Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 379.

• Xiaomi Gamepad Controller 2.74Ευρώ!!! Ελπίζω να μην ειναι μαιμού! focalprice.com/GT0165B/Xiaomi_…r_Black.html?SSAID=745788

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μέχρι να βγει εγώ θα έχω αλλάξει 7 ρολόγια και θα έχω μαζέψει το ποσό για το XIAOMI ” Χαχαχαχα!!!!Και θα έχεις και άπειρες εντυπώσεις, αρα εμάς σκέφτεται η xiaomi!

• Προσφορές Tablet στο Gearbest(αν και ορισμένα πάντα σε αυτές τις τιμές έπαιζαν πάντα)... Σύνδεσμος <--------

• Καλα Doc @maddoctor πράμα και δεν έχεις παραγγείλει ακόμη αυτό? Electronic-Blood-Pressure-Monitor

• Αναζήτηση 3D Virtual Glasses

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Στο λινκ σου έχει και τηλεκοντρόλ Στο βίντεο του τυπά λέει πως στα αρνητικά είναι πως δεν έχει κάτι για να πατήσει Τελικά τι ισχύει? ” Υπάρχει και αλλη έκδοση χωρίς το remote Εδώ

• Ρίξτε μια ματιά στο review για το Rwatch R10 (δεν ξέρω με τι άλλα ονόματα μπορεί να το συναντήσει κανεις) που είχα κάνει παλαιότερα , σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιους... Δεν εντυπωσιάστηκα, συγκριτικά με το moto360 που έχω τώρα είναι η μέρα με τη νύχτα, το μόνο + του Rwatch είναι οτι έχει υποδοχή για SIM( αν και εμένα μου είναι αδιάφορο)

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σήμερα ανακάλυψα αυτά τα goggles της εταιριας Blitzwolf (έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια,τουλάχιστο όσον αφορά τους φορτιστές της και τα καλώδια της), Μην δώσετε σημασία στο μαλλί του τυπά! youtube.com/watch?v=vUTm1AQ8TX0

• Ρίξτε μια ματιά και απο banggood μεριά, έχει κατι προσφορές και κουπόνια... Σε προιόντα xiaomi κουπόνι mifan05

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είδα ενδιαφέρει αρκετούς απο εμάς για εύρεση 3D virtual glasses, ας δούμε μερικά που έχω βρεί ,περιμένω και άλλες προτάσεις!!! SnailVR SVR στα 46.5 ευρώ (απο 62 αρχική υποτίθεται) VR BOX VR02 στα 22 ευρώ (αρκετές και καλές αξιολογίσεις) VR SHINECON 3D 18.5 ευρώ

• @caeser χαχαχα ,εεε έλεγα μήπως ήθελαν τα παιδιά να συνεχίσουν εδώ σε αυτό το θέμα την αναζήτηση ...

• ''Πρωταπριλιάτικη'' φυλλάδα προσφορών του gearbest : LINK Ενδεικτικά αρκετά καλη και ποιοτική συσκευή : XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone-179.99 and Free Shipping| GearBest.com

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Να υποθέσω ότι δεν το σχολιάζει κανείς το λειτουργικό γιατί είτε δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είτε γιατί δεν παίρνει αναβαθμίσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Σαν εταιρία η Oukitel τουλάχιστον στον τομέα των κινητών (έχει η κοπέλα μου το Oukitel U8 εδώ και ένα χρόνο) δέχεται αρκετά συχνά updates,συγκεκριμένα για τα smartwatches δεν έχω ιδέα... Ξέρω οτι δεν βοήθησα, απλά στο αναφέρω σαν εμπειρία εταιρίας...

• Παράθεση από Bodai: “Καλά όσα πήρες @Sam?? Κοίταξα το link πριν 2 λεπτά και είναι Out Of Stock και τα 2 χρώματα ” Χαχααχα,καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο λίγο, ποτε προλάβατε και τα τελειώσατε!?? τα έχει και εδώ ένας απλά λίγο πιο ακριβά...

• Παράθεση από mixaliscy: “ ” Καλα βρε αθεόφοβοι, φραπεδιέρα το κάνατε!?!!??! Ψαγμένο τέστ!!!Πρεπει να το γυρίσεις βίντεο σαν παρωδία!!!!

• Λοιπόν απλά ενημερωτικά να σας αναφέρω ένα wireless charger που πήρα(καθώς το ένα το έχω μόνιμα στο κομοδίνο και το δευτερο το πήρα για να το έχω στο γραφείο) για το moto360( υποθέτω θα λειτουργεί εξίσου καλά και για όλα τα υπόλοιπα που φορτίζουν ασύρματα-μαγνητική φόρτιση)... Σύνδεσμος έχει και 2 usb θύρες καβάντζα ... thumbsup.png

• καλα ναι και το moto 360 δεν του έχω εμπιστοσύνη να το βάλω κατω απο τη βρύση....

• Xiaomi Redmi 3 Deep Review

Sam - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Saaaaaammmmm... σε φωνάζουνε! ” Παράθεση από Xstos: “Sam, κάν'το και βάλε soundtrack να γουστάρουμε!! ” Χαχαχα δεν παλεύεστε!!! Θα πρεπει να περάσω τελωνείο αυτο το όχημα για να το φέρω!!!

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Σ' έχω έτοιμο.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12113/ ” Χαχαχαχααα, βρε αλήτες! Δεν κάνω εγώ τέτοια, θα σκονίζοταν το ποδηλατάκι!!!!

Μήνυμα

Παράθεση από koko: “Ωραία παρουσίαση, ωραίο τηλέφωνο και ωραίο ποδήλατο... Δεν το πολυχρησιμοποιεις όμως απ ότι φαίνεται! Πολύ καλογυαλισμένο το βλέπω! (Το ποδήλατο) ” Παράθεση από Xstos: “Εκπληκτικό ποδήλατο, όπως μας έχεις συνηθίσει! ” Ναι ναι έχει να βγεί απο το σπίτι κανενα 6μηνο!!!το κρατάω σε απομόνωση

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μιας και "λυσσάτε" με το Σαμοποδήλατο, ορίστε και το ποδήλατο της Xiaomi...! Αναρωτιέμαι εάν ο Sam έκανε review το ποδήλατο της Xiaomi, επάνω σε τι θα το φωτογράφιζε? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12112/ ” Χαχαχαχα πάνω στο xiaomi redmi 3 !