Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 549.
-
Να 'σαι καλά φίλε μου.
-
Στο Mi Pad 2 ξέρουμε αν έχει root;
-
@miui ART dnomikos Gkalen Η XTRV που ανεβάσατε για το Mi Pad 2 Latte έχει root; Έχω την Thunder κ δεν θέλω να ρισκάρω να χάσω το root. Ευχαριστώ.
-
Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ έχω σήμα να μην μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση κ το ίδιο κ σε αυτούς που με καλούν. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
@lallasgr Είδα στο βίντεο ότι χρησιμοποιείς το Kenzo Clean, κάτι που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ. Αυτό το βήμα χρειάζεται πάντα σε αναβάθμιση όποια rom κ αν επιλέξουμε π.χ. Thunder, XTRV, GTV; Μιλάω για το μοντέλο με τα 3g ram.
-
Μετά από 2 μέρες χαλαρής χρήσης του kenzo με την καινούργια rom κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ρουφάει την μπαταρία σαν βαμπίρ. Πάλι καλά που πλάκωσε δουλειά κ δεν μπαίνω πολύ ίντερνετ γιατί δεν θα άντεχε ούτε μια μέρα. Σας παρακαλώ παιδιά δείτε το στην επόμενη αναβάθμιση γιατί δεν θέλω να πισωγυρίζω τις rom μέχρι να βρώ μια αξιόπιστη σε όλα κ να παραμείνω. Ευχαριστώ.
-
@tasosmpai Φίλε δεν νομίζω να φταίει το τηλ. Δοκίμασε μια κάρτα που πιάνει σε άλλο κινητό 4G κ αν δεν πιάνει στο δικό σου τότε θα ξέρεις ότι φταίει το τηλ. Καλό θα ήταν πάντως να πάρεις μια καινούργια κάρτα για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο.
-
Χθές πέρασα κ εγώ την αναβάθμιση στο kenzo κ το μόνο που μ' ενοχλεί είναι η μπαταρία που πέφτει αμέσως. Ελπίζω στην επόμενη να είναι καλύτερα.
-
@ tasosmpai Ρε φίλε τα λένε αυτά... Νόμιζα κι εγώ ότι θα 'χω πρόβλημα με το 4G γι' αυτό δεν αναβάθμισα ακόμα.
-
Μου φαίνεται ότι κάθε συσκευή κάνει τα δικά της...
-
Εννοώ στην 6.11.10 που είπε κ ο tasosmpai ότι δεν πιάνει 4G. Παρουσιάζει άλλα προβλήματα;
-
Καλημέρα σε όλους. Η τελευταία rom έχει προβλήματα;
-
@caeser Δεν το 'χω ψάξει καθόλου φίλε μου γιατί θέλω μόνος μου ν' αλλάζω την ταπετσαρία.
-
@caeser Δεν τις έχω ενεργοποιημένες αλλά στην οθόνη κλειδώματος υπάρχει το εικονίδιο πάνω δεξιά κ αν πατηθεί κατά λάθος ενεργοποιούνται κ χάνει την εικόνα που είχα ορίσει. Με την Thunder νομίζω ότι το είχαν αφαιρέσει. @ktax Είμαι σίγουρος όλοι οι κάτοχοι των iPhone αυτό χρησιμοποιούν...
-
Καλημέρα σε όλους. Περάστηκε κ από μένα η XTRV 6.11.3 κ όλα καλά ως τώρα. Το μόνο που με χαλάει είναι στην οθόνη κλειδώματος που υπάρχει η επιλογή για καθημερινές ταπετσαρίες. Αμφιβάλλω αν την χρησιμοποιεί κανείς αυτή τη λειτουργία κ μου άρεσε πολύ που στην Thunder rom την είχαν αφαιρέσει.