Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 549.
-
Οπότε τι κάνω;
-
Δοκίμασα με τον παλιό λογαριασμό που είχα πάρει έγκριση αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή φταίει το site της Xiaomi;
-
Παλιότερα είχα πάρει έγκριση για ναξεκλειδώσω το kenzo. Ισχύει η χρειάζομαι καινούργια;
-
Δεν ισχύουν τα βήματα που γράφει ο οδηγός γιατί δεν με αφήνει να γράψω το λόγο που θέλω να ξεκλειδώσω. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω;
-
Προσπάθησα να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα του Bootloader κ μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved. Μετά έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό αλλά πάλι το ίδιο. Κάνω κάτι λάθος;
-
Κ κάτι που δεν ανέφερε κανένας φίλος ως τώρα, έφυγε η κινεζιά από την προσβασιμότητα.
-
Kenzo: Όλα καλά. Νομίζω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ram. Latte: Όλα καλά. Play Store κ root ok, Powermenu buttons δεν δουλεύουν. Ευχαριστούμε παίδες.
-
@gkalen Στο Latte για να έχω τα Google Apps ποιό zip να βάλω κ πως; Το GApps_IntelChipset ή το open_gapps-x86_64-5.1-pico-20160511; Ποιά είναι η διαφορά τους;
-
@gkalen Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Είμαι στην 6.11.17. Θα περιμένω την επόμενη για να δοκιμάσω.
-
@Modechristos Chris Δεν με πρόσβαλες φίλε μου, μην ανησυχείς. @gkalen Για το latte... έχω μείνει με την έκδοση 6.11.17 γιατί φοβάμαι να αναβαθμίσω μήπως χάσω το root ή πάθει κανένα brick. Είναι κ τα google apps που πρέπει να μπουν χειροκίνητα. Αν δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος να το επιχειρήσω το απόγευμα κ να σου πω. Σε αυτήν που είμαι πάντως δεν δουλεύει σίγουρα.
-
@Modechristos Chris Δεν είμαι απαξιωτικός κ προσβλητικός, αλλά αν έδωσα αυτή την εντύπωση ζητώ συγνώμη. Την γνώμη μου είπα απλά όσον αφορά τι ζητάω από ένα κινητό. Αν είναι κάποιοι να παρεξηγούνται καλύτερα να μην μιλάω καθόλου.
-
@jgougos Φίλε μου δεν το πήρα ακόμη. Μαζεύω χρήματα κ μάλλον στις γιορτές με καμιά προσφορά.
-
@pechr Δεν θα πιάσω ποτέ RedMi Pro φίλε μου γιατί δεν θα έπαιρνα τηλ χωρίς επεξεργαστή SnapDragon. Επίσης δεν είναι για μένα το ΠΑΝ η οθόνη. Αν ήταν θα αγόραζα στις γιορτές το OnePlus 3, το Mi Note 2, το Samsung S6 ή 7 κ όχι το Mi 5S Plus που σκοπεύω. Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!
-
Κάτι τέτοια διαβάζω κ λέω να μείνω με το Kenzo μου που έχει αποδειχθεί σκυλί.
-
@soulg Μπράβο σου φίλε για το αναλυτικό review κ σ' ευχαριστούμε.
-
Να ρωτήσω κάτι χαζό... Στο Mi Pad 2 latte οι 2 τελευταίες dev rom δεν έχουν ενσωματωμένες τις Google apps κ πρέπει να τις βάλω μέσω twrp απ' ότι διάβασα. Πόσο επικίνδυνο είναι να έχω κανένα brick; Το ρωτάω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να περάσω ελληνική rom κ δεν θέλω να περάσω πάλι τα ίδια. Επίσης τώρα έχω root που χωρίς αυτό δεν κάνω βήμα. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ.
-
Εμένα στο kenzo κάποιες φορές απενεργοποιεί μόνο του τον αυτόματο συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις κ ακόμη δεν ξέρω γιατί.
-
Παιδιά τρελή ξενέρα! Είδα σε κινητό φίλου (Samsung C5) με καμπύλες στις άκρες, νομίζω λέγεται 2.5D, το γυαλί προστασίας που έβαλε κ φαινόταν πολύ χάλια. Δεν μπορούσε να καλύψει όλη την οθόνη λόγω της καμπυλότητας κ φαινόντουσαν πάνω στην οθόνη δεξιά κ αριστερά οι άκρες του. Το κακό είναι οτι κόστιζε κάπου στο 10ευρο οπότε μάλλον δεν ήταν μούφα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσουν έχουν το Mi 5S Plus είναι αν είναι έτσι η οθόνη τους, με καμπύλες δηλαδή που να θέλει ειδικό γυαλί προστασίας μικρότερο από…