Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-263 από 263.

• Ελπιζω να τα κάνω όλα σωστά ! Συγνώμη που σας πριζω αλλά επειδή είχα ένα λενοβο α830 κου τ είχα περάσει χιλιάδες κοστομ Ρομ κ τ επεξε,υπάρχει πρόβλημα με τ χιαομι δλδ να μου κρασαρι όλο το σύστημα? Κ κάτι τελευταιο χωρίς τ mod τον 160 χαρακτήρων πόσους χαρακτήρες μπορώ να στείλω ?

• Σε ευχαριστώ πολύ bodai ! Ανυππμονω να μου έρθει να κάνω μια άλλη ερώτηση Διάβασα σε προηγούμενο φόρουμ ότι ο caeser λέει σ έναν Μπάμπη αν θυμάμαι καλά ότι ή καλύτερη Ρομ έκδοση είναι αυτή GTV-5.11.12 ενώ νομίζω διάβασα ότι έχει βγει πιο καινούργια έκδοση ! Ποια προτείνεται να βάλω ? Συγνώμη π σ ανεφερα κεσερα

• καλησπερα στο υπεοχο σαιτ σας ! καταφερα και παραγγειλα το κινητο απο το vickmall .. εχω κανα δυο ερωτισουλες να σας κανω .. ζιτισα απο τον κινεζο να μου διαγραψει τισ κινεζικεσ εφαρμογεσ . . σκεφτομαι να περασω τν δικια σασ ελλινικη ρομ .. αλλα εχο μια απορια πανω σ αυτο ! 1ον : αν χανο τιν εγγιισι , 2ον : διαβασα στο σαιτ σασ οτι σ πολουσ τ κινιτο κολαει , το ιδιο θα σιμβι αν περασο τν οφισιαλ απο τ miui τν αγγλικι εκδοσι ? , 3ον : ειδα ενα βιντεακι ενοσ ελλινα στο youtube και λεει οτι μολις γ…