Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 263.
-
ζηλεύωωωω :p πολύ ωραία πάντως.. Θα ήθελα να είχε και τα προϊόντα της Mijia.
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΑ οκ.. Thnks.. Μπορώ να γυρίσω πίσω στην 8 official global χώρις να ξεκλειδώσω bootloader? Απλώς να την κατεβάσω από το official sait και να την κάνω install?
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΔεν το έχω βρει κάπου..μπορεί να γίνεται αυτόματα με τον φορτιστή =============== Φεβ 8th 2018, 4:34pm =============== Αν και παρατήρησα ότι στο επίσημο σαιτ τς xiaomi για global rom έχει ακόμα την miui 8,μήπως αυτό ήρθε τυχαία σε Mi note 2 κινητά να είναι κάτι σαν Beta? =============== Φεβ 8th 2018, 4:35pm =============== Γιατί μου ήρθε αναβάθμιση και στο Redmi Note 2 που έχω αλλά με σωστή μετάφραση τς ρομ αλλά με κάτι ελλείψεις από τν 9, όπως τον διαχωρισμό οθόνης
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαFormat εννοώ φακτορι ρεσετ..επαναφορά όλων.. Εδώ που λέει ορισμοί μπορώ να επιλέξω μόνο έναν.. Πχ το avast, όχι και τους τρεις όπως είχε στο miui 8 =============== Φεβ 7th 2018, 11:33pm =============== Νομίζω έχει γρήγορη φόρτιση .. Έχει τον κεραυνό σε ένα κύκλο
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΧαχα.. Κατά τύχη..το χα αφήσει σπίτι το κινητό και μόλις γύρισα είχα αναπάντητες και έτσι το παρατήρησα .. Εντάξει μικρό το κακό :p @Night_68 από μπαταρία καλά πάει βλέπω.. Θα δούμε =============== Φεβ 7th 2018, 2:48am =============== Απ ότι παρατήρησα μόλις τώρα δεν μου λειτουργεί και η λειτουργία ενός χεριού =============== Φεβ 7th 2018, 12:36pm =============== Τελικά με ένα φορματ διορθώθηκε η λειτουργία του ενός χεριού.. Αλλά παραμένει αυτό με την αναπάντητη Και το άλλο που παρατήρησα είναι …
-
Και στο δικό μου.. Στο 6gb 128gb global έκδοση.. Το μόνο που παρατήρησα ενώ η γλώσσα είναι στα ελληνικά όταν έρχεται αναπάντητη κλήση γράφει <missed call> αντί για αναπάντητη κλήση Και απ ότι παρατήρησα μόλις τώρα δεν μου λειτουργεί και η λειτουργία ενός χεριού =============== Φεβ 7th 2018, 12:35pm =============== Τελικά με ένα φορματ διορθώθηκε η λειτουργία του ενός χεριού.. Αλλά παραμένει αυτό με την αναπάντητη
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΚαι στο δικό μου.. Στο 6gb 128gb global έκδοση.. Το μόνο που παρατήρησα ενώ η γλώσσα είναι στα ελληνικά όταν έρχεται αναπάντητη κλήση γράφει <missed call> αντί για αναπάντητη κλήση
-
Xiaomi mi note 2
ΜήνυμαΤπτ και σε μένα με Global Rom στο xiaomi mi note 2 global 6gb 128gb, και με φακτορι ρεσετ και σε ρεγκιον Ινδία
-
Xiaomi mi note 2 global ακόμα να πάρει miui 9 global
-
Παράθεση από vrs5: “Για να χαράξει δεν παίζει με την καμία ..... Ναι το πετάει αλλά αυτό που είναι 3D Το 2,5D έχω εγώ επάνω τώρα (το ανέφερα πρίν με λίνκ) χωρίς πρόβλημα, απλά δεν καλύπτει μέχρι την άκρη. ” Μπορείς να βγάλεις μια φώτο το κινητό να δω μέχρι που φτάνει? Γρ οσα τζαμακια έχω δει που δεν είναι 3D αφήνει πολύ κενό στα πλαϊνά =============== Δεκ 1st 2017, 1:16am =============== @zaf_4 μια χαρά κάθεται πάνω και η απόκριση είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα
-
Ναι τζάμι το ξεχνάς..άμα θες τζάμι βάζεις ένα φουλ φασε αλλά θα το έχεις χωρίς θήκη..γιατί με την θήκη το πετάει.. Αν θες για προστασία προτείνω αυτό, είναι μια πιο γερή μεμβράνη από τις συνηθισμένες,σαν χλαπάτσα :p δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..αυτήν έχω πάντως HatPrince Full Screen Protector for Xiaomi Mi Note 2-$4.62 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
-
Παράθεση από kondore: “Αφου μου κλεψαν το Redmi pro (ηταν πολυ ομορφο για αυτο τον κοσμο) και μετα απο σκεψη ειπα να τσιμπησω το Μι Νοτε 2 που το ειχε σε flash sale το gearbest στα 250€ Μετα απο εναν ολοκληρο μηνα αναμονης, το παρηγγειλα 3 οκτωμβριου κι ηρθε 2 νοεμβριου, ανοιγω το δεμα και βλεπω πψς το κουτι του δεν ειναι σφραγισμενο οπως ειχε ερθει το Redmi pro. Λεω οκ, θα το ανοιξαν να περασουν αλλη ρομ μιας και σφραγσμενο θα ειε china rom. Και ετσι εγινε, ευτυχως του βαλαν official global sta…