Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 379.
-
Gearbest Black Friday 26-27/11
Sam - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver Παντού ισχύει αυτό ,απο οπουδίποτε και αν αγοράσεις ένα κινητό αν το ρουυτάρεις αλλάξεις λογισμικό(τα πάντα δηλαδή εκτός κανονικών εργοστασιακών update συσκευής) προφανώς χάνεις την εγγύηση!
-
Gearbest Black Friday 26-27/11
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑρκετά καλές τιμές σε διάφορα είδη, LINK Ενδεικτικά Xiaomi Redmi Note 2 150ευρώ Και μερικά σε δυνατές τιμές: Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card-21.79 and Free Shipping| GearBest.com 32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS - I Memory Card-10.39 and Free Shipping| GearBest.com
-
Παράθεση από ev3rflow: “@Sam ωραίο και το δικό σου ! Γουστάρω πολύ τα ηχειάκια στον τοίχο!!! Όσο για το Cosmos, πολύ καλά θυμάσαι, από το 2008 το έχω και φυσικά δεν είναι προτεραιότητα η αλλαγή του, έχουν σειρά ποντίκι και πληκτρολόγιο για αλλαγή (έχω σταμπάρει Mionix ποντικάκι και Das πληκτρολόγιο, οπότε αναγκαστικά θα κάνω υπομονή γιατί δε βγαίνω ) ” Ψαγμένες οι επιλογές σου !!! Εγώ παραμένω logitechακιας στα περιφεριακά...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7676/ Σε μια παράξενη χρηματοδότηση(ένα είδος κινέζικου Kickstarer) έκανε την εμφάνισή της ένα νέο είδος Yi κάμερας(πολύ πιθανό να είναι dashcam) όπου φαίνεται να ετοιμάζει η Xiaomi. Κάτι τέτοιο βέβαια μας παραξενεύει καθώς μια εταιρία του μεγέθους της xiaomi να προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για την κατασκευή προιόντων είναι κάπως ιδιαίτερο! Νέο Είδος Xiao Yi κάμερα(Small Ants Tachograph)
-
[Νέα κυκλοφορία] Η Xiaomi ανακοίνωσε τα νέα RedMi Note 3 - Mi-Pad 2 & Mi Air Purifier 2
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΝομίζω οτι θα έχουμε και νεα xiaomi yi sports camera!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΩραιότατα είναι!!! Υπάρχουν και στο Gearbest στα 10.35, όσον αφορά το μέγεθος ευτυχώς είναι μάλλινα και θα ανοίγουν σε μεγαλύτερα χέρια!
-
Στις 24 Νοεμβριου η Xiaomi σε ειδική τελετή θα παρουσιασει ένα νέο προϊόν
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βρήκα τι κρύβει το κουτί.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7582/ ” Αυτό κυκλοφορεί καιρό! ΛΙΝΚ
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από maddoctor: “Το πάνω όμως....τι μπορεί να είναι!? ” PC ή Κανένα mini Hi-Fi System ” Pc δεν νομίζω. Έχει ακουστεί για laptop. Τα hi-fi είναι εκτός μόδας πια....Παράθεση από Sam: “Παράθεση από maddoctor: “Ωραία το κάτω ίσως είναι το mi5, αν και για να είμαι ειλικρινής για redmi note 2 pro μου πάει πιο πολύ. Το πάνω όμως....τι μπορεί να είναι!? ” Για κανένα αφυγραντήρα το έκοβα αλλά αφού το σηκώνει γυναίκα λόγω βάρους θα έπρεπε να ''γέρνε…
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ωραία το κάτω ίσως είναι το mi5, αν και για να είμαι ειλικρινής για redmi note 2 pro μου πάει πιο πολύ. Το πάνω όμως....τι μπορεί να είναι!? ” Για κανένα αφυγραντήρα το έκοβα αλλά αφού το σηκώνει γυναίκα λόγω βάρους θα έπρεπε να ''γέρνει'' , άρα το αποκλείω!
-
Antutu score από τα xiaomi
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο σκόρ και απο το Xiaomi Redmi Note 2 μας στο ανανεωμένο Antutu Benchmark v6.0 Beta1
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΆααντεεε να δούμε τι θα δούμε!!!!
-
Αγορά Redmi Note 2 από gearbest
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Πριν πόσο καιρό συνέβει αυτό? ” Πρίν 3 μήνες
-
Αγορά Redmi Note 2 από gearbest
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠΡΟΣΟΧΗ : απο gearbest επειδή την πάτησα με την αγορά Mlais M7 όπου έβαλα επιλογή αποστολή με ''Expedited Shipping-Standard Shipping'' και μου το έστειλαν με DHL πλήρωσα τελωνείο 75 ευρώ-Εκτιμώμενη τιμή τελωνείου ήταν 150 Ευρώ Πάντα να βάζετε απλό ταχυδρομείο σε ακριβά δέματα, αλλιώς απο Ευρώπη
-
Μόλις βρήκα Global stable Rom για το Redmi Note 2,δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί... Στο επίσημο forum της miui του ΗΚ(υπόψιν MiFLASH μόνο) Την πέρασα αλλά δεν έχει πουθενά επιλογή για Ελλάδα(ακόμη τουλάχιστον).Όπως και να έχει την πέρασα με αγγλικά και έχει ενσωματωμένο Play store Και όλες τις εφαρμογές της google. Συγγνώμη αν είναι Repost
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Graydath: “Οκ οπότε και εμένα τη travel edition με βλέπω να πέρνω. Όσον αφορά το cover τα διάβασα αυτα που λες που τα είπες και στον Liako(νομίζω) αυτο που εννοώ είναι πως και δεν πήρες το original δεν είναι πιο safe? Γιατί την επόμενη φορά μπορεί να χαλάσει μέσα στο νερό!! . Διαφορετικά με ψήνει και κατι σαν αυτό Κατα τα άλλα ευχαριστημένος με το βαλιτσάκι ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλύτερο? ΥΓ. Ωραίο φαίνεται το Airsoft μου θυμίζει τις μέρες που έλιωνα στο cs αλλά σε αληθιν…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Graydath: “@Sam εξαιρετική συλλογή μπράβο(εν τω μεταξύ έχουμε και το ίδιο keyboard)!! και εγω τώρα σιγα-σιγα την φτιάχνω. Έχω κινητό miband, mikey και pistons 3 για αρχή . Ενδιαφέρομαι να πάρω την yi action camera και ήθελα να ρωτήσω. Καταρχάς είδα οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις, η basic και η travel. Έχουν κάποια διαφορά ή μόνο το Handheld Telescoping Pole? Επίσης πήρες εξωτερικό cover άλλης εταιρίας μόνο και μόνο λόγο της διαφοράς τιμής ή είναι περίπου το ίδιο...? Ποιο φίλτρο έχεις βάλει…