Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 549.
-
Γνωρίζει κάποιος εάν στο mi band 3 με ελληνικό firmware & γραμματοσειρά μπορούμε να περάσουμε το Avengers resources που υπάρχει στο GeekDoing;
-
Όποιο κ να πάρεις, global-international ή Chinese έχει την κινέζικη κ την αγγλική γλώσσα. Εγώ πήρα το international γιατί με ενθουσίασε η οθόνη του σε video review που είδα κ η μόνη διαφορά του με την κινέζικη είναι τα γράμματα στη συσκευασία. Όσο για τον assistant της xiaomi κ της Google που κ αυτό θα είναι η διαφορά τους αμφιβάλλω αν θα υποστηρίζεται στα ελληνικά ή στην Ελλάδα. Επίσης τα λουράκια του 3 ταιριάζουν στο 4 κ αυτό είναι πολύ καλό για όσους κάνουν την αναβάθμιση από το 3 για να μην …
-
Καλημέρα σε όλους κ καλό σαββατοκύριακο. Παράγγειλα τα Xiaomi RedMi 7 κ 7A Global για τους γονείς μου. Σε αυτά θα βγάζετε xtrv ρομ;
-
Μιας και δεν μου απάντησε κανείς την προηγούμενη φορά θα ξαναρωτήσω. Στο land που πλέον δεν υπάρχει νέα dev rom θα βγει κανονικά η επόμενη stable rom ή και εκεί θα έχουμε τέλος; Με ενδιαφέρει μόνο china/eu source.
-
Στο land που πλέον δεν υπάρχει νέα dev rom θα βγει κανονικά η επόμενη stable rom ή και εκεί θα έχουμε τέλος; Με ενδιαφέρει μόνο china/eu source.
-
Μάλλον κάνουν αστεράκια τα μάτια μου... Σε ευχαριστώ πολύ Αποστόλη.
-
Στη λίστα υπάρχει, στον σύνδεσμο για κατέβασμα δεν υπάρχει.
-
Που μπορώ να βρω την ελληνική rom για το Mi 8 SE γιατί στον σύνδεσμο δεν υπάρχει; Να υποθέσω ότι επειδή είναι συσκευή μόνο για Κίνα δεν θα την υποστηρίζετε;
-
Πολύ κακό αυτό με τις παλιότερες συσκευές αλλά κ πολύ στενάχωρο. Όχι μόνο θα αναγκαζόμαστε να πουλάμε νωρίτερα τις συσκευές μας αλλά θα είναι κ πιο δύσκολο γιατί οι πιθανοί αγοραστές θα ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει υποστήριξη κ δεν θα τις προτιμούν. Άρα θα πέφτει αναγκαστικά η τιμή για να μην σου μείνει. Στα χνάρια της Samsung κ η Xiaomi...
-
Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα όλες σχεδόν οι εταιρίες προσπαθούν να σε πετάξουν εκτός εγγύησης με διάφορα προσχήματα και ηλίθιες δικαιολογίες. Το έχω ζήσει ο ίδιος με κινητά ναυαρχίδες της Apple, Samsung και άλλες μόνο και μόνο επειδή μπορούσαν. Ένα σημαδάκι ή γρατσουνιά να δούνε στη συσκευή και είσαι αυτομάτως εκτός εγγύησης. Η μόνη εταιρία που με εντυπωσίασε με το σέρβις της και τη δυνατότητα να κάνεις ότι θέλεις στη συσκευή σου χωρίς να χάσεις την εγγύηση, ακόμη και root, είναι η OnePlus αλ…