιμή.. Παράθεση από MIUI_ART: “Σύντομα θα κοιμηθείτε αγκαλίστα ... :love:” ώρες ώρες με πεθαίνεις αδμινιστράτωρ μας!

• Lite Mode

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

τι έγινε ρε Μαρία?

• Introducing Xiaomi Mi-4

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

πρέπει να το βάλεις σε performance mode για να τα δώσει όλα στo antutu.. μετά μην ξεχάσεις να το βάλεις στο normal

• mi key

Μήνυμα

δεν έχω κανένα θέμα μαν.. τι να σε πω..

• mi key

Μήνυμα

βάλε το 2.0.1 από εδώ Xiaomi - MiKey App 2.0.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support

• έλα μάγκες.. youtu.be/M_ivyxoY26c youtu.be/M_ivyxoY26c

• ναι έχω.. είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά για να καταφέρω να κάνω δουλειά άλλαξα dpi έβαλα xposed με θέματα, deep sleep battery saver, xprivacy, Greenify, App Info, Gravity Box. και άλλαξα σε L style icons τώρα έγινε ανθρώπινο.. θα φέρω βίντεο σε λίγο..

• αγοοοοοορι μου!!!!

• ναι όχι Storage πιο κάτω στο backup .. ψάξε λίγο ντε..

• σαφώς τον επιστρέφεις τον βάκελο μέσα στο AllBackup μετά από ότι κάνεις, flashing ξέρω γω τι.. ώστε όταν πας πάλι στο ίδιο μέρος να το βρεις εκεί και να ξεκινήσεις την διαδικασία ανάκτησης όλων των δεδομένων και εφαρμογών σου. επίσης για τις επαφές το είπα γιατί εάν τις πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και τις εισάγεις αφού έχουν εισαγχθεί από το Google, θα σου βγουν όλες διπλές.. δεν το θες πίστεψέ με.. και κάτι ακόμα.. το DCIM μπορεί να το πάρεις αντίγραφο στον υπολογιστή όπως πριν, έχω βρεθεί μπλεγ…

• πάς ρυθμίσεις, storage στο backups του λες να κάνει backup τα πάντα, επιλέγοντας όλα του συστήματος και όλες τις εφαρμογές, θα κάνει πάρα πολύ ωρα αλλά θα σου δείχνει στην οθόνη τι κάνει.. όταν τελειώσει συνέδεσέ το στον υπολογιστή σου και στον φάκελο MIUI θα βρεις μέσα backup και μέσα AllBackup εκεί μέσα έχει έναν φάκελο με ημερομηνία και ώρα που έκανες το backup στο κινητό, τον παίρνεις όπως είναι αντίγραφο στον υπολογιστή επίσης για ασφάλεια και τον φάκελο DCIM που έχιε ότι φωτο και βίντεο τρ…

• ναι.. 2 εντελώς διαφορεικά λειτουργικά, κόβοντας σαν να λέμε "το δίσκο στη μέση" με το tdb, TrueDualBoot.. το Mi3 τα σπάει γενικά σαν συσκευή δεν το έχετε πάρει χαμπάρι?

• Contacts Photo

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

έλα αφεντικό.. Επαφές από το κινητό (Sim) στη Google έσω έτοιμος

• Γειά σας παιδιά, σε αυτό το post θα σας δείξω τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε τις επαφές σας στο Google. To Google προσφέρει εκτός από cloud contacts, γκρουπ επαφών, διαχωρισμό τους με αστέρια και ένα φοβερό, το συγχώνευση διπλότυπων. Πέρα από αυτό μπορείτε από την σελίδα τους από υπολογιστή να επεξεργαστείτε τις επαφές σας, να βάλετε φωτό και να κάνετε διορθώσεις και αυτόματα θα τις βρείτε στο κινητό έτοιμες. Όσο για περί Google Contacts, όσοι έχετε ένα Gmail για να κατεβάζετε εφαρμογές α…

• Antutu score από τα xiaomi

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ναι αλλά βαστάει, και από μπαταρία και από απόδοση.. δεν με έχει αφήσει ανικανοποίητο έτσι..!!

• Contacts Photo

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

είδες! @MIUI_ART Sticky για το πως επαφές φωτό κλπ?