Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 379.

• Παρουσίαση του Xiaomi Redmi 3

Sam - - Hands on - Review

Μήνυμα

Φοβερός μπράβο !!!

• Ωωωω σας ευχαριστούμε παιδιά να στε καλά και εσείς ότι επιθυμείτε!!!! Χρόνια πολλά σε όλους μας!

• Μπραβο στα παιδια! Φοβερο και το review αλλά και το βίντεο!! Keep it up!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Vulk: “Xiaomi MiTu Rabbit 16gb memory stick (2 σε 1 για smartphone και computer) Και καλωδιάκι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου ” Χαχαχα πλάκα έχει το mitu!!!

• Xiaomi Redmi 3 Deep Review

Sam - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από teodorzaf: “ωραία παρουσίαση, και ωραίο ποδήλατο. ” Χαχαχα!! Να σαι καλά!!

• Παράθεση από antonius: “Έχω φίλους που έχουν αγοράσει Doogee και οι απόψεις διίστανται. Το θετικό είναι ότι οι κάτοχοι των νεότερων μοντέλων Doogee δηλώνουν ευχαριστημένοι/ικανοποιημένοι ενώ από τους κατόχους των παλαιότερων συσκευών άκουγα πολλά παράπονα. Αυτό αν μη τι άλλο δηλώνει ότι η εταιρεία εμφανίζει μια βελτίωση στα προϊόντα που κατασκευάζει. Τώρα..όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο αν και όμορφο θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί με λιγότερα χρήματα παίρνει κανείς από Oukitel…

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ παίδες !!!!

Μήνυμα

Ήρθε στα χέρια μου το νεώτερο ''μικρό'' της xiaomi που κυκλοφόρισε μόλις τον Ιανουάριο, το Redmi 3 και είπα να ετοιμάσω ένα Deep Review... IMG_1693.jpg Συνοπτικά μερικά Θετικά και Αρνητικά του : Θετικά: -Πανέμορφο Design και πραγματικά φοβερή ποιότητα κατασκευής -Πολύ καλή απόδοση -Εντυπωσιακή Μπαταρία -Πολύ καλό Λογισμικό -Πολύ καλή ποιότητα ήχου στις κλήσεις ομιλίας Αρνητικά : -Υστερεί σε χρώματα οθόνης -Απουσία Full HD οθόνης -Μέτρια κάμερα -Ηχείο στο πίσω μέρος(οχι στο κάτω τμήμα του κινητού…

• Έχοντας στα χέρια μου μόλις μια βδομάδα το xiaomi redmi 3(ετοιμάζω και το Deep Review του) εκτίμησα τα κινητά με 5ίντσες οθόνη, Έτσι λοιπόν έπεσε στα μάτια μου ένα άλλο 5ιντσο όχι τόσο δυνατό hardware αλλα αρκετά ''δυνατό'' design, ο λόγος για το DOOGEE Υ300 1457495591942373.jpg Ένα 4πύρηνο με 64bit επεξεργαστή με μόλις 2 GB Ram αλλα 32GB Rom,όχι κατι ιδιαίτερο στα χαρακτηριστηκά του ,εξωτερικά όμως φέρει 2.5D Glass Screen Arc Frame... 1457495593571903.jpg Επίσης φαίνεται να έρχεται με προεγκατε…

• Τελικά πήρα το moto 360 εγώ μεταχειρισμένο και δεν το μετάνιωσα καθόλου,έχοντας παλαιότερα το Rwatch R10 έιναι η μέρα με τη νύχτα,μπαταρία μια μέρα βγάζει αλλα απο εφαρμογές και watch faces άπειρα!!!! Παρακάτω και ένα μίνι hands on που έκανα... www.youtube.com/watch?v=M-0mJWkmIm4

• Νέο Mail με Gearbest Anniversary Celebration και cake picking game μέχρι 20,000 πόντους λέει μπορεί να κερδίσετε : gearbest.com/m-promotion-active-222.html gearbest.com/m-promotion-active-223.html

• Διάφορες Προσφορές (International Women's Day) Το Gearbest με αφορμή το International Women's Day έβγαλε αρκετές ''τίμιες'' προσφορές !!! Ενδεικτικά ορισμένα προιόντα που θεωρώ είναι καλές τιμές... SJ7000 SJ7000 1080P 2.0 Inch Screen WiFi Waterproof 170 Degree Lens Sport Video Camcorder with AR0330 Sensor Novatek 96655 Chipset Support Motion Detection-53.60 and Free Shipping| GearBest.com Xiaomi Mi4 XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone-177.80 and Free Shipping| GearBest.com AmpliTube iRig G…

• Εγώ τελικά κατέληξα να πάρω μεταχειρισμένο το moto 360 αρκετά πιο ψηλά βέβαια,μόλις παραλάβω ίσως κάνω και ένα μινι review, δεν ξέρω κατα πόσο βέβαια θα σας ενδιέφερε καθώς είναι ψιλο παλιό πλέον!!! Με τρώει βέβαια η τσέπη μου και για το Zeblade ....πφφφφ

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Sam - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από teo1986: “Παιδιά καλησπέρα, παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι όταν χτυπάω ελαφρά τη συσκευή στο επάνω μέρος (στο πλαστικό πλαίσιο) ακούγεται ένας θόρυβος σαν κάτι να κουνιέται στο εσωτερικό της. . . Συμβαίνει σε άλλους;; (Δεν είχα κάποια πτώση) ” Ναι Το θέμα υπήρχε και παλιά. Κάποιος το ανάφερε κοντά στο ύψος της κάμερας και θυμάμαι ότι του είχανε πει όλοι ναι και εγώ μαζί ” Δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, είναι το autofocus της κάμερας,το κάνει ακριβώς το ίδ…

• Παράθεση από millboc: “Η πλάκα είναι ότι το track number που μου δώσανε από το Banggood είναι από τα ταχυδρομεία του Λάος (όχι του κόμματος :)).Ρε τι κάνουν οι κινέζοι για να γλιτώσουν χρήματα... Πάντως νομίζω ότι χειρότεροι από την China Post δεν θα είναι... ” Χαχαχα δεν πιάνονται αυτοι οι κινέζοι. Αντε αντε περιμένουμε εντυπώσεις...

• Ψψψψ πολύ μπροστά το xiaomi-miui.gr !!!! Πολύ ανώτερα τα δώρα του διαγωνισμού μας απο του επίσημου σάιτ της xiaomi!!! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Sam - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φοβερό!!!

• Αντε αντε!!!! Περιμένω και γω να έρθει το δικό μου να το κάνω ένα Deep Review!!!

• Παράθεση από mixaliscy: “Πολύ παρόμοιο του είναι και το elephone p8000 αλλά και το doogee F3 Pro και το Jiayu s3 ” Χμμμμ ναι ναι στα ίδια χνάρια βαδίζουν!!!

• Παράθεση από antonius: “Το είδα πριν από λίγο το review που είχες κάνει για το Ulefone.. Το Oukitel το πρότεινα βέβαια σκεπτόμενος την τιμή του THL που ανέφερες αρχικά για να μην ξεφύγω από το συγκεκριμένο πεδίο τιμών. Αν βέβαια αποφασίσεις να "παίξεις" review σε ακριβότερη κατηγορία πιστεύω μετά ότι Meizu και Oneplus θα πρέπει να είναι σίγουρα στη λίστα σου (είναι και πιο άμεσοι ανταγωνιστές της Xiaomi και έχουν και αυτοί το δικό τους κοινό (fans) στην Ελλάδα). υ.γ. παρατήρησα ότι το εικονίδιο …