Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 549.
-
Πως μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τις γραμματοσειρές που έχετε για κατέβασμα ώστε να ξέρουμε στο περίπου πως δείχνουν πριν τις περάσουμε;
-
Επιτέλους έκανα και εγώ το δικό μου ελληνικό με τον οδηγό σας γιατί εάν περίμενα από την Xiaomi... θα έβγαινε το Mi Band 5 και ακόμη θα περιμέναμε! Άριστη η μετάφραση παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την άψογη δουλειά που τόσα χρόνια μας προσφέρετε.
-
@AiQuan Φίλε μου διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι η αυξημένη κατανάλωση οφείλεται σε πρόβλημα της ρομ από την Xiaomi, οπότε όλες οι εκδόσεις της xtrv, eu, κλπ θα έχουν θέμα εφόσον και οι δύο βασίζονται στην china stable. Λογικά με επόμενη αναβάθμιση δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν μπορώ να βάλω παλιότερη έκδοση ρομ λόγω του arb που ίσως υπάρχει στη συσκευή. Το gps ανοίγει κανονικά και βρίσκει γρήγορα τη θέση ακόμη και μέσα στο σπίτι. Κάπου στα 5 δευτερόλεπτα νομίζω.
-
Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα φίλε μου. Φταίει η έκδοση του twrp που χρησιμοποιείς. Εγώ έβαλα αρχικά το 3.3.1_04-06 από εδώ και δεν περνούσε με τίποτα την ρομ. Μετά διάβασα ότι προς το παρόν μονάχα μια έκδοση του twrp δουλεύει, την έβαλα και όλα κομπλέ. Σου δίνω σύνδεσμο για να διαβάσεις και να την κατεβάσεις. [REDMI7] [ONCLITE] LR.Team TWRP-3.3.0-REDMI7… | Xiaomi Redmi 7 TWRP Flasher Tool for Redmi 7 (LR.Team + Stock Mi Recovery) Το μόνο κακό είναι ότι έχει μονάχα Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα, α…
-
Μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται με το project της ελληνοποίησης του band μιας και η xiaomi μας έχει... γραμμένους προς το παρόν. Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν, εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη πριν αναβαθμίσω.
-
Θα δούμε xtrv rom για το Redmi 7A; Είτε Stable είτε Developer.
-
@geozn8 Από ότι είπε αυτός που έβαλε τις φωτό η αλλαγή στη γλώσσα έγινε μέσω των resources γιατί την firmware δεν μπορούν να την πειράξουν, έρχεται OTA από την Huami. Εξάλλου οι τονισμένοι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται καθόλου και νομίζω ότι είναι καλύτερα να το έχουμε αγγλικά αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα δεν θα το αφήσει έτσι και πολύ σύντομα θα έχουμε ελληνικά στο band μας.
-
@geozn8 Άλλαξε κάτι με τη γλώσσα ή τα ίδια δηλαδή αγγλικά; Εγώ έβαλα την έκδοση από το GeekDoing. Έκανε την αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Θα μας πεις τουλάχιστον τη διαδικασία για όποιους θέλουν να δοκιμάσουν;
-
@HarrisGR Φίλε μου πως σου εμφάνισε ελληνικό μενού; Εμένα με το ελληνικό Mi Fit ακόμη αγγλικά έχει. Ελληνικά έχω μόνο στις ειδοποιήσεις χωρίς τους unicode χαρακτήρες.
-
Καλημέρα. Ο φίλος μάλλον εννοεί ότι θα υποστηρίζει πολλές γλώσσες και ελληνικά από την αρχή.
-
Και το δικό μου με ελάχιστη μπαταρία ήρθε. Συνδέθηκε κανονικά με το ελληνικό Mi Fit v4.0.5 και έκανε αναβάθμιση στο firmware και στα resources. Το μενού του είναι αγγλικό αλλά οι ειδοποιήσεις και ο καιρός είναι στα ελληνικά εκτός από τους τονισμένους χαρακτήρες που τους βγάζει με διάφορα χαζά σύμβολα. Προς το παρόν δεν με χαλάει καθόλου που δεν έχει ελληνική γλώσσα γιατί το ρολόι τα σπάει!!! Αύριο θα φτιάξω και δικά μου Watchfaces με κάποιους οδηγούς που βρήκα και η εμπειρία του Smart Band 4 θα …
-
Αν έχω καταλάβει καλά με όσα διάβασα σε άλλα φόρουμ θα κάνει κανονικά την αναβάθμιση στα αγγλικά. Το ίδιο και οι υπόλοιπες λειτουργίες όπως watchfaces, θα δουλεύουν και αυτές κανονικά. Επειδή και εγώ παραλαμβάνω αύριο βλέπω να γίνεται χαμός από ερωτήσεις, απαντήσεις και αρκετά προβλήματα πάσης φύσεως.