Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 549.
-
@Octaviastikos Φίλε μου αν βγαίνει μία το χρόνο είναι λίγο πιστεύω. Ο gkalen είπε ότι έχει φτιάξει μόνο 2 ως τώρα για το latte. Φαντασου να μην δουλεύει κ σωστά, τότε την πατησες. Προς το παρόν μόνο το dolby δεν τρέχει κ δουλεύω το ταμπλετ καθημερινά.
-
Μακαρι να βγαίνει κάθε βδομάδα thunder rom στο latte όπως κ στις άλλες συσκευές για να μην νιώθουμε μειονότητα.
-
@maddoctor Εαν διαβασεις ολη τη συνομιλια θα προσεξεις οτι το αλλο μελος ηταν ειρωνικος κατι που δεν ανεχομαι απο κανεναν γιατι οπως συμπεριφερομαι θελω κ να μου συμπεριφερονται. Τοσο καιρο στο φορουμ δεν εχω προσβαλει ουτε ειρωνευτει κανεναν. Εαν θελεις ελεγξε ολα μου τα μηνυματα για να δεις οτι σεβομαι τον συνομιλιτη κ το καθε μελος. Εξαλλου λογω δουλειας εχω μαθει να συγκρατω τα νευρα μου κ να μην παραφερομαι, γι' αυτο κ αν εχω κανει λαθος θα ζητησω συγνωμη απο το αλλο μελος. Καθε αποψη ειναι…
-
Μια χαρά ήρεμοι είμαστε. Όταν θα δώσουμε ραντεβού για μπουνιές τότε θα' ναι αργά... @maddoctor Τι εννοείς με το: "Θα παρακαλέσω λίγο ηρεμία. Final warning." ;
-
Το όλα γιατί το γράφεις με bold; Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν κ πολύ περισσότερο σ' εσένα που είσαι ειρωνικος κ εμπαθής με αυτά που γράφω. Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβαζεις. Αν ενοχλεισαι μην μπαινεις στο forum. Πάντως δεν έχω τη διάθεση ούτε την υπομονή να ανεχομαι τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει την πλάκα του κ να ειρωνευτει αυτά που γράφω. Κοψε λοιπόν κ μην ασχολεισαι μαζί μου. Χωρίς bold κ.... ..... .... που βάζεις στα μηνύματα σου. Άντε γεια.
-
Καλημέρα σε όλους. @demakhs Φίλε μου ήμουν υπέρμαχος κ φανατικός της Apple που έκραζε τα Android όπου τα έβρισκε μέχρι που βαρέθηκα να δίνω 700άρια κ 800άρια για τις συσκευές της. Όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί το θεωρώ κοροϊδία να κοστίζει στην εταιρία 200 δολάρια κ επειδή έχει το λογότυπο της να το πουλάει 740 κ 840. Από συσκευές είχα iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6+, 6S+, iPad 4, iPad Mini 1, 2, 4. Αυτό το λέω όχι γιατί έχω ν' αποδείξω κάτι σε κάποιον, δυστυχώς στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, αλλά για…
-
Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να μαλωσω νυχτιατικα. 1ον Δεν ξέρεις αν εγώ είχα ποτέ iphone οπότε μην βγαζεις μόνος σου συμπεράσματα. 2ον Τα βίντεο δεν είναι τελείως ακριβή αλλά δείχνουν πολλά πράγματα αν μπορείς να τα αντιληφθείς. 3ον Αν ή γνώμη μου ειναι λάθος άσε να το κρίνει ο κόσμος, όχι εσύ ο υπέρμαχος της apple. 4ον Αφού τα iphone είναι τόσο τέλεια κινητά εσύ γιατί ασχολεισαι με τα Xiaomi; Για να μας πεισεις να πάρουμε κ εμείς κινητα που πωλούνται 840€ ενώ το κόσ…
-
Εννοώ για τα χρήματα που κοστίζει το RN3. Βέβαια στη σύγκριση που είδα φωτό κ βίντεο η διαφορά ειναι μικρή κ όχι 99% που λέει ο φίλος. Αν θέλεις να σου δώσω link για να δείς, εκτός αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι ψεύτικο.
-
Φίλοι μου πριν λίγο είδα συγκριτικό βίντεο κάμερα κ βίντεο του iPhone 6S Vs Xiaomi RedMi Note 3 Pro κ η διαφορά είναι μικρή κ αποδεκτή λόγω τιμής φυσικά. Πως γίνεται η Xiaomi να χάλασε τόσο πολύ την κάμερα στο Mi Mix σε μια συσκευή υποτίθεται ναυαρχίδα-πρότυπο κ η ακριβότερη μέχρι στιγμής; Του Mi Note 2 είναι πολύ καλύτερη.
-
Κατάλαβα φίλος. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την άριστη δουλειά που έκανες. Μόνο εγώ ζητούσα αυτή τη rom αλλά βρήκες χρόνο κ την έκανες. Μπράβο κ πάλι μπράβο.
-
Κ το supersu αλλά κ το dolby εγκαταστάθηκαν μαζί με τη rom με τη μια. Εννοώ rom κ τέλος, όχι rom, supersu, dolby. Δηλαδή μόνο το supersu 2.46 δουλεύει; Αναβάθμιση θα του έκανα μέσω twrp με αρχείο που θα κατέβαζα από εδώ: SuperSU-v2.78.zip
-
Το ξέρω ότι το κάνω μόνο μέσω twrp απλώς όσες φορές προσπαθούσα να το περάσω μετά τη rom brickαρε.
-
@gkalen Φίλε μου η THUNDER rom στο Latte δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Περάστηκε με την πρώτη κ επιτέλους έχω root!!! Δεν ξέρω πως να σ' ευχαριστήσω. Είσαι άρχοντας. Ενημερωτικά απλώς αναφέρω ότι η εφαρμογή Dolby Atmos δεν δουλεύει, το Facebook το ίδιο αλλά το ξανακατέβασα κ τώρα όλα οκ κ ένα QR Scanner που είχα δεν λειτουργούσε αλλά έβαλα ένα άλλο που δουλεύει ρολόι. Μια ερώτηση μόνο. Ο supersu είναι έκδοση 2.46 κ μου βγάζει ενημέρωση από το Play Store. Αν κατεβάσω από εδώ τον τελευταίο κ τον περάσω με twrp …
-
Παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να δώσω το υπέροχο κ απροβλημάτιστο Kenzo μου κ να πάρω το Mi 5S Plus 4/64. Σκόπευα να παραγγείλω το Mi Mix αλλά μετά από την φρίκη που έφαγα με την κάμερα του άπαπαπαπα. Εννοείται πως δεν είμαι fan της φωτογραφίας απλώς δεν ανέχομαι το κινητό που θ' αγοράσω με 600 ευρώ να βγάζει μάπα φωτό. Για το Kenzo π.χ. δεν με χαλάει γιατί σιγά τα λεφτά που έδωσα. Θα ήθελα λοιπόν την ειλικρινή σας άποψη μιάς κ έχω δεί αρκετά reviews κ συγκριτικά του Mi 5S Plus κ πιστε…
-
Καλημέρα σε όλους. Σ' ευχριστώ πολύ φίλε μου Caeser.
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm την εφαρμογή Theme.apk της Xiaomi για το Mi Pad 2;
-
Ναι, ναι, ναι. Επιτέλους θα δω το ταμπλετάκι μου με άλλο μάτι. Σ' ευχαριστώ φιλαράκι.