Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 549.
-
Η rom τα σπάει σε kenzo. Μπαταρία σούπερ κ δεν έχω δει προβλήματα ως τώρα.
-
Δεν είναι έτσι. Ξέρω πολλούς που δεν αναβαθμίζουν το κινητό ή τάμπλετ τους γιατί απλά δεν ξέρουν τον τρόπο, δεν ενδιαφέρονται, φοβούνται, βαριούνται, κλπ. Εδώ τόσες γκόμενες έχουν iPhone κ δεν ξέρουν να βάλουν ήχο κλήσης. Κάνουν αναβάθμιση μόνο επειδή τους πετάει το μήνυμα, αλλιώς ούτε ξέρανε που να το βρούν.
-
@demakhs Μην σου φαίνεται περίεργο φίλε. Υπάρχει κόσμος που έχει Xiaomi κ δεν έχει ασχοληθεί με ξεκλειδώματα, rom, κλπ. Έχω φίλο που το δουλεύει με αγγλική γλώσσα, φίλη που έχει την σάπια multilanguage με τα ελληνικά κ κάποιον που το πήρε έτοιμο με την ελληνική rom από το κατάστημα. Ακόμη κι εγώ στις 3 συσκευές που έχω οι 2 ήταν έτοιμες με ελληνική rom κ μόνο στο Mi Pad την πέρασα.
-
Σ' ευχαριστώ φίλε μου.
-
@gkalen Η Rom του Mi-Pad 2 (Latte) XTRVbeta1 6.11.24 είδα ότι δεν έχει ενσωματωμένες τις Google Apps κ θα πρέπει να μπούν χειροκίνητα. Αν παραλείψω αυτήν την αναβάθμιση θα μπορώ να βάλω την επόμενη χωρίς πρόβλημα; Λογικά ναί αλλά ρωτάω για να'μαι σίγουρος.
-
Μετά από 2 μήνες χρήσης Xiaomi συσκευών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε συσκευή είναι μοναδική γιατί βγάζει διαφορετικά προβλήματα από τα άλλα. Smartphone πραγματικά! @soulg Οι κάτοχοι των Apple, Samsung, HTC, LG, κλπ δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν, ή δεν θέλουν να καταλάβουν, πίστεψε με το 'χω προσπαθήσει. Σ' ευχαριστώ για την αναλυτική εμπειρία σου από την αναβάθμιση στο kenzo σου.
-
Λογικά ναί. Τυχεροί...
-
Καλημέρα παίδες. Πραγματικά η Xiaomi μας έχει μπερδέψει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι παίζω σκάκι! Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Mi 5S Plus κ είδα φωτό από το Mi 6 που θα κυκλοφορήσει αρχές του έτους... Τρέλα! Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν στα χέρια τους το Plus. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα κλασικό 5,5 ιντσών τηλέφωνο; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι; Το Kenzo καταφέρνω να το δουλέψω με ένα χέρι σχετικά εύκολα. Δεν θέλω να πάω στο Mi 5S λόγω μικρής οθόνης κ ram, ούτε θέλω να πάρω το 4/1…
-
Ξέρουμε ποιά έκδοση android είναι η τελευταία stable;
-
Γνωρίζει κάποιος γιατί απενεργοποιείται ο αυτόματος συγχρονισμός από τις ρυθμίσεις; Εννοώ την επιλογή "αυτόματος συγχρονισμός", όχι γιατί δεν κάνει. Όταν το επιλέξω κάνει κανονικά σε όλα. Απλώς απενεργοποιείται μόνη της η επιλογή on.
-
@gkalen Καλημέρα φίλε μου. Γνωρίζεις γιατί απενεργοποιείται ο αυτόματος συγχρονισμός από τις ρυθμίσεις στο kenzo;
-
Στο kenzo απενεργοποιείται μόνος του ο αυτόματος συγχρονισμός. Εννοώ στις Ρυθμίσεις/Συγχρονισμός/Αυτόματος συγχρονισμός. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;
-
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιά διαδικασία ακολουθώ για να πάω από dev Thunder σε stable xtrv;
-
Η αναβάθμιση στο Mi Pad 2 Latte έγινε κ όλα δείχνουν καλώς. Δεν δουλεύει μόνο το 3way power menu αλλά ούτε κ πριν με την Thunder δούλευε.
-
@gkalen Επειδή κ εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome κ μου τρώει μνήμη ποιόν προτείνεις με πλήρη υποστήριξη για flash games;