Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 549.
-
Μάλλον θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση γιατί πολλά προβλήματα ακούω κ δεν θέλω να τρέχω.
-
Δεν δουλεύει το link για Natrium που ήρθε με mail. 404 problem κλπ.
-
Πάλι δεν βγήκε η Nougat...
-
Γιατρέ για κάποιον περίεργο λόγο ενώ όλα δούλευαν ρολόι τώρα δεν μου βγάζει καμία ειδοποίηση. Δοκίμασα τα κλασικά επανεκίνηση συσκευής, bluetooth, αλλά τίποτα. Έλεγα να βάλω πάλι την έκδοση του Play Store που δούλευε άψογα αλλά δεν έχει το 0sec... Τι προτείνεις;
-
Φίλε μου καλό κουράγιο κατ' αρχάς γιατί θα σου χρειαστεί. Το Mi Pad είναι από τις πιο δύσκολες συσκευές για τη διαδικασία. Με την rom που θα βάλεις από δω δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα γιατί τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά. Τα βήματα είναι όπως τα λές κ αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε εμείς.
-
Άλλη μία κ από μένα. Μας βλέπω πρώτους κ με διαφορά. Μπράβο παιδιά.
-
Το δικό μου που είναι σίγουρα κινέζικη έκδοση το έκανε ακριβώς όπως περιγράφεις στον οδηγό.
-
Άλλη μία ψήφος από μένα για την Ελλάδα μας... εεεε... για το φόρουμ μας. user name konstantinosha.
-
Χρησιμοποιώ μόνο αυτήν πλέον. Μπράβο κ πολλά ευχαριστώ στον δημιουργό.
-
Άλλη μία ψήφος από μένα για το αγαπημένο μας φόρουμ. Όνομα χρήστη konstantinosha.
-
Βρήκα αυτή την έκδοση του twrp "ZCX-TWRP_MI5SPlus_Natrium_20161226". Είναι πιο καινούργιο από αυτό που εγκαθιστάται με τη rom; Είναι συμβατό η πάω για brick;
-
Ελπίζω αν βγούμε πρώτοι να έχουμε κάποια υποστήριξη της Xiaomi για τη χώρα μας, έστω κ μέσω αντιπροσώπου.
-
Παιδιά είμαστε πρώτοι προς το παρόν όσο κουλό κ αν ακούγεται!
-
Να ήταν ο μόνος καλά θα ήταν φίλε μου. Πολλόι κάνουν τους ειδήμωνες κ δεν ξέρουν ούτε ήχο κλήσης ν' αλλάξουν, όχι να περάσουν ελληνική γλώσσα σε Xiaomi για πρώτη φορά.
-
3 ως τώρα. Λες κ είμαστε στη Eurovision...