Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 379.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Πωωωω τη θέλω πολύ και εγω! Αντε να κάνεις το review να το δούμε!! Εν τω μεταξύ η xiaomi την πουλάει 35$ και τα κινεζομάγαζα την έχουν 60-70$!! Έλεος ρε γμτ!! ” Χαχαχα, ετοιμάζω ετοιμάζω!!! Ναι είναι λίγο ''χτύπος''.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροστέθηκε και η επιτραπέζια λάμπα Yeelight στη συλλογή!!!Ετοιμάζω και ένα μικρό Review...
-
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Και του χρόνου με περισσότερες διακρίσεις...
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΗ επιτραπέζια είναι στο δρόμο!!! Θα κάνω και αναλυτικό review μόλις έρθει...
-
Xiaomi Redmi Note 3 Deep Review
Sam - - Hands on - Review
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantopoulosh: “Τελικά φίλε Sam το χρυσό χρώμα μετά από καιρό πώς σου φαίνεται; Είναι ένα χρώμα που το βαριέσαι εύκολα; Το μετανιωσες ή είσαι ευχαριστημένος; Δερμάτινη θήκη αξίζει να βάλεις; Τι χρώμα; Σκέφτομαι να το παραγγείλω και είμαι ανάμεσα στο Silver και Gold. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.! ” Φοβερό το χρωματάκι,εντυπωσιακό θα έλεγα!!! Εγω δεν το βαριέμαι, εσενα τωρα μπορεί να μην σου κανουν και να ξενερώσεις...θήκη μια απλή διάφανη περιμένω, δεν αξίζει να το ´κρύψεις μ…
-
Είδα την μπαταρία και τα χαρακτηριστικά του και έπαθα κάτι(μάλλον αγοραμανία λέγεται η ασθένεια) Έπεσε λοιπόν παραγγελία το εν λόγω κινητό αν και xiaomimaniac, ( δεν ξέρω κατα πόσο θα σας ενδιέφερε review μόλις παραλάβω, πείτε μου)... Αυτό που με ενθουσίασε στο Ulefone εκτός απο την μπαταρία του είναι η εξωτερική του σχεδίαση που υπάρχει και η επιλογή για wooden έκδοση Η Ulefone είναι γνώριμη εταιρία στο χώρο των κινέζικων smartphones αν και ορισμένοι μπορεί να μην την έχουν ακούσει καν. Μερικά …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Angelos tsip: “Γεια σας παιδιά κ από εμένα... περίμενα σαν τρελός πότε θα μου έρθει το note 3, πολύ ωραίο δυναμικό και όλα καλά. Όμως, έχω 2 θεματάκια... 1) στα sms στην πρώτη γραμμή, κόβει στην μέση όλα τα γράμματα. δηλαδή σκεφτείτε ένα κείμενο με 5 γραμμές από λέξεις και στην πρώτη γραμμή όλα τα γράμματα των λέξεων να φαίνονται από την μέση και κάτω, στις υπόλοιπες 4 κανονικά φαίνονται... δεν το έχω συναντήσει ξανά πουθενά. 2)το δεύτερο θέμα μου είναι οτι κατεβάζω ένα τορεντ αλλά …
-
Μάγκες τα προσπερνάμε και συνεχίζουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και όχι να πέφτουμε στα επίπεδα μερικών που μας υποτιμούν!!! Δεν αξίζει να ασχολείστε άλλο,για αυτό λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου παρακαλώ να μην συνεχίσετε να κράζετε στα ξένα miui...
-
Μήνυμα''EDIT Το αρχικό πόστ": Προστέθηκαν Και τα Δείγματα φωτογραφιών της Συσκευής...
-
ΜήνυμαΝαι @Xstos τελείωσαν μάλλον
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Sakoumidis: “OffTopic @Red21 , αυτό το μυγάκι στην υπογραφή σου μου έχει κοστίσει μία οθόνη ... Χαχαχαχα ” ” Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από mixaliscy: “Σκέφτου τι θα πάει η οθόνη αν το δει ο @Sam ” Όντως είναι και κομάντο ο μπαγάσας ... Χαχαχαχαχα ” Χαχαχα τι λέτε βρε αλήτες!!! Δεν μπαλωτάρω εγώ δικούς μας...
-
ΜήνυμαΜια αρκετά καλή προσφορά έπεσε στο μάτι μου και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας για όποιον σκέφτετε να αγοράσει τη συσκευή,στο EU warehouse του gearbest η 32gb έκδοση σε πολύ καλή τιμή(αγγλική αποθήκη αν δεν κάνω λάθος) + μετάφορικά UPS,για όποιον το θέλει άμεσα και χωρίς το φόβο τελωνείου... Χρήση Κουπονιού Note3GoldenEU EDIT : Περίπου 60 τεμ ακόμη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8884/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8886/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από wasilis: “Πολυ ωραιο review , αλλα και τι και το κινητο δεν παει πισω!! Xiaomi Power ~ Ερωτηση : Με τι συσκευη/καμερα το τραβας φωτογραφιες? ” Θα Στεναχωρήσω πολλούς xiaomaniacs αλλά τις φωτογραφίες τις τραβάω με το iphone 6 αλλά βίντεο με την xiaomi yi Παράθεση από Nonivlai4: “καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά.Πραγματικά πολύ καλό το review φίλε sam. Εγώ το παρήγγειλα απο το vickmall στις 18/12 και στις 29/12 ήταν εδώ. Το κινητό το έχω πάρει για τον άντρα μου και έχω απορίες σε κάποια θ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “Δεν παίζεσαι απίθανο βιντεάκι, ανέβασε κι άλλα αδερφέ για να γουστάρουμε ... ” Να σαι καλά, ρίξε μια ματιά στο κανάλι μου στο youtube youtube.com/watch?v=-W10MI8kpfc youtube.com/watch?v=j4_5RWb7OKI
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8761/ ” Χαχαχαα εε δεν πρέπει να τη βάλω τώρα φωτογραφία προφίλ?!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Trickle: “2 ερωτήσεις φίλε sam έχουν τελωνείο από Gearbest και πως παρέλαβες? ΕΛΤΑ? ” Απλό ταχυδρομείο ήταν ναι ΕΛΤΑ,σίγουρα άν επιλέξεις την γρήγορη αποστολή θα σου έρθει με ραβασάκι της DHL για τελωνείο,επομένως να αποφεύγεις τέτοιες αποστολές,εκτός βέβαια και αν το παραγγείλεις απο το Ευρωπαικό EU warehouse... Παράθεση από Xstos: “Εκπληκτική παρουσίαση! Είδα και το βιντεάκι σου, το οποίο ήταν εξίσου πολύ καλό, έχω όμως μια ερώτηση: Το χρώμα της μπροστινής όψης (γύρω από την οθόνη…
-
ΜήνυμαΝα στε καλά παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε,χαχαχαχα @Trickle δεν γαζώνω δικούς μας Σωστός ο @maddoctor !!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Άψογος και ετοιμοπόλεμος Οι δε φωτογραφίες είναι το κάτι άλλο Εύγε !!! ” Να σαι καλά!!! Θα ανεβάσω και sample φωτογραφίες της συσκευής λίαν συντόμως!!!