Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 263.
-
ρε παιδια εχω κοσμοτε και χωρις να εχω ανοιχτα τα δεδομενα μου λεει οτι συνδεθηκα στο internet !! Πως γινεται αυτό ? Xiaomi Redmi Note 2 6.9.22 dev
-
xiaomi Redmi Note 2 είδα αυτό στις ρυθμίσεις στην ώρα και παταω πάνω που λέει ινδια και δεν αλλάζει..τι είναι αυτό?
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Artemius: “@dnomikos Ευχαριστώ. Δυστυχώς όμως δεν εμφανίζει το SuperSU στα apps σε αυτό το μενού. ” Δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο (το superSU) σε κάποιο κινητό για να το τσεκάρω. Σε αυτό το μενού έχει 2 επιλογές: Το "Εγκαταστάθηκε" και το "Σύστημα". Για δες μήπως το έχει στο δεύτερο. ” ουτε εμένα τ έχει 6.9.1 σε redmi note 2. Πρόλαβε και μου έκανε καλό εμένα αναβάθμιση , αλλά είχα παρει back up πριν χωρίς αναβάθμιση,αν το περάσω θα έχ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Artemius: “@dnomikos Ευχαριστώ. Δυστυχώς όμως δεν εμφανίζει το SuperSU στα apps σε αυτό το μενού. ” Δεν το έχω τώρα εγκατεστημένο (το superSU) σε κάποιο κινητό για να το τσεκάρω. Σε αυτό το μενού έχει 2 επιλογές: Το "Εγκαταστάθηκε" και το "Σύστημα". Για δες μήπως το έχει στο δεύτερο. ” ουτε εμένα τ έχει 6.9.1 σε redmi note 2 . Πρόλαβε και μου έκανε καλό εμένα αναβάθμιση , αλλά είχα παρει back up πριν χωρίς αναβάθμιση,αν το περάσω θα έχω θέμα ?
-
καλημρρα παιδια..εμενα μου κανει επανακινηση μονο του μτ απο μιση ωρα χρησης..εχω κανει και τα cashe και τπτ..xiaomi redmi note 2
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Xaris Skr: “Παράθεση από NasDriver: “Ασφάλεια > Δικαιώματα > Αυτόματη έναρξη Και κλείδωμα με λουκέτο για να μην κλείνει. ” δεν το βλέπω στα δικαιώματαΚαι κατι αλλο..διαβασα οτι δεν πρεπει να κανουμε update το super user . . Καταλαθος το εκανα !! Αν το απεγκαταστησω και το ξαναπερασω απο τ ρομ ? ” Αν διαγράφηκε και το εικονίδιο, μάλλον από εδώ και πέρα αν μια νέα εφαρμογή ζητήσει root δικαιώματα δεν θα τα έχει.Ο μόνος τρόπος να επανέλθεις στην προηγούμενη κα…
-
[quelle][/quelle] Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Xaris Skr: “Εμενα παιδια του viber δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις μονο αν ανοιξω τ viber , καπου διαβασ αγια ενα ipv6,ξ ξέρετε τίποτα ? ” Με ποια ρομ είσαι στην συσκευή ? ” 8.16.8.25 την τελευταία developer ..εκανα clean install , περασα την φαστμπουτ ρομ μετα την τελευταία miui 8 και εκανα και αυτα που λες στον οδηγο για τς ειδοποιήσεις