Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 549.

• V10 Themes

knight666 - - V10 Themes

Μήνυμα

Έχετε να προτείνετε κάποιες γραμματοσειρές που να δουλεύουν και με τα ελληνικά; Έχω βάλει την Rosemary που έχω και στο S8 αλλά την βαρέθηκα και λέω να αλλάξω. Η Bensen είναι πολύ καλή που βρήκα εγκατεστημένη μέσα σε θέμα αλλά έχει προβλήματα.

• Έβαλα κ εγώ σήμερα την τελευταία xtrv μετά από ξεκλείδωμα, twrp, sphinx, κλπ. Όλα δείχνουν καλώς αν κ δεν βλέπω καμία διαφορά σε ταχύτητα ή ram από την global oreo που φορούσα. Λογικά θα έχω καλύτερη μπαταρία αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Στο power menu δεν μου εμφανίζει τις επιπλέον επιλογές για recovery & bootloader. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα εμφανίσει; Έχω ήδη δοκιμάσει από τις επιλογές για προγραμματιστές αλλά τίποτα.

• @alvin1983 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Εσύ ποια rom προτείνεις για το Mi 8 με android pie; Στο RedMi 3S που έκανα πειράματα δοκίμασα τις Havoc, Pixel Experience, Pixel Dust, Liquid Remix αλλά τελικά κράτησα την Pixel Experience Extended που τα σπάει (μου αρέσει πολύ η Pixel rom). Τις AOSP Extended, Lineage, Resurrection Remix & Nitrogen θα ήθελα κάποια στιγμή να τις δοκιμάσω για να έχω άποψη. Προς το παρόν όμως για το Mi 8 λίγα πράγματα κ με προβλήματα από ότι διαβάζω.

• Και στο δικό μου που είναι με official rom σε android 8 δεν εχω arb. Νομίζω στην 9 ενεργοποιείται. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με το arb στις custom rom όπως Pixel Experience, Havoc, κλπ; Εννοώ υπάρχει το arb κ πρέπει να το προσέχουμε κάθε φορά ή το αφαιρούν οι devs όπως γίνεται εδώ με την rom του φόρουμ;

• Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά τζίφος. Το κινητό παραμένει unauthorised.

• Καλημέρα στην παρέα. Μια βοήθεια παρακαλώ. Χθες προσπάθησα να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές με το Bloatware Removal Tool από official stable miui αλλά στις προσπάθειες μου να συνδεθεί το κινητό σε adb mode κατάφερα να το κάνω να φαίνεται σαν unauthorized όταν τρέχω το adb devices. Επίσης έσβησα κ τα 2 αρχεία στο φάκελο .android που χρειάζονται για τη σύνδεση καθώς το έγραφε κάποιος οδηγός. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές ως τώρα, έχω διαβάσει πολλούς οδηγούς αλλά το πρόβλημα παραμένει. Εάν δεν το λύσω…

• Καλησπέρα. Σε Mi 8 με official stable rom ποιές εφαρμογές πρέπει να μείνουν για να μην υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα; Οι μόνες που χρησιμοποιώ είναι το Play store κ το Google mail. Μπορώ άφοβα να επιλέξω όλες όσες μου βγάζει σαν επιλέξιμες; Ευχαριστώ.

• Θέλει android 9.0 όμως για να δουλέψει η έκδοση 2.1. Όσοι είναι στην 8.0 ή 8.1 πρέπει να βάλουν την 2.0.

• @Germak Σε official rom η επιλογή για κρυπτογράφηση δεν αλλάζει κ είναι ενεργοποιημένη. Είναι φυσιολογικό αυτό;

• Σας ευχαριστώ πολύ παίδες.

• Το fix του wifi είναι απαραίτητο για το Mi 8; Είχα την εντύπωση ότι το βάζεις μόνο εάν δεν θα δουλεύει.

• Καλημέρα σε όλους! @sakis112 Με τον custom kernel πόση διαφορά είδες στις επιδόσεις κ στη μπαταρία; Ένα 10% π.χ. ή περισσότερο; Ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τόσο προχωρημένα φλασαρίσματα κ εάν δεν αξίζει να μην το προσπαθήσω. Επίσης διάβασα ότι αυτήν την εβδομάδα θα βγάλει update, μάλλον την v2.1.

• Να'σαι καλά ρε Αποστόλη γιατί με αυτά που διάβαζα πριν στο νήμα για τους ξεκλείδωτους bootloaders από Κίνα κ με αυτά που είπαν τα παιδιά πιο πάνω πανικοβλήθηκα κ μέχρι να πουλήσω το κινητό σκεφτόμουν κ να πάρω ένα Mi 6 για να ησυχάσω. Εννοείται πως σε κάθε νέα xtrv θα περιμένω πρώτα να δοκιμαστεί απο άλλους κ μετά θα την περνάω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου.

• @alvin1983 Νέα απορία. Μου έγραψες πριν: "Απλά έχεις global Version τηλέφωνο και του πετάς πάνω xtrv rom που βάση Της είναι η china rom. Αν λοιπόν οι κινέζοι πειράξουν κάτι κάποια στιγμή (μπορεί και να μη πειράξουν ποτέ φυσικά) τότε μπορεί και να έχεις πρόβλημα αν κλειδώσει." Η xtrv είναι σαν China rom λόγω του source της; Άρα σε πιθανό κλείδωμα μετά από αναβάθμιση παίρνω μπρίκι επειδή έχω global (infoquest) συσκευή;

• Στο 3S μπήκε η Havoc rom οπότε δεν χρειάζεται λογαριασμό αλλά θα τον έχω καβάτζα μήπως τυχόν χρειαστεί. Εξάλλου δεν κλείνει ο λογαριασμός εάν δεν χρησιμοποιείται. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Ελπίζω να μπορέσω κ εγώ να ανταποδώσω κάποια στιγμή.

• Οπότε για να μην σας κουράζω άλλο, εάν κρατήσω τον λογαριασμό με τον οποίο θα κάνω το ξεκλείδωμα είμαι οκ; Χίλια συγγνώμη εάν κούρασα με τις ερωτήσεις μου αλλά δεν είμαι ειδικός επί του θέματος.

• Φίλε μου συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει τι μου λες. Mi 8 από infoquest αφού το ξεκλειδώσω εγώ κ του βάλω την xtrv γιατί να brickάρει ή να κλειδώσει ό bootloader;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @geoanto555 Το 3S θέλει 3 μέρες για να ξεκλειδώσει με λογαριασμό Mi. Αυτό έκανα τη Δευτέρα κ γι'αυτό δεν με άφησε σήμερα στο Mi 8. Τώρα τι εννοείς ότι δεν θέλει εξουσιοδοτημένο λογαριασμό για να φλασάρει, δεν το καταλαβαίνω.

• Βασικά είναι infoquest αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κλειδώσει μόνο του. Ακόμη κ official rom εάν θελήσω να βάλω θα επιλέξω να μην κλειδώσει. Μήπως είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με κάποια πράγματα χωρίς λόγο; Δηλαδή όλοι όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένο κινητό με ξεκλείδωτο bootloader κινδυνεύουν να το brickάρουν ή να τους κλειδώσει κάποια στιγμή; Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που μου λέτε.