Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 263.

• παιδια εγώ που θέλω να είναι ροοτ θα περάσω τ ρομ και θα πατησω do not install apo to recovery έτσι?μετά όμως τ πρέπει να κάμω? Xiaomi redmi note 2

• Καλησπέρα παιδιά!! Γνωρίζουμε πότε θα βγει miui 8 developer ?

• Παράθεση από makis1024: “Ούτε εγώ την ξέρω ακόμα, σταμάτησε η miui 7 και βγαίνει επίσημα 17/06 η miui 8. Τώρα τις pre alfa της πέρασαν τα παιδιά με factory reset, κατα καθοδήγηση του miui art. Για το δικό μας δεν έχει βγει ακόμα. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Σε ευχαριστώ

• Ωραία makis1024!! Τρ για να παίρναω ότι update βγαίνει ποια διαδικασία κάνω ? Αν υπάρχει κάποιο ποστ για να μην σ κουραζω

• Παράθεση από makis1024: “Ποιά dev. Έβαλες; Οι μετά ρομ της 6.5.19, αφαιρέθηκε το ροοτ από την ρομ. Και άρα καλά έκανες, εάν το χρειάζεσαι. Να φλασάρεις supersu. ” 6.5.26 GTV !! Το θέμα μου ποιο είναι !! Το super user το έκανα update από playstore και όταν το ανοιξα ήθελε update binair και με ρώτησε αν θέλω μέσα από recovery ή κανονικά !! Εγώ πατησα του recovery!! Ποια η διάφορα τους ?

• μολις τελειωσε η διαδικασια και μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι rooted και με ρωταει να κανει install to SuoerSU ? Και πατησα ναι!! Είναι λάθος ?? Μετά μπήκα στο playstore και μου είπε ότι θέλει αναβάθμιση το super user το έκανα την ανοίγω την εφαρμογή και μου λέει θέλει αναβάθμιση το binair κάπως έτσι με ρωτάει να το κάνω κανονικά ή μέσα από το recovery και πατησα από το recovery μου κάνει ρεσταρτ ανοίγει μία χαρά !! Έκανα τπτ λάθος ?

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Xaris Skr: “εβαλα αυτήν την ρομ και δεν είναι ροοτ!!γιατί ? ” ροοτ δεν ειναι καμια ρομ, πρεπει να το κανεις εσυ ,διαβασε το σχετικο ποστ, και θα καταλαβεις ” μπορεις να μου στειλεις το ποστ γατι δεν το βρίσκω?

• εβαλα αυτήν την ρομ και δεν είναι ροοτ!!γιατί ?

• μΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .. ΜΕ ΤΟ FACTORY RESET ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΤΜΠΟΥΤ ΡΟΜ 'Η ΣΤΗΝ ΡΟΜ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Xaris Skr: “Ααα..εγώ έχω αυτήν την ρομ και έχει ρεκοβερι μέσα xiaomi.eu 6.5.5 developer ” άνοιξες το αρχείο του zip και βρήκες φάκελο που να γράφει recovery; ” οχι να σου πω την αλήθεια !! Αλλά μόλις παταω volume + και power μπαινει σε Twrp 3.0.0 ! Αυτό δεν είναι το recovery ?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Xaris Skr: “την 3ο ερώτηση μού την απαντήσες με την 1ο απάντηση σου!! Τελευταία ερώτηση !! Υπάρχει oficial fastboot rom? ” ναι φυσικά..Θα βρεις τις official εδώ >> en.miui.com/a-234.html Αλλά δεν θα σε βοηθήσει να φλασαρεις official γιατί δεν θα έχεις ελληνικά μέσα. Δεν θα έχεις ούτε TWRP για recovery... θα έχεις mi-recovery Παράθεση από makis1024: “Δεν θα δουλέψει το backup διότι θα έχεις διαφορετικό recovery. ” Μανώλη η eu δεν έχουν recovery πλέον μέσα.Αυτό πρ…

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Xaris Skr: “Xiaomi redmi note 2 Παίδες ? Μερικές ερωτησουλες!! Μπορεί να γίνομαι κουραστικος αλλά θελω να τα σινοψισω όλα σε μία ερώτηση!! 1ο : Το κινητό το παρεβαλα από το vickmall με μία eu.rom developer!! Για να περάσω την ελληνική rom πρέπει απαραίτητα να περάσω την fastboot rom σας ? 2o : Η δικιά σας fastboot rom είναι oficial ? 3ο : Αν περάσω ή δεν περάσω την fastboot rom σας μπορω να περάσω οποία ρομ θέλω ? Είτε ελληνική είτε αγγλική π.χ ? Για Develop…

• Xiaomi redmi note 2 Παίδες ? Μερικές ερωτησουλες!! Μπορεί να γίνομαι κουραστικος αλλά θελω να τα σινοψισω όλα σε μία ερώτηση!! 1ο : Το κινητό το παρεβαλα από το vickmall με μία eu.rom developer!! Για να περάσω την ελληνική rom πρέπει απαραίτητα να περάσω την fastboot rom σας ? 2o : Η δικιά σας fastboot rom είναι oficial ? 3ο : Αν περάσω ή δεν περάσω την fastboot rom σας μπορω να περάσω οποία ρομ θέλω ? Είτε ελληνική είτε αγγλική π.χ ? Για Developer εννοείται 4ο : Αν πάρω backup από την ελληνική …

• Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone White Καλή επιτυχία παίδες

• Κατάλαβα!! Ωραία !! Σς ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!

• Παράθεση από mixaliscy: “Όχι φυσικά και δεν πρέπει ΑΛΛΑ η fastboot είναι μία Ρομ που σου κάνει ουσιαστικά το κινητό καινούριο. Κάποτε καλύτερο και από καινούριο. Είναι μια Ρομ που θα δώσει την αρχή στο κινητό σου. Σε σπάνιες περιπτώσεις που η Fastboot που έχεις πάνω είναι προβληματική, σε τεράστιο βάθος αλλά είναι, θα σου κάνει κάποια θεματάκια κατά καιρούς, σε διάφορες ρομ, ότι και να κάνεις και όσα Factory reset και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Γι`αυτό ο @GR_Maced…

• Παράθεση από mixaliscy: “Οκ άρα έβαλες άλλη Ρομ απλά Είσαι οκ. Αυτό όμως που σου έλεγε για Fastboot ρομ δεν το έκανες . Αν δεν σε νιάζει οκ” πρεπει να το κανω ? θα εχω θεμα ?

• Παράθεση από mixaliscy: “Πας φορτσάτος για brick Άλλη ρομ περνάμε στο recovery και αλλο πράγμα η fastboot rom Πες τι έχεις στο κινητό (ρομ), τι recovery και τι ρομ έβαλες να δούμε αν είναι οκ. Α και πως... (factory reset ή απλά install?)” λοιπον .. ειχα την miui 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 | developer , πηγα ρυθμισεις , προσθετες ρυθμισεις , αντιγραφα & επαναφορα , και πατησα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , μετα μου εκανε επανακινισι και με πεταξε στο recovery ( team win recovery project ) και πα…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Xaris Skr: “Αυτό που μου λες με το mi flash μπορώ να περασω οποία ρομ θέλω? Είτε ελληνικά είτε αγγλική? ” Ναι. Οποιαδήποτε ΦΑΣΤΜΠΟΥΤ ΡΟΜ, οποιασδήποτε γλώσσας, αρκεί να προορίζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού σου. Βλέπω όμως ότι συνχίζεις να κοιτάς αλλού και αυτό είναι καλό γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα με τις δοκιμές. Και καλά και κακά. Γιατί ως γνωστό: "Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....." ^^” αυτο που εκανα μέσω το…

• Παράθεση από GR_Macedon: “φιλε μου @Xaris Skr συνεχίζεις να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί μάλλον, δεν καθεσε με ηρεμία να μελετήσεις το πρώτο θέμα και να ακολουθήσεις τα βήματα που λέει ότι κάνει κάποιος μόλις παραλάβει το τηλέφωνο. Το να πηδας από το ένα ελληνικό οδηγό στον άλλο αγγλικό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι ένα νεκρό τηλέφωνο με κατεστραμμένα pertitions. Ακολούθησε τον οδηγό καθαρής εγκατάστασης ή με sp flash tool ή με mi flash tool, ακριβώς όπως είναι και με τα λινκ των rom π…