Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 549.
-
Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να περάσω την XTRV στο Mi 9T Pro που έχω για να την δοκιμάσω. Τώρα είμαι με Official Global Stable EAA. Υπάρχει κάποιος καλός kernel που να δουλεύει σωστά στην MIUI 12 & Android 10 ή δεν το πειράζω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να περάσω την XTRV στο Mi 9T Pro που έχω για να την δοκιμάσω. Τώρα είμαι με Official Global Stable EAA. Υπάρχει κάποιος καλός kernel που να δουλεύει σωστά στην MIUI 12 & Android 10 ή δεν το πειράζω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Με την μπαταρία τι γίνεται παιδιά; Έχω διαβάσει από πολλούς χρήστες ότι μετά την 1.0.9.22 υπάρχει μεγάλη κατανάλωση.
-
Οι μεγαλύτεροι χαρακτήρες αφορούν τις ειδοποιήσεις ή και το μενού;
-
Νομίζω πως όποιος δεν θέλει να έχει "παρατράγουδα" με το Mi Band του καλό θα ήταν να αποφεύγει τις beta εκδόσεις των firmware. Εγώ πάντως που βαριέμαι το αναβαθμίζω κάθε 2μηνο περίπου όταν κάνω και την φόρτιση του.
-
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Η διαφορά των εκδόσεων v1 & v2 των fonts έχει σχέση με τα ελληνικά ή είναι άσχετο; Ξέρω ότι προς το παρόν μόνο οι beta θέλουν την v2. Επίσης τα fonts "Mi Band 4 - Custom Font | Emoticons & Accented letters" της MagicalUnicorn αξίζουν;
-
Δεν μπορώ να βρω τα fonts...
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. @NiTroGen Φίλε μου πέρασα πριν λίγο τα Modified Mi Fit 4.0.14 - All in One και Custom Resources v83 από την υπογραφή σου. Όλα καλά με την ελληνική γλώσσα και τα εικονίδια αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Το Modded Mi Fit v4.0.14 δεν μου έκανε αυτόματα καμία αναβάθμιση σε FW και Res αλλά ούτε μέσα από το μενού του. Πρώτα έκανα αναβάθμιση στο FW και μετά στα Res. 1. Την αναβάθμιση FW από v1.0.6.26 σε v1.0.7.60 την έκανα χειροκίνητα με το Notify & Fitness. Έτσι έπρεπ…
-
@shamrock1404 Καλύτερα να προτιμήσεις έναν ίδιο με τον original φορτιστή, που να μπαίνει μέσα το Mi Band και να κουμπώνει δηλαδή, γιατί όλοι αυτοί οι "περίεργοι" φορτιστές δεν κάνουν καλή επαφή. Στο λέω γιατί πήρα 2 τέτοιους και όπως ήταν τους πέταξα και ξαναπήρα ίδιο με τον γνήσιο. Φυσικά από το εξωτερικό η αγορά για καλύτερη τιμή.
-
Πολύ ωραίο είναι και το Stock Android resources που είδα στο GeekDoing αλλά δεν έχει ελληνική γλώσσα.
-
Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.
-
Καλά θυμόμουν που το είχες αναφέρει αλλά ήλπιζα ότι θα τα επαναφέρουν κάποια στιγμή. Όλα καλά πάντως κ η custom γραμματοσειρά του NiTroGen τα σπάει... Κάτι ακόμη, υπάρχει λόγος να βάλω το Mi Fit No OTA; Λογικά όταν βγει νέα αναβάθμιση θα έχετε ήδη ανεβάσει την ελληνική μετάφραση, σωστά;
-
Άρα επίσημη ελληνική μετάφραση δεν υπάρχει;
-
Τελικά η επίσημη μετάφραση υπάρχει ή την απέσυραν; Έχω την εκδοση fw 1.0.6.16 με res 62. Να κατεβάσω το επίσημο Mi Fit κ να τα κάνει μόνο του ή να κάνω τη γνωστή διαδικασία με το δικό σας κ το Notify, κλπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Την 62 εννοούσα αλλά βιαζόμουν και δεν πρόσεξα τι έγραφα. Τα πέρασα τελικά και όλα οκ.
-
Δεν με κατάλαβες. Στην 1.0.6.16 είμαι και ξέρω ότι την 66 πρέπει να βάλω. Έχει σημασία όμως ποιο θα περάσω πρώτο ή μπορώ να τα βάλω με οποιαδήποτε σειρά; π.χ. πρώτα resources και μετά το font ή το αντίστροφο;
-
@NiTroGen Καλημέρα φίλε μου και μπράβο σου που συνεχώς ασχολείσαι και προσφέρεις καινούργια πράγματα για το Mi Band. Η σωστή διαδικασία για πέρασμα των δικών σου fonts (Custom font MiFont by me) και της custom resources (NiTroGen's Custom Resources v62) ποια είναι για εμένα που έχω ήδη την custom ελληνική με το Mi Fit Rus No OTA; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι κάποιοι πέρασαν την firmware 1.0.7.06 και brickαρε το mi band.
-
Αυτή η έκδοση έχει διαφορά από τη δική σας; Δηλαδή είναι 100% σωστά μεταφρασμένη και λειτουργική;