Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 549.
-
Θέλω να περάσω την aroma σε mi5 που έχει την τελευταία xtrv. Την περνάω όπως είναι η θέλει factory reset; =============== Σεπ 13th 2017, 2:02pm =============== @MIUI_ART Τα προβλήματα που εντόπισα στο latte κ τα έγραψα σε προηγούμενο post τα έχετε δει; Θα μπορέσουν να διορθωθούν;
-
Παιδιά η rom στο latte έχει προβλήματα. Προς το παρόν έχω εντοπίσει τα παρακάτω: 1. Στην "οργάνωση διακοπτών" δεν μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των διακοπτών. Εάν αλλάξεις κάτι η εφαρμογή ρυθμίσεις κλείνει. 2. Στις "πρόσθετες ρυθμίσεις, εκτύπωση, cloud print" το ίδιο. Κλείνει η εφαρμογή ρυθμίσεις. 3. Στις "εφαρμογές συστήματος, πλοηγός" το ίδιο. Κλείνουν οι ρυθμίσεις. 4. Το power menu με τις έξτρα επιλογές για recovery & bootloader. Αύριο θα το δουλέψω περισσότερο κ θα σας πω εάν υπάρχουν κι άλλα…
-
Τελικά βλέπω ότι το Aroma δημιουργεί πολλά προβλήματα σε αρκετούς χρήστες όπως κ σ' εμένα την πρώτη φορά που δοκίμασα να το βάλω σε Mi5 αλλά τελικά δεν τα κατάφερα κ κράτησα την απλή XTRV. Ίσως θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη παιδιά. Προσωπικά θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω αν έχουν λυθεί τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την εγκατάσταση του.
-
@Solon Φίλε μου δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Καλή η global για αρχή αλλά η XTRV είναι άλλο πράγμα. Δεν θα δεις τεράστια διαφορά αλλά το κινητό δουλεύει πολύ καλύτερα.
-
Rom για το latte θα έχουμε παιδιά;
-
Καλημέρα σε όλους. Την νέα rom για το latte την περιμένουμε σήμερα όπως είπατε;
-
Εφόσον κάποιοι ενοχλούνται που οι vip χρήστες έχουν ota updates προτείνω να γίνει κλειστό το φόρουμ ή να έχουν δικαίωμα κατεβάσματος αρχείων μόνο οι χρήστες που πλήρωσαν συνδρομή για να μην έχουμε παρεξηγήσεις κ γκρίνια από κάποιους που ζητάνε συνέχεια χωρίς να προσφέρουν ποτέ τίποτα κ κάνουν συνέχεια παρατηρήσεις. Υπάρχει κ η global rom απο το xiaomi.eu για όσους θέλουν ελληνική γλώσσα στο κινητό τους χωρίς να πληρώσουν. Όσοι πάλι θέλουν κάτι καλύτερο, πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου, ας βοηθήσ…
-
@MIUI_ART Δεν παίζει να έχω πρόβλημα με το ιντερνέτ γιατί πάντα κατεβάζω σφαίρα κ χωρίς διακοπές. Μπορεί να υπάρχει θέμα με τον server σας. Τέσπα, πέρασα αυτή από το mail. Ευχαριστώ πολύ.
-
Σε Mi5 προσπάθησα να κατεβάσω τη rom από τον updater 6 φορές. Τις 3 φορές έβγαλε σφάλμα md5 με διακοπή του αρχείου ενώ τις άλλες 3 έκλεινε από μόνος του ο updater μετά από κάποια ώρα πάλι με διακοπή του αρχείου.
-
Θα εξακολουθήσουμε να λαμβάνουμε email με τις καινούργιες rom κάθε Παρασκευή κ όταν θα βγαίνει κάποια καινούργια stable;
-
Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για root; Μετά την εγκατάσταση της rom μου έχει το magisk κ το supersu για να επιλέξω αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο κ χωρίς προβλήματα. Το supersu το χρησιμοποιήσω καιρό κ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ως τώρα.
-
Μπορώ να περάσω την Aroma πάνω από την απλή XTRV ή πρέπει να γίνει πρώτα factory reset; Ρωτάω σε περίπτωση που θελήσω να δοκιμάσω πάλι την Aroma.
-
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Στείλτο στο mail καλύτερα για να το δω σίγουρα.
-
Δοκίμασα άλλες δύο φορές να κατεβάσω τη rom από τον updater κ βγάζει md5 σφάλμα διακόπτοντας τη λήψη του αρχείου.
-
@MIUI_ART Η rom σταματάει να κατεβαίνει όταν βγαίνει το μήνυμα του md5 και είναι μόνο 200-300mb. Εάν περιμένω μέχρι την Παρασκευή που θα βγουν οι καινούργιες κ την βάλω χειροκίνητα θα είμαι οκ; Δεν βιάζομαι να φτιαχτούν οι ota αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ.
-
Σε Mi5 προσπάθησα να κατεβάσω τη rom μέσω του updater αλλά μου έβγαλε πρόβλημα md5sum κ διέκοψε το κατέβασμα 2 φορές. Το ota patch είναι αυτό που μου στείλατε χθες, δεν έλαβα δεύτερο.
-
Έχω την τελευταία rom. Πρέπει να μου βγάλει ειδοποίηση ή θα το βγάλει την Παρασκευή;
-
Απλώς ρώτησα γιατί κάποιες συσκευές δεν τις έχω προσθέσει στο προφίλ μου ακόμη.
-
Αυτό το patch λειτουργεί σε όλες τις συσκευές ή μόνο για τη συγκεκριμένη που έχω δηλώσει; Μπορώ να το βάλω κ στο Mi Pad 2 & RedMi 3S Pro που έχω ή θα χρειαστώ άλλο patch; Εννοώ για όταν βγουν rom με miui 9 για τις συγκεκριμένες συσκευές. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
-
ΜΠΡΑΒΟ σας παιδιά.