Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 549.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Επιβεβαιώνω κ εγώ ότι στο gemini η μπροστινή κάμερα βγάζει φωτό ανάποδα κ αντεστραμμένες (mirror & reversed). Στο land όλα οκ... προς το παρόν.
-
Περάστηκε σε gemini & land δίχως προβλήματα με τις ρομ που έλαβα στο mail. Με ota είχα πρόβλημα κ στις δύο συσκευές.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τελικά για να μου φύγουν όλες οι αμφιβολίες ότι έκανα κάτι λάθος προχώρησα σε full wipe (data, cache, dalvik cache, system & internal storage) στο Mi Pad 2 κ μετά φλάσαρα την 7.9.7. Τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν.
-
@MIUI_ART Τότε πως να την βάλω αφού δεν βγήκε; Μάλλον μπερδεύτηκες κ δεν κατάλαβες ότι μιλούσαμε για το latte. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.
-
@MIUI_ART Δώσατε καινούργια ρομ για Mi Pad 2; Δεν έλαβα τίποτα στο mail.
-
@gkalen Το ίδιο πράγμα λέμε φίλος, απλώς το έγραψα στα ελληνικά. Μπήκα twrp, factory reset, flash την 7.9.7 αλλά τζίφος. Είναι δύσκολο το downgrade σε miui8;
-
@gkalen @mparaxir @Bodai Μόλις τώρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το twrp, flash την ρομ "xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIPAD2_7.9.7_v9-5.1.zip" αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Δεν ξέρω γιατί στον mparaxir ή σε άλλους λειτουργεί σωστά. Υπάρχει περίπτωση να μην κατέβηκε σωστά κ να είναι χαλασμένο το αρχείο της ρομ; Πάντως σίγουρα δεν φταίει το factory reset το οποίο είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ;
-
@gkalen Είχα κάνει factory reset από το twrp πριν περάσω την miui9. Οπότε προτείνεις factory reset κ μετά flash την ρομ ή δεν χρειάζεται το τελευταίο;
-
@Bodai Φίλε μου όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts η υπάρχουσα ρομ έχει αρκετά προβλήματα. Φαντάσου κάθε φορά που το ξεκλειδώνω μου βγάζει μήνυμα ότι έχει χάσει το id της συσκευής. Στην μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει όπως θέλει τους διακόπτες γιατί δεν σε αφήνει να τους αλλάξεις θέση. Είναι κ κάποια άλλα αυτά όμως είναι τα πιο ενοχλητικά για μένα. Εκτός εάν μπω στη διαδικασία του downgrade σε miui8, την οποία δεν ξέρω πως κ εάν γίνεται, για να δουλεύει άψογα όπως πριν. Μια θερμή παράκληση λοι…
-
Να ξαναρωτήσω για τη ρομ του latte η θα γίνω κουραστικός;;;
-
Παίδες θα την καταφέρετε την ρομ για το mi pad 2 η να το βάψω μπλέ κ να το πετάξω στη θάλασσα;
-
Κρίμα κ πάλι κρίμα για τα Mi Pad. Μεγάλο λάθος της Xiaomi κ θα το δει κάποια στιγμή. Δυστυχώς θ' αναγκαστώ να ξαναπάρω iPad για να έχω υποστήριξη κ αναβαθμίσεις.
-
-
Συγχαρητήρια στην xiaomi.eu που σταμάτησε τις ρομ για το Mi Pad 2 & 3. Λογικό είναι τόσο παλιές συσκευές να μην τις έχει κανείς άρα δεν υπάρχει λόγος να δημιουργεί ρομ. Πάλι καλά που δεν πήρα ακόμη το Mi Pad 3 να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Κίτρινη κάρτα Xiaomi. Προς τους δημιουργούς των ρομ: Τα προβλήματα που είχα αναφέρει οτι υπάρχουν στην προηγούμενη ρομ για το Mi Pad 2 τα έχετε δει για να τα διορθώσετε ή θέλετε να τα ξαναανεβάσω;
-
Νέο προβληματάκι στο latte. Μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα.
-
Περάστηκε η aroma στο mi5. Νομίζω ότι είναι πιο αργή από την xtrv. Προβλήματα ως τώρα μόνο με την εφαρμογή του facebook που χρειάστηκε να γίνει απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση. Στο latte η aroma έβγαλε σφάλμα 255 κ ακυρώθηκε η εγκατάσταση από το twrp.