Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 549.
-
@Exploticon Φίλε μου καλορίζικο κ πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις. Ο κολλητός μου που τον έπεισα με χίλια ζόρια να ξεφορτωθεί το Samsung για το Mi 5S τώρα με ευγνωμονεί. Έχω 4 συσκευές Xiaomi τώρα. Τέτοια αξιοπιστία κ ποιότητα δεν έχουν ούτε η Apple, Samsung, LG, κλπ. (Προσωπική γνώμη) Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από την κάμερα, που το συγκεκριμένο κινητό έχει φοβερή, θα 'σαι οκ. Άντε με το καλό κ Nougat...
-
Περάστηκε σε Latte κ Natrium χωρίς προβλήματα. Χάλασαν πάλι οι ρυθμίσεις ίντερνετ Cosmote.
-
Αξίζει η αναβάθμιση; Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προηγούμενη.
-
Ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε να λειτουργεί ο φακός μετά την αναβάθμιση στο Land;
-
Φίλοι μου έχω 2 θέματα εδώ κ καιρό κ θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε. 1. Στο Mi 5S Plus (Natrium) απενεργοποιείται μόνος του ο αυτόματος συγχρονισμός κάποιες φορές. π.χ. 1-2 φορές την εβδομάδα χωρίς όμως να πειράξω τίποτα σχετικό στις ρυθμίσεις. Το ίδιο μου έκανε κ στο Kenzo. Είναι κάποιο bug; 2. Στο Mi Pad 2 (Latte) το συνδέω με το καλώδιο του στον υπολογιστή αλλά δεν το βλέπει ούτε μου βγάζει στο tablet την επιλογή Φόρτιση μόνο, MTP, PTP. Το βλέπει μόνο αν το απενεργοποιήσω, το συνδέσω κ …
-
SAMSUNG?????? Μπλιάχ!!!!
-
Στο Natrium δουλεύει κανονικά το 4G, το δοκίμασα πριν λίγο.
-
Περάστηκε στο Natrium κ Latte απροβλημάτιστα. Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σας, χρόνια πολλά κ καλές γιορτές.
-
Γνωρίζουμε πότε θα πάρει android 7 το Natrium;
-
Δυστυχώς είναι λίγο... Το Mi Band 2 μου βγάζει 25-27 μέρες.
-
Παιδιά επειδή θέλω να πάρω το ρολόι μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο κρατάει η μπαταρία του με απλή χρήση; Το μόνο που θέλω όπως κ στο Mi Band 2 που έχω είναι να δείχνει την ώρα κ την απόσταση που τρέχω. Όλα τα υπόλοιπα θα τα 'χω κλειστά όπως gps, wifi κ ειδοποιήσεις.