Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 379.
-
Μπράβο ρε μάγκες!!! ''Σπίθες'' πετάει το xiaomi-miui.gr Πάμεεεε
-
Αλέθουμεεεεε λέμεεε!!!!!
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα σε όλους ,άραγε έχει παραλάβει κανένας από τα παιδιά εδώ στο φόρουμ το Note 3 ? να μας πει εντυπώσεις ?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα Τάκη, το έχω παραγγείλει Άαααν ποτέ παραλάβω θα κάνω και ένα Review, αλλα δεν το βλέπω για σύντομα....Μακάρι να παραλάβει κάποιος να μας πει πιο μπροστά!
-
Παράθεση από maddoctor: “Είδα σήμερα ότι την έχουν στα προσεχώς και στο Coolicool. Πάντως αυτή η μόδα με κάμερα αυτοκινήτου, δεν γνωρίζω να είναι και πολύ διαδεδωμένη στην Ελλάδα... ” Ναι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ,όσο στο εξωτερικό(Ρωσία-Κίνα λόγω scams είναι γεμάτο), πάντως εγω στο δικό μου έχω μια απλή εδώ και ενάμιση χρόνο (ευτυχώς δεν την έχω χρειαστεί ακόμη! Αν πέσει λίγο η τιμή ίσως την δοκιμάσω και την xiaomi!
-
Drone Απο την GoPro!!!
Sam - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμα8110-GoPro-karma-2015-12-10-01-jpg GoPro αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορίσει το πρώτο της Drone κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του 2016, θα ονομάζεται "Κάρμα". Drone Απο την GoPro!!!
-
Παράθεση από caeser: “ Η πρώτη μου "χρυσή" εμπειρία ήταν με το Mi Note Pro, όπου για να πω την αλήθεια το φοβόμουν πολύ... Αλλά τελικά το ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Μου άρεσε πάρα πολύ... Ήταν εξαιρετικά κομψό και πολυτελές, χωρίς να "κραυγάζει". Τώρα όμως ... να και το σκέφτομαι και πάλι το χρυσό, έχω την αίσθηση ότι θα μου πέσει "too much"... Πάντως όταν με το καλό παραλάβεις (αν τελικά το αλλάξεις σε χρυσό) θα εμπιστευτώ την άποψη σου! ” Λίγο κολλάω στο χρυσό μπροστά μέρος(είναι λίγο-ΠΟΛΥ), μάλλον πρέπει να …
-
Μετά απο 2 μόλις μήνες έχoντας στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi Note 2 δεν μπόρεσα να κρατηθώ και παρήγγειλα το νέο ''καμάρι'' της xiaomi, το Redmi Note 3,παρακάτω θα κάνω ένα μίνι review του Redmi Note 3 καθώς όταν φτάσει θα κάνω το καθιερωμένο μου Deep Review καθώς και ένα τέτ-α-τέτ με το αδρεφάκι του(Redmi Note 2). chinese.png forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7695/ Μόλις προχθές λοιπόν παρουσιάστηκε το πολυαναμενόμενο νέο phablet της xiaomi ένα smartphone με οθόνη 5.5 ίντσες ανάλυση…
-
Gearbest Black Friday 26-27/11
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάντως σε άλλα καταστήματα που κοίταξα δεν γράφουν κάτι ανάλογο, όχι μόνο για την FDD αλλά και για την TDD έκδοση, οπότε μάλλον είναι δική τους "πατέντα" ” Θα δημιουργήθηκε προφανώς θέμα με πελάτες και το βάλανε πρώτη μούρη στο description των προιόντων, αλλα γενικά νομίζω όλα τα μαγαζιά τηρούν αυτή την πολιτική.Δεν μπορεις για παράδειγμα να πάρεις λάπτοπ με προεγκατεστημένα τα windows 10 και να του βάλεις MAC OS και να τους πείς μου χάλασε μετά- θα σου απαντήσουν αφού δ…
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Sam: “@NasDriver Παντού ισχύει αυτό ,απο οπουδίποτε και αν αγοράσεις ένα κινητό αν το ρουυτάρεις αλλάξεις λογισμικό(τα πάντα δηλαδή εκτός κανονικών εργοστασιακών update συσκευής) προφανώς χάνεις την εγγύηση! ” Δηλαδή για να έχεις εγγύηση κάθεσαι με τη ΚΙΝΕΖΙΑ που είναι και V6 για ένα ολόκληρο χρόνο? Τι είδους ΤΙΜΩΡΙΑ είναι αυτή? Φυλακισμένοι είμαστε?Πάμε στοίχημα ότι εάν αγοράσουμε 10 συσκευές και τις αφήσουμε με αυτές τις συνθήκες και οι ΔΕΚΑ θα πάνε πίσω διεκ…
-
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς??? Να μας πεί εντυπώσεις γιατί το ψήνω..