Θέλω να είναι ροοτ !! Να κάνω μία ερώτηση? Καταρχάς ευχαριστώ μου άνοιξε το κινητό μου!! Εγώ αυτό που ήθελα και μπορεί να ξαναχρειαστω στο μέλλον είναι ένα καθαρό φόρματ !! Δλδ να σβηστουν όλα !! Να είναι όπως το ανοίγω από την αρχη!!τις εφαρμογές που έχει μόνο η ρομ δλδ!! Τι πρεπει να κάνω ?παταω μόνο το data factory?
GR_Macedon με τν ελλινικι dev το update πρεπει να το κατεβαζω απο το σιτε ι θα μου το βγαζει κ ωσ αναβαθμιση κ μεσα απο τν xiaomi? ειχες δικιο τλκ gkalen λαθος ρομ κατεβασα ! για το xiaomi redmi note 2 θελω ρομ αλλα να κανω update μεσα απο τιν εφαρμογι!
σορυ παιδια αλλα μπαινω απο ενα λαπτοπ τις κοπελας μου που σερνεται !! για να ξερω αλλι φορα να κανω φορματ μονο πως το κανω ? παταω μονο το φορμΤΦΟΡΜΑΤ? ΕΥΑΡΙΣΤΩ
monos mou to ekana den to diavasa apo pouthena!! dld ama thelw na flasarw tin idia rom tin katevazwtn kanv unzip kai ap to recovery pataw install k epilegw tin rom?
παιδες εxω προβλιμα !! εXω τν xiaomi.eu_multi_aqua_6.5.5 και πατισα μεσα απο τ μενου ν ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΚΙΝΙΣΙ Κ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ STO TEAM WIN RECOVERY PROJECT 3.0.0-0 ΚΑΙ ΠΑΤΙΣΑ STO WIPE ( FORMat data kai meta piga advanced wipe kai tikara ola t koutakia ) ekana epanakinisi kai den aanoigei!! t kanw tvra ?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Xaris Skr: “καλημερα παίδες ! Όταν έχω ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα κινητού και πάω να καλεσω έναν αριθμό μου βγάζει αυτό , γνωρίζεται γιατί? ” Τικάρησε το "να μην ερωτηθώ ξανά" και απάντησε "Χρήση της κανονικής SIM". ” ευχαριστω ! δεν το είχα σκεφτεί καν :Ρ
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Xaris Skr: “παιδες?να κάνω μία ερώτηση ? Τι κανει το mobilehotspot στο ήδη συνδεδεμένο ίντερνετ? ” Δες εδώ => MIUI 6: How to use your Xiaomi phone as a mobile Wi-Fi hotspot? ” ξερω τ κάνει το hotspot , αλλά εννοώ ! Έχω συνδεθεί στο ίντερνετ από έναν γείτονα , και παταω την ρύθμιση του συνδεδεμένου wifi και μόνο βγάζει αυτήν την ρύθμιση για το mobilehotspot !! Αυτό εννοώ τ κανει
Stock in Europe Original Xiaomi MI Band Waterproof Bluetooth Smart Bracelet for Xiaomi MI3 MI4 online - coolicool Ας Κερδισει ο πιο τυχερος !!! καλη επιτυχια παιδες
παιδες ? Το τηλ το έχω λιώσει στις εφαρμογές !! Και για το λόγο του αληθές , δν πιστεύω να κρασαρει το σύστημα !! Ή αν σβηνω κατεβαζω σβηνω κατεβαζω εφαρμογες αβερτα να τα παίξει?
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Xaris Skr: “Γνωρίζουμε κάνα καλό anti virus για android ? ” Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι antivirus.Αλλα αν το θελεις τόσο πολύ δες τις επιλογές σου στο playstore Έχει αρκετά επώνυμα ” Κραταω τους κωδικούς μου σε τχτ !! Και εχω ακουσει οτι και τα ροοτ ειναι πιο ευκολα να σπασουν ! Έχω δει απλώς ήθελα να ακούσω κανένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο !!