Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 695.

• Xiaomi Redmi Note 4G

SomniusX - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

μπα μην βασίζεσαι σε αυτό, ένα κομμάτι π.χ. από xiaomishop που δεν είχαν ευρώπη και ήρθε από Κίνα (+35€ μεταφορικά δεν το ξανακάνω για Κίνα) το έβαλαν 80€ κανονικότατη τιμή.. άσε ρε..

• Contacts Photo

SomniusX - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

https://www.google.com/contacts/

• Antutu score από τα xiaomi

SomniusX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εγώ με την τελευταία aosp αλλά με 4-5 widgets και μόνο cleaned memory και χωρίς performance mode πήρα αυτά εδώ, από το μακρύντερο με την v6 F4LcFjUt.png jOitHQ1t.png ντάξ μήπως ζητάω πολλά από δοκιμαστική rom ?

• Contacts Photo

Μήνυμα

έγινε μην σκας.. κάνε τα και πες εδώ

• Contacts Photo

Μήνυμα

λοιπόν άκου θα πας στις επαφές και στις επιλογές έχει εισαγωγή/εξαγωγή θα κάνεις εξαγωγή και θα σου τις βγάλει όλες μαζί σε ένα αρχείο με κατάλληξη .vcf αυτό το αρχείο θα το πάρεις αφού συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και θα πας στην Google (σύνδεσμος πιο πάνω) και θα το κάνεις Import όπως στις φωτογραφίες εδώ.. g7UIHwo.png oKrYoCL.png και μετά από το ίδιο μενού του λες και μια συγχώνευση για διπλότυπα, εάν έχεις.. μετά όταν τελειώσεις θα πας ρυθμίσεις στη συσκευή, και στους λογαριασμούς και…

• Contacts Photo

Μήνυμα

ωχ ρε φίλε τι τραβάς.. πόσες είναι?

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Το ξέρω αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τους το είπα.Θα δείξει η νεκροψία.” μόνο εσύ το ξέρεις το "γιατί"

• μάγκες βλέπω κανείς δεν μιλάει εδώ τη νύχτα.. ντροπή.. τουλάχιστον ρίξτε μια ματιά στο Παζάρι.. τσάμπα έφτιαχνα την αγγελία 10 ώρες? xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B1/

• Contacts Photo

Μήνυμα

ωραία.. τις επαφές που έχεις τώρα που τις έχεις.. δλδ ήρθαν από την Sim ή από άλλο κινητό π.χ. iphone κλπ..? edit: θα σε πάω βήμα βήμα αλλά εργάζομαι και δεν ξέρω αν την επόμενη ώρα θα σε έχω έτοιμο με απαντήσεις και βοήθεια αδερφέ, μικρή υπομονή έτσι?

• FC σε εφαρμογές

SomniusX - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

γενικά μπορείς μεν να κάνεις downgrade, αλλά δεν προτείνεται ως τακτική αν έχεις ανέβει σε άλλη έκδοση χωρίς πρώτα να κάνεις καθάρισμα (fastboot) σε προηγούμενη ή ίδια με αυτή που κατεβαίνεις.. μπλέκουν αρχεία, frameworks.. γίνεται μπαχαλο.. μπορεί προσωρινά να σου φαίνεται ότι έστρωσε, αλλά με το update που θα βγάλει ο αδμινιστράτωρ, προτείνεται ένα wipe clean για να το βάλεις καθαρό και άνετο..

• To hongmi πεθανε..βοηθεια

SomniusX - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

βασικά αδερφέ.. μην αγχώνεσαι. το να αλλάξεις Rom δεν είναι δα και κάτι τραγικό.. στην τελική τα τηλέφωνά μας έχουν την επιλογή και εμείς εδώ ως official greek fan club έχουμε την λύση.. Ελληνική Rom με ότι χρειάζεσαι μέσα .. οπότε τι σκας? πάρε μια ανάσα, τα απαραίτητα αρχεία και 1 ωρίτσα από το απόγευμά σου και κάνε το.. Υ.Γ. βοηθάει φραπεδιά και μουσικούλα στο background

• mi4 me 4.9.19 ελληνικη

SomniusX - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πάρα πολύ το "περισσότερες επιλογές" δλδ η παλιά λειτουργεία του αριστερού πλήκτρου όπως στην V5, μπορεί μεν οι εφαρμογές του MIUI V6 να έχουν τις έξτρα επιλογές σε πλήκτρο, σε άλλες εφαρμογές όμως δεν παίζει τέτοια φάση.. κάπου διάβασα στο xda ή στο en.miui ότι πειράζοντας κάτι build props το επαναφέρεις.. μετά θέλει όμως xposed module για να βάλεις το long press του μεσαίου να κάνει το tasking.. :-/ θα το μελετήσω περισσότερο κάποια στιγμή και θα επανέλθω

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

δεν νομίζω να βρεις θέμα.. αλλά το "μικρή τιμή" και "δώρο" ρε μαν, είναι must.. ειδικά το "μικρότερη τιμή"

• Contacts Photo

Μήνυμα

κάνε εισαγωγή τις επαφές σου σε λογαριασμό Google και μετά μπορείς να διαχειριστείς περισσότερα πεδία πέρα και της φωτογραφίας.. είτε από το κινητό είτε από την σελίδα των επαφών της Google Redirecting... εγώ έχω βρει την υγειά μου

• έτσι είναι όταν το κινητό δίνει MTP mode, δλδ media transfer μόνο.. μπορεί με κάποιον άλλο τρόπο να βλέπεις και το υπόλοιπο της συσκευής.. τώρα όμως να σου πω την αλήθεια αφού δεν έχω δοκιμάσει με ubuntu ή άλλο linux δεν ξέρω τι περισσότερο να προτείνω..

• xiaomi mi3

SomniusX - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δεν "τραβάνε" μπαταρία, απλά όταν τις είχες ανοιχτές τράβηξαν "τόση" μπαταρία.. αν πιστεύεις ότι τρέχουν, τότε βάλε Greenify και να τις βάζεις για ύπνο.. μόνιμα..

• xiaomi mi3

Μήνυμα

γιατί είναι αδίστακτο και σβήνει πράγματα που δεν πρέπει, μετά ααα δεν δέχομαι κλήσεις στο viber και άλλες μαλακίες

• xiaomi mi3

Μήνυμα

γιατί να κάνεις clean master αφού έχει δικιά του λύση για καθάρισμα και μάλιστα καλύτερο

• προβλημα με 4.9.19

Μήνυμα

μα σαφώς θα είχε λυθεί.. αλλά να βάλεις φρέσκα DNS μόνο καλό θα σου κάνει

• βγάλε τη λειτουργία γαντιού και το προστασία από κλήσεις.. έχεις επιλέξει έτσι να είναι υπερ-ευαίσθητο