Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 549.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Περάστηκε η νέα ρομ στο Gemini πάνω από την προηγούμενη και όλα λειτουργούν καλώς. Εγκατέστησα και το Dolby μετά την ρομ χειροκίνητα αλλά ενώ υπάρχει σαν εικονίδιο δεν το ανοίγει καθόλου. Υπάρχει πρόβλημα με το Dolby γενικότερα ή μόνο στο δικό μου έχει θέμα;
-
Περάστηκε στο gemini με factory reset χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν άψογα και γρήγορα. Επιτέλους επανήλθαν τα θέματα και τα δέχεται όλα! Μπράβο παιδιά για τη δουλειά και τον κόπο σας.
-
-
Καλημέρα στην παρέα. Ξέρουμε πότε θα έχουμε την νέα ρομ για το gemini;
-
Στο Gemini με την καινούργια ρομ όλα λειτουργούν άψογα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα.
-
Οκ, οπότε περιμένω.
-
@MIUI_ART Τι να κάνω με το Mi 5 που δεν λειτουργεί το Wi-Fi;
-
Σε Mi 5 Gemini δεν λειτουργεί πάλι το WiFi. Να κάνω επαναφορά το backup από το TWRP ή θα μπορέσετε να βγάλετε fix; Μιλάω για την XTRV που βάζω πάντα.
-
-
Στο Mi 5 έφτιαξε το πρόβλημα με το Wi-Fi. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στο VIP mail που ήρθε με το link για τις ρομ δεν μπορώ να βρω την ρομ για το land. Ποια ονομασία της έχετε δώσει;
-
Καλή τύχη σε όλους.
-
Περάστηκε σε Mi 5 μετά από format και δουλεύει άψογα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τον κόπο και τη βοήθεια σας.
-
Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν με πειράζει για το OTA γιατί πάντα μέσω υπολογιστή την περνάω.
-
Και σ' εμένα ήρθε μόνο η Aroma στο email οπότε την κατέβασα από το androidfilehost. Μια ερώτηση μόνο παιδιά. Τώρα στο Mi 5 έχω την MIUI 9 XTRV v8.5.24 Beta. Εάν βάλω την MIUI 10 XTRV v8.7.19 με format data θα είμαι οκ για όλες τις επόμενες Global ρομ με MIUI 10 ή θα χρειάζεται κάθε φορά να ξανακάνω format data;
-
-
Η ρομ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_V10_XTRV_8.7.10 είναι κανονική developer ή alpha;
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΗ ρομ xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_V10_XTRV_8.7.10 είναι κανονική developer ή alpha;
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Επειδή δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με τις ρομ τελευταία, έχει κυκλοφορήσει για το Mi 5 MIUI 10 Global Developer; Δεν ενδιαφέρομαι για τις Alpha ρομ γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχουν πολλά προβλήματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.