Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 549.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi8 Ελληνική rom
Μήνυμα@amavroudis Είσαι σίγουρος φίλε μου ότι εάν περάσεις twrp δεν μπορείς να έχεις official miui rom; Είμαι σίγουρος ότι είχα βάλει παλιότερα official global miui rom με το twrp και δούλεψε κανονικά χωρίς προβλήματα.
-
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το Kernel του milouk. Έχω βρει το link στο xda-developers αλλά θέλω τη γνώμη κάποιου που το δοκίμασε για να μου πει εντυπώσεις. Ουσιαστικά αυτό που προσφέρει είναι καλύτερη αυτονομία στη μπαταρία ή κάτι περισσότερο; Για να το περάσω το φλασάρω μέσα από το twrp μετά από κάθε αναβάθμιση rom ή μια φορά αρκεί; Ευχαριστώ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω σαν άσχετος με τις rom. Γιατί τον τελευταίο καιρό βγαίνουν προβληματικές οι περισσότερες rom; Είναι λόγω του ότι είναι dev και αυτά τυχαίνουν; Είναι λάθος των mods της κοινότητας λόγω φόρτου εργασίας; ΥΓ. Η ερώτηση μου είναι καθαρά από περιέργεια και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κρίνω ή να κατηγορήσω όλα τα παιδιά που προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι θα έπρεπε.
-
-
Θα βόλευε κάποιο εργαλείο που να μπορεί να ελέγξει το arb της κάθε ρομ. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.
-
@MIUI_ART Άρα εάν αποφασίσω να περάσω κάποια ρομ εκτός της ελληνικής κοινότητας είναι κάτι σαν Ρωσική ρουλέτα... Μπράβο στην Google & στην Xiaomi. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε μου.
-
Και με ποιο τροπο μπορούμε να ελέγξουμε το arb μιας ρομ πριν την περάσουμε; Είτε custom είτε official.
-
Μια βοήθεια παιδιά γιατί δεν έχω καταλάβει. Η xtrv ρομ για το Mi 8 έχει arb όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Να έχετε υπόψιν σας πως από εδώ και πέρα όλες οι Android 9 ROM έχουν το anti-rollback, ενεργοποιημένο υποχρεωτικά από την Google." & "Οι συσκευές που έχουν μέχρι τώρα ενεργά τα Anti-Rollback είναι οι παρακάτω: Mi-8 Dipper Στην Android 9 ROM" ή έχει αφαιρεθεί από τους moderators και είμαστε ήσυχοι;
-
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει παρακαλώ; Σε Mi 8 από Infoquest η διαδικασία για να βάλω την xtrv είναι: Ξεκλειδώνω bootloader με την Global Stable rom που ήδη έχω (10.0.3.0) όταν θα έχω την έγκριση, περνάω το twrp με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. Xiaomi AIO Toolbox), κάνω format data και μετά φλασάρω την τελευταία xtrv. Σωστά;
-
Mi8 Ελληνική rom
Μήνυμα@MIUI_ART Το δικό μου που είναι από Infoquest και το έλεγξα σήμερα δεν έχει ενεργοποιημένο το arb (Android 8.1.0). Άρα αν κατάλαβα καλά, ξεκλειδώνω bootloader με την Global Stable rom που ήδη έχω (10.0.3.0) όταν θα έχω την έγκριση, περνάω το twrp με κάποιο πρόγραμμα (Xiaomi AIO Toolbox), κάνω format data και μετά φλασάρω την τελευταία xtrv. Σωστά ή ξεχνάω κάτι; Συγνώμη εάν κούρασα αλλά έχω αγχωθεί...
-
Mi8 Ελληνική rom
Μήνυμα@amavroudis Φίλε μου πως μπορώ να ελέγξω το arb σε μια ρομ που έχω κατεβάσει πριν την φλασάρω; Ας πούμε η τελευταία dev που βγήκε από εδώ (MIUI 10 8.11.22/23) Για το Mi 8 ενδιαφέρομαι.
-
Ξέχασα να το γράψω, είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο με εγγύηση της Infoquest. Απλώς έχω καιρό να ασχοληθώ με ξεκλειδώματα, flash twrp και τα ξέχασα. Γεράματα... Το κατέβασα το AIO Tool που έβαλες και το τελευταίο twrp (TWRP-v3.2.3-1110_Mi8_By_Germak). Για το antiroll θέλω λίγο ακόμα να διαβάσω μην κάνω καμιά χοντρή βλακεία και το τουβλιάσω.
-
@Germak Καλημέρα φίλε μου. Πολύ καλό το πρόγραμμα σου και θα το χρησιμοποιήσω στο Mi 8 που αγόρασα χθές όταν πάρω έγκριση για ξεκλείδωμα. Θύμισε μου σε παρακαλώ, για να ξεκελειδώσω τον bootloader πρέπει να περάσω Global Developer Rom ή μπορώ και με αυτή που φοράει τώρα το τηλέφωνο την MIUI Global Stable 10.0.3.0;
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα έχουμε νέα ρομ για gemini αυτήν την εβδομάδα;