Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παίδες ! Σήμερα το κινητό μου έφαγε μια μεγάλη τούμπα χωρίς θήκη ! Νομίζω πως τ έπαιξε λίγο ή απλώς μπορεί να είναι ιδέα μου από τον φόβο μου !! Είναι γέρο σαν κινητό ? Του έχει τύχει κανενός κάτι παρόμοιο? ” Καλησπέρα αγορίνα !!Το δικό μου είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ σε διακοπή ρεύματος. Έπασχε από κλειστοφοβία και έσβησε η οθόνη του. Έπειτα από την άμεση παρέμβαση του πυροσβεστικού σώματος.. επανήλθε στα χέρια μου σωο και αβλαβές. Ο πυραγ…
καλησπερα παίδες ! Σήμερα το κινητό μου έφαγε μια μεγάλη τούμπα χωρίς θήκη ! Νομίζω πως τ έπαιξε λίγο ή απλώς μπορεί να είναι ιδέα μου από τον φόβο μου !! Είναι γέρο σαν κινητό ? Του έχει τύχει κανενός κάτι παρόμοιο?
καλημερα παιδιά δύο ερωτησουλες θέλω να κάνω και αν μπορείτε με βοηθατε !! 1ον πως επιλέγω ένα ημερήσιο όριο για τα Mb κ 2ον πως επιλέγω ποιες εφαρμογές θα μου επιτρέπεται να τραβάει από Mb
ευχαριστω bodai ! Έφτιαξε ! Κάτι τ άλλο ! Ξέρετε καμία αφαρμογη που να κάνει τις άλλες εφαρμογές να τρεχουν ?πχ να βάζεις youtybe και να μπαίνει μυνήματα και τ9 youtybe να έχει γίνει ένα μικρό παραθυράκι και να παίζει κανονικά ! Δεν ξέρω πως να τ9 εξηγήσω , συγνώμη
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδια ! μηπως γνωριζει κανενας πως αλλαζουμε τις ρυθμισεις του usb ? ειχα βαλει απλη φορτιση και τωρα δεν ξερω πως το ξαναεπιλεγω storage για να μου το βλεπει το pc ” Πρώτα ενεργοποιείς την Διόρθωση Λαθών από τις Ρυθμίσεις για προγραμματιστές και μετά μόλις το συνδέσεις στο PC τράβηξε την οθόνη προς τα κάτω και θα δεις - μάλλον- μια ειδοποίηση για το USB. Πάτα την και κανε την επιλογή σου. ” Δυστυχως δεν μου βγαζει τιποτα
καλησπερα παιδια ! μηπως γνωριζει κανενας πως αλλαζουμε τις ρυθμισεις του usb ? ειχα βαλει απλη φορτιση και τωρα δεν ξερω πως το ξαναεπιλεγω storage για να μου το βλεπει το pc