Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 263.
-
καλα αυτο εννοείται..αλλα δεν μπορω να τους καταλάβω αυτους τους κινεζους..ενω φτιάχνουν κατι το ξαναχαλανε μετα και παλι απ τν αρχη
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από dikout: “επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις.... ” 1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη. 2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς περιορισμούς εφαρμογών) 4. Άνοιξε τις εφαρμογές των Wi…
-
Παράθεση από dikout: “επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις.... ” και εγω εχω θεμα αδερφε .. σε redmi note 2
-
Παράθεση από deltaman: “Σχετικά με τα widget προσωπικά απλά κλειδώνω την εφαρμογή που με ενδιαφέρει και τα πάντα λειτουργούν άψογα. Ούτε αυτόματη έναρξη, ούτε ιδιαίτερες ρυθμίσεις στην διαχείριση μπαταρίας ούτε κάτι άλλο. Το μειονέκτημα είναι η δέσμευση τμήματος της RAM φυσικά αφού η εφαρμογή μένει μόνιμα φορτωμένη στη μνήμη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο δεν ήθελα εγω λόγο ραμ..ενω η 6.9.15 δουλεύει αψογα
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Xaris Skr: “xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget ” Μία φορά το έκανα εγώ και με επανεκκίνηση δουλεύουν όλα δώσε αυτόματη έναρξη στις εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω δωσει κανονικα τίποτα ομως
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Xaris Skr: “xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget ” Όχι φίλε εγώ δεν έχω πρόβλημα δώσε δικαίωμα στις εφαρμογές και άνοιξε τες μια φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο πρεπει να κανω καθε φορα μετα απο επανακινηση .. να ανοιηω τις εφαρμογες και μετα να εμφανίζονται τα στοιχεια στο widget .. ενω με την 6.9.15 δεν ειχα θέμα.. πηγα να γυριζω πισω σε αυυην μεσω update και ενω περαστηκε κανονικα μου πεταγε συνέχεια ενα ε…
-
xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget
-
Καλημέρα παίδες .. την εχει περασει κανεις για r Redmi Note 2 να μας πει απόψεις ?
-
καλησπερα παιδια..μια ερώτηση..που εχει την αλλαγη γραμματοσειράς στις ρυθμισεις? Φοραω την 6.15.9
-
καλησπερα παιδια..λετε να πεσει η τιμη τν δεκεμβρη ή δεν αξιζει τον κοπο και να το χτυπησω τωρα ?
-
παλι τα widget δεν παίζουν..
-
Παράθεση από gkalen: “@Xaris Skr Όχι , μπορείς να την βάλεις.. ” σε ευχαριστώ φίλε μου!! Να σε ρωτησω..τα προβλήματα τς ελληνικής ρομ τα εχουν και τς αγγλιας πχ ?
-
αν περάσω την προηγούμενη ρομ χωρίς φακτορη ρεσετ θα εχω θεμα? Την 6.9.15 λεω
-
αυτο λεει ... Δεν μπορω να καταλαβω αγου εχω κλειστά τα δεδομένα πως μπαίνει?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Xaris Skr: “ρε παιδια εχω κοσμοτε και χωρις να εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου λεει οτι συνδεθηκα στο internet !! Πως γινεται αυτό ? Xiaomi Redmi Note 2 6.9.22 dev ” Κάποια εφαρμογή έχει δικαιώματα ενεργοποιήσεις των δεδομένων για να συνδεθεί στο ίντερνετ...έλεγξέ το ” πως το βλέπω αυτό?
-
Παράθεση από GEORGE13: “Αυτο που λες τωρα το ακουω εμενα μια χαρα ” και εγω αδερφε πρώτη φορά το βλέπω..δεν ξανα ειχα πρόβλημα..μηπως φταει η κοσμοτε ? Θα παω αυριο απο εκει !!