καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά! Να κάνω μια ερώτηση? Τα αρχεία των μεγάλων σε χώρο παιχνίδια γιατί δεν μου αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης! Όχι τ αρχείο ή εφαρμογή τα αρχεία
Ευχαριστώ caeser .. Απλως θέλω να γνωρίζω αν η stable έχει κάνα τρελό θέμα αλλιώς να περασω την developer .. Γιατί δεν μου αρέσει να κάνω συνέχεια φορματ πάλι πέρασμα Ρομ κ τ λοιπά,τα έκανα αυτά με το παλιό μου κινητό κ τ είχα παίξει!
Κατάλαβα! Αυτί με ενδιέφερε πιο πολύ για τη ραμ!να κάνω κ μια τελευταία ερώτηση επειδή ειμαι από κινητό και δεν έχω ψάξει όλα τα φόρουμ ! Έχω καταλάβει ότι οι stable στην ουσία είναι παλαιότερες Ρομ που είχαν κολλήματα και διορθώθηκαν και έγινε stable,σωστά? Που αυτό σημαίνει ότι οι developer κάποια στιγμή θα γίνει stable!έχει διάφορα αν βάλω μια stable αντί για developer ? Γιατί εγώ δν πολύ ασχολούμαι με Ρουτ με εφαρμογές απ ότι καταλαβες θέλω κάτι πιο απλό να έχει τα βασικά και να μπορώ να σηκ…
καλησπερα παιδια!να κανω μια ερωτηση ? μπορω να απεγκαταστησω μερικεσ εφαρμογες που δεν μου ειναι χρησιμες ? πχ να αφσηω μονο το google gapps κ οποιες εφαρμογες χρειαζεται(αν χρειαζεται)to miui ?
,καλησπέρα στην ομάδα ! Να κάνω μια ερώτηση ! Αυτές της ημέρες θα παραλαβω τι redmi note 2 prime ! Αυτο που Ήθελα να ρωτησω είναι όταν περάσω την ελληνική stable rom (γιατί αυτήν θα περασω) αν υπάρξει κάνα update θα γίνει απευθείας από το κινητό ή πρέπει να την περασω στην κάρτα μνήμης και να το κάνω όπως λέει ο οδηγός ?
Καλησπέρα παιδιά! Να κάνω μια ερωτηση? Τι διάφορα έχει ή stable από την developer?αν περάσω την developer και μου ζήτηση να κάνω update θα χάσω όλες τις εφαρμογές ?