Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 263.
-
Εγω εχω παρει καλού κακού
-
Global version δεν δειχνει ελληνικά... Αν εχει και καποιος global να βγαλει φωτο να δούμε τ μπορει να φταιει
-
Αυτην εδω εχω [HK Stock](Official Global Version) Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet with 0.42" OLED Display/
-
Παράθεση από babisgr: “για του λόγου το αληθές...Μωλις τώρα δοκιμή =============== Δεκ 26th 2016, 11:25pm =============== περιεργο σε κάποιους να δουλεύει και σε κάποιους όχι, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχουν εκδόσεις χωρίς ελληνικά fonts και άλλες με Ελληνικά... ” Τις επαφες τς εχω αποθηκευμένες στο google.. Κια ειμια με firmware 1.0.1..29 τωρα δεν ξερω αν φταιει αυτο σε xiaomi redmi note 2
-
Μονο στα αγγλικ
-
Ουτε μ ενα λειτουργει... "Μαμα" π.χ δεν μου το βγαζει
-
Παράθεση από babisgr: “μα βγάζει ελληνικά μία χαρά... ” Οταν σε καλουνε οι ελλινκοι χαρακτήρες στο mi band 2 δείχνει ???
-
Μια χαρα ευχαριστούμε δοκτορ, μας έφτιαξες παλι το επομενο βημα ειναι να αναγνωρίζουντε κ οι ελλινικοι χαρακτηρες στην κληση.. Εκει μας απογειωσες :p
-
Να σε καλα αδερφέ.. Ευχαριστώ πολυ καλές γιορτές, χρονια πολλα
-
Απ οτι ειδα η 2.2.8.12 εχει μονο αγγλικα, αρα παω στην 2.2.1?
-
Καλησπερα παιδιά.. Μια ερώτηση.. Η τελευταία βερσιον μς ελληνικό μενού ποια ειναι? Και αν μπορείτε να δωσετε λινκ... Ευχαριστώ
-
Εγω θα ηθελα να μπορω να παταω τ κουμπί οτν σ καλουνε κ ν τ σηκωνες, πχ οταν φοράω Bluetooth, και να μπορουσα ν χτυπαει η δόνηση στην κληση για οσα δευτερόλεπτα θες =============== Δεκ 24th 2016, 5:26pm =============== Επιβεβαιώνω ότι στην οθόνη οι ελληνικές χαρακτήρες εμφανίζονται ???
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΣοβαρά? Γιατί θελω να κάνω πλήρη φόρτιση μολις το παρέλαβα και λέω μπας και θελει φορτισει την πρώτη φορά σαν τα κινητά
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.. Καινούργιος κατοχος και εγω του mi band 2 και ήθελα να ρωτήσω.. Αν υπάρχει κουμπί on/off να το απενεργοποιησω δηλαδη και ποση ωρα θελει φορτισμα
-
Η καινούργια stable για redmi note 2 έχει θέμα τα widget