Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 379.

• @antonius Πολύ σωστά τα όσα έγραψες... Ίσως κάνω ένα συγκριτικό μεταξύ Oukitel K6000 και Ulefone Power(μιας και το έχω στην κατοχή μου)...

• Παράθεση από antonius: “Ενδιαφέρουσες συσκευές φαίνονται και της Oukitel που έχουν γίνει περισσότερο δημοφιλείς λόγω των μεγάλων σε χωρήτικότητα μπαταριών τους σε αντίστοιχα καλές τιμές. Ακούω ότι παίρνουν και ota updates και στα reviews βλέπω καθαρό android χωρίς bloatware. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά με αυτές τις τιμές ίσως το ρισκάρω κάποια στιγμή για συγγενικά πρόσωπα που θέλουν κάτι οικονομικό.. ” Ναι πολύ σωστός ,έχω εγώ εμπειρία με το Oukitel U8 (μπορώ να πώ φοβερή συσκευή, την είχα π…

• @GR_Macedon 1 κλίκ πρίν το παραγγείλω ήμουν.... Θα περιμένω το Review σου @mixaliscy ok

• Παράθεση από mixaliscy: “Σε ένα review που το είχα δει δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά Ενώ στις φωτογραφίες σκίζει ” Πφφφφ, δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Κάποιο άλλο να προτείνεις βρε @mixaliscy?

• Ψάχνωντας για επόμενο Review ,έπεσε το μάτι μου στο THL T7 ,ένα phablet 5.5 ιντσών οκταπύρηνο με 3GB RAM , με μπαταρία 4800mAh (οχι άσχημα) για 136ευρώ... Το THL Τ7 φοράει τον MTK6753 ένα 64bit επεξεργαστή 8 πυρήνων χρονισμένο στα 1.3GHz παράλληλα με επεξεργαστή γραφικών Mali T720 Με 3GB RAM και 16GB Rom Η οπίσθια κάμερα είναι 13 MP και η εμπρόσθια 5MP Επίσης φέρει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος Bluetooth : 4.0 Αισθητήρες : Gravity sensor, Proximity sensor, Ambient light sensor Μπαταρία : 480…

• Κανένας εδώ να έχει δοκιμάσει αυτό ? NO.1 G3 Sports Smartwatch Phone forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10846/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10847/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10848/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10849/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10773/ Δεν έχουν σταματημό οι διαρροές για το Huawei P9, με την ιστοσελίδα VentureBeat να αποκαλύπτει πριν από λίγες ώρες τις πιο καθαρές φωτογραφίες της συσκευής που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Huawei P9: Δείτε το σε όλο του το μεγαλείο! [Pics]

• Παράθεση από stavrinho: “Για πες τώρα, μετα απο μερικές μερες χρησης πως το βλεπεις το κινητο? Κανενα bug συναντησες? Η μπαταρια , που ειναι το μεγαλο προσον του, ποσο κραταει? Η ποιοτητα της καμερας ειναι σε ανεκτα επιπεδα? ” Λοιπόν μετά απο 1μιση βδομάδα χρήσης,μπορώ να πώ οτι η μπαταρία του είναι υπεράριστη,με απλή χρήση ίντερνετ σπίτι(ώς κινητό εργασίας) ανοικτό 24/24ωρο η μπαταρία κράτησε λίγο λιγότερο απο 1 βδομάδα , σε χρήση ώς πρώτη συσκευή και με αρκετή χρήση 3G ,wifi ,gps 2 μέρες άνετα…

• Μπράβο ρε μάγκες!!! Είμαστε αξιοζήλευτοι...

• @maddoggr Χμμμ ωραίο φαίνεται το Oukitel A29 και την εμπιστεύομαι και σαν εταιρία!Το μόνο που με χαλάει είναι το οτι κόβει την οθόνη στο κάτω μέρος,παρόλα αυτά με έβαλες σε σκέψεις!Δεν με νοιάζει να έχει σίμ καθώς είχα ένα παλαιότερα το Rwatch R10 αλλα δεν με βόλεψε καθώς και οτι έριχνε δραματικά την μπαταρία του η χρήση ώς κινητό... @mixaliscy Το K88H φαίνεται ομορφούτσικο αλλα θα προτιμούσα το Oukitel μεταξύ των δυο...

• Ψάχνωντας για smartwatch περισσότερο να παραπέμπει σε ρολόι και οχι σε πλαστικό gadget για τον καρπό βρήκα τα παρακάτω : 1)Elephone W2 Smart Bluetooth Watch Classic Smartwatch 2)Zeblaze Cosmo Smart Watch MTK2502 Bluetooth Smartwatch ---------------------------------------------------------------------Αρχικά το Elephone W2 φέρνει πιο πολυ σε απλό ρολόι με μπαταρία τύπου button και με αυτονομία εώς και 3 μήνες Μερικές απο τις λειτουργίες του : - Bluetooth calling: Phone call reminder - Health trac…

• Παράθεση από mixaliscy: “Ναο και της δικής μου έχει απλά φοβάμαι αν χρειαστεί κάτι. Πχ οθόνη ή κάτι άλλο ” Καλά ναι εκεί τώρα!!!

• Παράθεση από mixaliscy: “Το θέμα με αυτά τα κινητά (το λέω επειδή έχει και η φίλη μου το elephone p5000, και αυτό με παρόμοια extreme χαρακτηριστικά) είναι πως οι εταιρίες τους τα βγάζουν και μετά σχεδόν 0 support. Σκέψου ότι δυσκολευτηκα 6 μήνες μετά που είχε βγει να τις βρω θήκη για το κινητό. Η απάντηση της εταιρίας ήταν εμείς δεν βγάζουμε άλλες. Βρίσκεις φυσικά από άλλους άμα το ψαξεις αλλά νομίζω καταλάβεις σε γενικά πλαίσια τι θέλω να πω. Φυσικά δεν γνωρίζω το δικό σου και μπορεί να φανούν…

• Παράθεση από Sakoumidis: “Ωραίος, αλλά μήπως υπάρχει θεματάκι με την γραμματοσειρά σου; Είναι εξαφανισμένα κάποια γράμματα. Μηπως θέλει άλλη γραμματοσειρά. Φτιάξτο γιατί είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο Review να υστερεί εκεί. Πάραυτα και πάλι μπράβο και σε ευχαριστούμε... ” Να σαι καλά! Ναι υπήρχε έβαλα απλή γιατί είδα και απο κινητό η σελίδα είχε κάποια θέματα...

• IMG_1735.jpg Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε να παρουσιάζονται smartphones με μεγάλες μπαταρίες, ξεχώρισαν ιδιαίτερα τα OUKITEL K10000 και Doogee ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ6 με 10000mAh και 6250mAh αντίστοιχα, και τώρα μας έρχεται μια τρίτη πρόταση από την Ulefone με ελαφρώς μικρότερη μπαταρία (6050mAh) που, ωστόσο, βάζει κάτω τα προαναφερθέντα στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά στην ίδια κατηγορία πολύ προσιτής τιμής. IMG_1741.jpg IMG_1736.jpg Ας δούμε λοιπόν τι περιέχει μέσα η συσκευασία : IMG_1737.jpg IMG_0…

• Αν ισχύουν αυτά που βλέπουμε μάλλον πάμε για ένα terminator κινητό! ''We’re also expecting to see a 5.2-inch Quad HD resolution display''

• Xiaomi Yeelight Bedside Lamp

Sam - - Yeelight

Μήνυμα

Παράθεση από chdarmas: “Nice! Υποθετω οτι ειναι led σωστα; επισης ο τυπος λαμπας που παιρνει αν καει υπαρχει στην ελληνική αγορα; ” Ναι χρησιμοποιεί κάποιο led module της εταιρίας OSRAM ή Philips,δεν νομίζω να είναι σε τύπο λάμπας, μάλλον κάποιο είδος ledοταινίας...Καθώς η βάση της θερμαίνεται πιθανότατα να είναι κολλημένα πάνω στο αλουμίνιο απο τη μέσα πλευρά για να διαχέει τη θερμότητα!Ας ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ψάξω,αλλιώς μου φαίνεται θα έχουμε diy και κολλητήρια..

Sam - - Yeelight

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά άντε και στα δικά σας!!! Προστέθηκε και ένα μικρό unboxing...

Sam - - Yeelight

Μήνυμα

Μόλις χθές προστέθηκε στην συλλογή μου άλλο ένα υπέροχο προιόν της Xiaomi,την Xiaomi Yeelight Bedside Lamp!!! IMG_1698.jpg Ας δούμε λοιπόν εις βάθος την λάμπα μας Περιεχόμενα Συσκευασίας : IMG_1699.jpg Αρχικά βλέπουμε οτι τα κύρια χαρακτηριστικά που χρησιμοποίησε η Xiaomi για την yeelight είναι το αλουμίνιο και το ακρυλικό τσάμι σε χρώμα που φέρνει σε ''πορσελάνη'', αυτός είναι και ο λόγος που η yeelight ταιριάζει σε όλους τους χώρους... IMG_1685.jpg Χαμηλά στη βάση της λάμπας το αλουμίνιο της δ…