Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 549.
-
@mparaxir Τελικά έκανα downgrade στην miui8 stable στο latte κ ησύχασα. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο γιατί δεν πρόκειται να δούμε άλλη ρομ κ τα προβλήματα θα υπάρχουν.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Για κάποιο άγνωστο λόγο κ σ'εμένα στο gemini όταν πηγαίνω στην εφαρμογή "ασφάλεια" κ τρέχω το "anti-virus" μου λέει ότι έχω root το οποίο φυσικά δεν ισχύει.
-
Κ σ'εμένα το ίδιο μήνυμα έβγαλε στο latte ενω στο gemini όλα καλά. Xtrv έχω κ στα δύο.
-
Ο updater έχει θέματα τα οποία σε κάθε καινούργια ρομ υπάρχουν. Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω ακόμη ρομ σε gemini & land ούτε στο σπίτι μου που έχω τέλεια ταχύτητα αλλά ούτε κ σε άλλα μέρη που δοκίμασα με καλή κ σταθερή σύνδεση. Μήπως να το αφήνατε όλο το project μιας κ δεν σας βγαίνει ρε παιδιά; Κ με τις ρομ από τα mail μια χαρά κάνουμε την αναβάθμιση.
-
Από τον updater για ακόμα μια φορά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Θα μας στείλετε στο mail τις ρομ;
-
-
MD5 sum does not match. Μήνυμα του updater σε gemini.
-
Παιδιά μια θερμή παράκληση για νέα ρομ στο latte. Το χρησιμοποιώ καθημερινά κ τα προβλήματα του είναι πολύ εκνευριστικά.
-
-
Άριστη εκδήλωση παιδιά. Μπορεί να μην ήταν το σούπερ φανταστικό-επικό γεγονός που ήθελε να κάνει ο φίλος μας @derveni αλλά ήταν κάτι σαν οικογενειακό κ ζεστό περιβάλλον που έδιωχνε την αμηχανία κ αισθανόσουν όμορφα κ ευπρόσδεκτος. Σαν μια μεγάλη αγκαλιά. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους το οργάνωσαν, συγχαρητήρια στους νικητές της κλήρωσης κ τα καλύτερα έρχονται στην επόμενη συνάντηση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο @gkalen που μας τίμησε με την παρουσία του κ βοήθησε όσους φίλους τον χρειά…
-
Παιδιά έχουμε τίποτα νεότερο με τη ρομ για το latte;
-
-
@MIUI_ART Το bug με το fastboot όταν φορτίζεις σβηστή τη συσκευή ισχύει σε όλες τις ρομ ή μόνο στο Mi6;