Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 549.
-
Καλημέρα στην παρέα. Μετά από αρκετούς μήνες με την Official Global Stable στο Mi5 μου αποφάσισα να βάλω την XTRV για να δώ τις διαφορές. Σαφώς ανώτερη rom, νομίζω πιο γρήγορη κ χωρίς πρόβλημα στις μεταφράσεις. Ένα πρόβλημα δικτύου που παρουσίαζε η Global με την Cosmote (έλεγχο για φραγή, αναμονή, ταυτότητα καλούντος) με την XTRV εξαλείφθηκε. Μπράβο σας παιδιά κ πάλι μπράβο. Το μόνο πρόβλημα που είχα στην εγκατάσταση της Aroma είναι ότι ενώ επίλεξα κάποια στοιχεία όπως Root με SuperSU, RootExplo…
-
Περάστηκε με επιτυχία στο Mi Pad 2 (latte), όλες οι εφαρμογές λειτουργούν αλλά δεν λειτουργούν τα recovery buttons (recovery, fastboot). Εάν υπάρχει κάποιο fix θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά κ τον κόπο σας.
-
Για το Mi Pad 2 (latte) θα έχουμε κάτι σύντομα ή μετά το καλοκαίρι;
-
Καλημέρα παιδιά. Πήραμε το Redmi 4X για την οικογένεια από ελληνικό κατάστημα με εγγύηση από την infoquest κλπ. Εαν ξεκλειδώσω bootloader, εγκαταστήσω twrp κ τη δική σας ρομ θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Πότε θα έχουμε ρομ γιατί απ' οτι είδα δεν έχει βγεί ακόμη; Ευχαριστώ.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Η rom στο Mi Pad 2 (Latte) είναι τραγική! Μάλλον ξεχαστήκατε κ αναβαθμίσατε το su με αποτέλεσμα να πάω σε stable κ factory reset. Δεν πειράζει βέβαια, καλό κ το stable που μάλλον εδώ θα μείνω. Μια παράκληση μόνο παιδιά. Είδα ότι στις τελευταίες rom καταργήσατε το Root Explorer. Αν μπορείτε ξαναβάλτε το στη rom η βάλτε το κάπου για να το κατεβάζουμε κ να το περνάμε μόνοι μας αυτοί που το θέλουμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο κ τη δουλειά που κάνετε για όλους μας.
-
Καλησπέρα, χρόνια πολλά κ Χριστός Ανέστη. Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία κ ότι ποθούν να το πραγματοποιήσουν. Θα ήθελα να εκφράσω μια ερώτηση-απορία-αγανάκτηση που αφορά την Xiaomi κ όλους τους χρήστες του φόρουμ. Είναι δυνατόν να μην έχει δώσει αναβάθμιση στο android 7-7.1 για τις συσκευές ναυαρχίδες όπως Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi Note 2, Mi Mix, κ.α. παρά μόνο για τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν ουσιαστικά το 2017; Κατά τη γνώμη μου είναι ντροπή κ αίσχος για μια εταιρία που έχει εκατομμύρια πελάτες. …
-
Κατάλαβα. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση κ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Στο Mi Pad 2 έχω την τελευταία Dev 7.2.16 κ σκέφτομαι να βάλω την Stable 8.2.1.0. Εκτός από factory reset χρειάζεται κάτι άλλο πριν την περάσω; Επίσης θα έχω OTA αναβαθμίσεις ή δεν γίνεται; Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπορεί κάποιος Mod να μου ξαναστείλει στο mail τον σύνδεσμο της αναβάθμισης γιατί δεν μου δούλευε κ τον διέγραψα; Ευχαριστώ πολύ.
-
Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με το Mi Band 2; Ενώ έχω κλειστό το Bluetooth στο κινητό κ φυσικά δεν είναι συνδεμένες οι συσκευές μεταξύ τους, πως γίνεται να με ειδοποιεί με δόνηση κ εικονίδιο το Mi Band όταν λαμβάνω μήνυμα ή κλήση στο κινητό; Το Bluetooth είναι κλειστό 1000%, το 'χω ελέγξει.
-
Μεγάλη μούτζα της Xiaomi για τους χρήστες της όσον αφορά την αναβάθμιση σε Nougat. Βλέπω να το παίρνουν οι "ναυαρχίδες" της κατά το Πάσχα. Είναι πολύ απασχολημένοι φτιάχνοντας αναβαθμίσεις των μοντέλων της σε hardware. Καλή κίνηση η κυκλοφορία Note 4 με SnapDragon αλλά με τι κόστος; Πλήρωσαν κάποιοι ένα σκασμό λεφτά για Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5S+, κλπ για να έχουν παλιά έκδοση λειτουργικού; Ανεπίτρεπτο κατά τη γνώμη μου. Ντροπή.
-
Το 4G δουλεύει κανονικά με την Cosmote ή πάλι χάνει τις ρυθμίσεις;
-
Σαν να μας κρέμασε λίγο η Xiaomi με το android 7. Θα 'ναι θαύμα αν το δούμε μέσα στον μήνα.
-
Έκανα πάλι τη διαδικασία από την αρχή αλλά εξακολουθεί να μην μου βγάζει τίποτα όταν με καλούν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
Χαίρομαι που μπόρεσα κ εγώ να συμβάλω στην πρωτιά αυτού του φόρουμ που το αξίζει όσο κανένα άλλο. Μπράβο μας παιδιά.
-
@wankel13 Φίλε μου σίγουρα βοήθησες κ θα δοκιμάσω τον τρόπο σου μήπως δω άσπρη μέρα κ δεν εννοώ το χιόνι που ρίχνει έξω. Σ' ευχαριστώ πολύ. =============== Ιαν 8th 2017, 12:30am =============== @wankel13 Φίλε μου δοκίμασα τη μέθοδο που είπες αλλά τίποτα. Εξακολουθεί να μην δείχνει τίποτα όταν με καλούν. Υπενθυμίζω ότι έκανα τη διαδικασία που αναφέρει στον οδηγό ο γιατρός, έκανε κανονικά την αναβάθμιση στο Mi Band, γύρισα γλώσσα κ από εκεί κ μετά τέλος στις ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ. Μ…
-
Ακολούθησα για άλλη μία φορά τον οδηγό αλλά τζίφος. Έβαλα την έκδοση του Play Store κ πάλι τίποτα. Ξαφνικά μετά το update που έγινε στο mi band σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει;