Παράθεση από NasDriver: “Σε εμένα συμβαίνει ” Μεγάλη βλακεια αυτο.. Να το κάνω επανεκκίνηση το κινητό και μετα να χρειάζεται το καταλαβαίνω.. Τώρα έτσι κουλο
Ρε παιδιά μετά απο δύο χρόνια χρήσης τωρα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω την πυξίδα κάθε φορά βαθμονόμηση όταν ανοίγεις ενα πρόγραμμα gps.. Συμβαίνει και εσάς αυτό?
Μαλλον μονο έτσι.. Ευχαριστώ πάντως.. Κάτι άλλο!! Πως μπορω να δω τις αξιόπιστες συσκευές που έχω συνδέσει στο google και αν κανενός το ξεκλείδωμα του mi band 2 κολλάει καμια φορά
Καλησπέρα παιδιά.. Γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να κανω φουλ unpair το mi band 2? Τι εννοώ.. Να διαγραφτούν ολα τα δεδομένα απο τοτε που το πήρα.. Και να το κανω pair τωρα σαν να ειναι η πρώτη φορά
Αυτήν την εφαρμογή την έχω και εγώ..Mi Bandage .. Μ αρεσει γιατί τις επαφές τις έχω στα ελληνικά και στο mi band τις εμφανίζει με λατινικούς χαρακτήρες αλλα χωρίς κενό στις δύο λέξεις σε μια επαφή
Καλησπέρα στην κοινότητα.. Βρήκα αυτό και το θεώρησα χρήσιμο να το ποσταρω, το δίνω εδώ γιατί δεν ήξερα που αλλού να το γράψω User manuals for Xiaomi Mi devices | Xiaomi-Mi.com
Ναι το ειχα κάνει..δςν μου το έβρισκε κανένα κινητό.. Αυτό που εκανα ηταν να το βαλω το bluetooth να φορτίσει και ενώ φόρτιζε πάτησα το κουμπί πατημένο αναβοσβήνε εκανε τα δικα του και το εντόπισε ευτυχώς.. Να ρωτήσω.. Με πατημένο το κουμπί κλείνει και αντίστοιχα ανοίγει?
Καλησπέρα παιδιά..να σας κάνω μια ερώτηση.. Ενώ όταν το πήρα το ακουστικό μου το έβλεπε το κινητό, τώρα δεν το βρίσκω με τπτ δεν μοθ το βγάζει στο bluetooth