Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 549.
-
Μπήκε στο Mi 5 με την πρώτη και δουλεύει άψογα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Προσπάθησα να περάσω σε Mi 5 την XTRV 8.5.17 που μου ήρθε στο email αλλά μου έβγαλε σφάλμα 7 κατά την εγκατάσταση και την διέκοψε. Στο root είχα το αρχείο enc ώστε να κρατήσω το encryption και να αποφύγω το format data. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το recovery 2 τι διαφορά έχει από το πρώτο που έχουμε περάσει; Εάν είναι με άλλα χρώματα και ζωγραφιές όπως των προηγούμενων ρομ να το βάλω.
-
Τελικά η ΡΟΜ περάστηκε στο Mi 5 μετά από κάποια κολλήματα κατά το φλασάρισμα. Δεν παρατήρησα κάποια βελτίωση ή κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, ίσα ίσα που είναι και πιο βαριά απο την προηγούμενη. Μάλλον θα φταίει το Oreo γιατί και περισσότερη μνήμη τρώει αλλά και πιο αργά ανοίγουν οι εφαρμογές. Για την μπαταρία δεν ξέρω αλλά και εκεί μάλλον πρόβλημα θα υπάρχει. Ίσως δεν έπρεπε να δώσει Oreo σε αυτή τη συσκευή για να δουλεύει σφαίρα.
-
Στο Mi 5 κατά την πρώτη εγκατάσταση της νέας XTRV ρομ (βήμα 5 δηλαδή) κόλλησε και μου γράφει Installation busybox... εδώ και 20 λεπτά περίπου. Ούτε η οθόνη ανταποκρίνεται πλέον. Να το σβήσω και να ξαναμπώ recovery για τα επόμενα βήματα ή θα υπάρξει θέμα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από knight666: “Στο Mi 5 με global sources για να πάω στην σημερινή που έχει cn/eu sources χρειάζεται πάλι factory reset να υποθέσω; ” Δεν έχει σήμερα ROM, από Σάββατο - Κυριακή ” Όταν θα βγει λοιπόν και δεν θα έχει global sources αλλά eu/cn χρειάζεται factory reset;
-
Στο Mi 5 με global sources για να πάω στην σημερινή που έχει cn/eu sources χρειάζεται πάλι factory reset να υποθέσω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και καλημέρα σε όλους.
-
Ξαναρωτάω μιας κ δεν πήρα απάντηση από κανέναν... Πώς μπορούμε να βάλουμε κάποιο θέμα χωρίς να μας βγάλει ότι δεν δέχεται θέματα από τρίτους όπως έκανα με την 8.3.1;
-
Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να περάσω θέμα ή γραμματοσειρά από τρίτους γιατί δεν με αφήνει; Επίσης είχα πάρει έγκριση για theme designer αλλά πάλι δεν με αφήνει.
-
-
Λογικά όταν πάρει android 8 θα χρειαστεί πάλι factory reset, σωστά;
-
Γνωρίζουμε εάν το Mi 5 πήρε android 8 με την νέα ρομ;
-
-
Στο Mi 5 πότε θα έχουμε ελληνική ρομ με android 8;
-
Α, ναι; Δεν το είχα καταλάβει. Θα την περάσω τότε. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.