δεν αξιζει δλδ ε ? =============== Δεκ 12th 2016, 11:49pm =============== Παιδες ? Σκέφτομαι εδω και καιρο να παρω vr .. κοιτουσα στο gearbest και βρηκα ενα vr shinecon . Ειναι καλο ? Ή εχεται να προτεινεται κάτι καλο και οικονομικο ? Μπας και δοαβαζω οτι το xiaomi δεν λεει πολυ
καλησπερα παιδεσ..εχω τ redmi note 2 ,θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να παρω σε back up ολα τα data .. γιατί κανω back up με τικαρισμενα κουτακια αυτα π εχει μονο του και οταν κανω restore δεν μου περνάνε ολα τα data οπως πχ απο κάποια game ή χάρτες απο εφαρμογές
Παράθεση από topmar: “Για 8.0.2.0 stable gkalen RN2, εδώ Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” την περναω κανονικα απο πανω ετσι απο την 8.0.1.0 που εχω ? Χωρίς φακτορι ρεσετ ? Που ηταν ?γιατο στα download ρομ δεμ τξν έβρισκα
Παράθεση από topmar: “Εδώ και καιρό έχει βγει η 8.0.2.0 stable.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” μπορεις να μου δωσεις λινκ για την καινούργια?γιατι μπαινω στο γκαλεν κ μ εχει την 8.0.1.0 μπνο
Παράθεση από topmar: “Με gkalen 8.0.2.0 δουλεύει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εχςι βγει καινούργια σταβλε ? Αυτή δεν ειναι η τελευταία ? V8.0.1.0
Παράθεση από georgemermigkis: “σε redmi note 2 έβαλε κανένας?να μας πει εντυπωσεις-προβληματα.... ” την εχω περασει εγω..μια χαρα μου φενεται..απο μπαταρια δεν μπορω να σου πω ακομα γτ το εχω μιση μέρα..παντως φτιάχτηκαν και τα widget
για redmi note 2 δεν ειναι ακομα έτοιμη η XTRV ? Γτ στις πληροφορίες μοθ δειχνει gtv .. παντως επιτέλους μια ρομ που τα widget παιζπθν κοπλε χωρις λουκετακια , χωρο στ ραμ και τ λοιπα.. μια χαρα!!καλη δουλεια ευχαριστουμε