Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 487.
-
Τωρα δεχτηκε την δευτερη ψηφο μου απο εχτες το βραδυ +1 ως Makhs Μονο που δεν μπορω να ψηφισω με αλλο λογαριασμο, εκτος και κανω εγω κατι λαθος Καλη χρονια σε ολους
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
makhs10 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜαλλον αυτο εκανα στην 6.12.29 δεν εκανα ολες τις ρυθμισεις και εβαλα την 8.1.1.0 .Το ξαναδοκιμαζω απο την αρχη =============== Δεκ 31st 2016, 5:52pm =============== Τελικα απο τα πολλα τα καταφερα περασα σε marshmallow αγρησα λογο δικων μου λαθων ο οδηγος του lallasgr ηταν αψογος και τον ευχαριστω πολυ. Επισεις ευχαριστω πολυ τον geoanto555 και τον derveni για την βοηθεια τους. Καλη χρονια σε ολους
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
makhs10 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτό θα το κάνεις μεσω mi λογαριασμό.... ” ok.Tωρα που ανοιξε δεν με αφηνει να βαλω το λογαριασμο mi μου γραφει αδυναμια ελενχου καταστασης =============== Δεκ 31st 2016, 2:47pm =============== Παράθεση από makhs10: “Παράθεση από geoanto555: “Αυτό θα το κάνεις μεσω mi λογαριασμό.... ” ok.Tωρα που ανοιξε δεν με αφηνει να βαλω το λογαριασμο mi μου γραφει αδυναμια ελενχου καταστασης ” 26236-IMG-20161224-021411-HDR-jpg
-
makhs10 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πολυ λογικό γιατί επανεφερες και όλο το system τότε... Αν θες να κάνεις restore εφαρμογες παίρνεις από μέσα backup... όχι απο twrp. ” Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Το ξανακανω ολο απο την αρχη.Ξερεις αν μπορω να κανω επαναφορα απο το backup του twrp που εχω μονο τις ρυθμησεις μου και τις εφαρμογες γιατι δεν εχω αλλο backup και τωρα εχω ξεκινησει τη διαδικασια βαζω την Developer
-
makhs10 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από makhs10: “οταν εκανα επαναφορα του αντιγραφου που ειχα δημιουργησει με ξαναγυρισε σε 5.1.1 ” Ποια επαναφορά αντιγράφου; Από που έκανες restore? ” Nanroid Backup οπως λεει ο οδηγος απο το TWRP
-
makhs10 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια μια βοηθεια Ακολουθησα τον οδηγο για να παω απο 5.1.1 stable (xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0) σε 6.0.0 stable(xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0) οταν εκανα επαναφορα του αντιγραφου που ειχα δημιουργησει με ξαναγυρισε σε 5.1.1
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από vrs5: “Δεν νομιζω @makhs10 πριν λιγο δεχτηκε την ψηφο μου χωρις να εχουν περασει 24 ωρες. ” Έτσι και σε μένα. Φέτος βλέπει και την ip, μπήκα να ψηφίσω και με τους άλλους 2 λογαριασμούς, που διαχειρίζομαι και μου έριξε πόρτα αρχικά... ” Ετσι και σε εμενα ουτε με αλλο λογαριασμο μπορω
-
Παράθεση από makhs10: “Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από makhs10: “Καλημερα πρεπει να περασουν 24 ωρες για να ξαναψηφισουμε ? ” Δεν νομιζω @makhs10 πριν λιγο δεχτηκε την ψηφο μου χωρις να εχουν περασει 24 ωρες. ” Εμενα δεν τη δεχεται ” Μου γραφει μια ψηφο για καθε μερα τωρα ξαναδοκιμασα.Θα δω οταν περασουν 24 ωρες γιατι ψηφισα εχτες το βραδυ πριν τις 12
-
Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από makhs10: “Καλημερα πρεπει να περασουν 24 ωρες για να ξαναψηφισουμε ? ” Δεν νομιζω @makhs10 πριν λιγο δεχτηκε την ψηφο μου χωρις να εχουν περασει 24 ωρες. ” Εμενα δεν τη δεχεται
-
Καλημερα πρεπει να περασουν 24 ωρες για να ξαναψηφισουμε ?
-
+1 ως Makhs