Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 379.
-
3 Νέα Προιόντα Απο Tην Xiaomi
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Απο το Gearbest έκαναν 54 καταραμένες ημέρες να μου στείλουν ένα bluetooth, και μου ζήταγαν 1,78€ για να μου δώσουν tracking number, για ένα προϊόν που κόστιζε 13-14 ευρώ! Όταν τους έγραψα ένα ευγενέστατο παράπονο/ερωτηση να με πληροφορήσουν για την πορεία της παραγγελίας μου επειδή είχε κάνει πάνω απο ένα μήνα, μου απάντησαν την ΔΕΥΤΕΡΗ μέρα και μου συνέστησαν να περιμένω 60 ημέρες και ΑΝ μέχρι τότε δεν έχω παραλάβει, θα το "δούνε"...ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑ…
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Δεν θα συμβούλευα να το πάρεις από εκεί. Ειναι μεν πιο φθηνά, αλλά πάρα πολλοί ποτέ δεν παρέλαβαν τα προϊόντα τους από εκεί ή τα πήραν με τεράστια καθυστέρηση. Περίμενε να βγει κανονικά και πάρτο ειτε από τον "γλυκούλη" είτε από αλλου εξίσου αξιόπιστα. ” Έχω δώσει πάνω απο 200 ευρώ στο συγκεκριμένο μαγαζί,ποτέ δέν έχει χαθεί τίποτα,καθυστέρηση μόνο σε preorder προιόντα όλα τα υπόλοιπα σε νορμάλ χρόνο-μου έχει έρθει προιόν σε 13 μέρες μου ήρθε και σε 35. Τώρα απο τον γλυκ…
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kimnag: “Αυτό το power bank θα με βόλευε,όχι τίποτα,αλλά ξεκινάω χαράματα (3-4) και γυρναω σπίτι το λιγότερο μετά από 12 ώρες με μεγάλη χρήση εφαρμογής gps (τώρα αναγκάζομαι να διαβάζω την επόμενη οδηγία πχ στρίβω αριστερά μετά από 10 χλμ και κλείνω την εφαρμογή),και μπορεί να γυρίσω και μετά απο 2 μέρες σπίτι. ” Εγώ εχω 2 powerbank της Xiaomi, ενα στα 5000mAh και ενα στα 10400 με δυνατότητα να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα. Το δευτερο…
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μόλις ανακάλυψα ότι μπορείτε να τραβάτε βίντεο μέσα από την κάμερα, χωρίς να έχετε sd card. Το βίντεο αποθηκεύεται στο κινητό σας στον φάκελο dcim/yicamera και το όνομα του αρχείου περιεχουν ημερομηνία και ώρα λήψης. ” Πάρα πολύ σωστό συνονόματε!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αυτό δεξια από το Mousepad τι είναι??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Αυτό δεξια από το Mousepad τι είναι??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ” Ένα δαγκωμένο μήλο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7181/ ” Χαχα έτσι ακριβώς , ένα δαγκωμένο μήλο πάνω σε μια πλάκα αλουμινίου που λυγίζει... Ναι αλλα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το redmi note 2!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚατέφτασε και το Μαύρο Large Mousepad Προστέθηκε και φωτο! Νομίζω το μπλέ έχει άλλη χάρη... d64beae2-2a5f-4b30-81d3-6c1332759c4b.jpg
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς ,οι τιμές είναι πάντα ενδεικτικές...Σίγουρα θα είναι παραπάνω
-
Sam - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6996/ Με τρείς νέες Smart Τηλεοράσεις ,μια 20000 mAh Εξωτερική Μπαταρία και νέο Πολύμπριζο Ασφαλείας μας υποδέχετε το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου η Xiaomi... 3 Νέα Προιόντα Απο Tην Xiaomi
-
Και είναι επίσημο πλέον μόλις ανέβασαν και φωτογραφία promotion η ίδια η xiaomi 699d71c9jw1exs6hfofd6j20u01hctsk.jpg ''Heart rate monitor" real-time monitoring trajectory, heart rate, so you every day scientific movement; ② sports pedometer , sleep monitoring, smart alarm clock, reminder calls and other functions, IP67 protection class'' Με τιμή 99Yuan περίπου 15.5$ ή 14.2 ευρώ. Και άλλες φωτό!!! 699d71c9jw1exsjw7lwj1j20jz0dcaca.jpg699d71c9jw1exsjw7r08jj20jz0dcgo6.jpg699d71c9jw1exsjw777u3j20jz0d…
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΣε ios ακόμη τίποτα!
-
Λάικ και απο μένα! Eftihis Samolis
-
Μόλις έπεσε το μάτι μου στο καινούργιο miband και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!! Μετά το φοβερό mi band μας που θεωρώ το έχουμε όλα τα xiaomόπαιδα , η εταιρία παρουσίασε το καινούργιο και αναβαθμισμένο μοντέλο της , το mi band 1S 2b5d0e6448aa4dcc9909149a3f466408.jpeg Έτσι το νέο μοντέλο έχει επιπλέον heart rate monitor,το οποίο θα συνοδεύεται και με το αντίστοιχο νέο application! 4484637d97d147f3a380156eacc5e5d61.png 170b6e53cd04447cb2c09f8aac67f6c8.jpg Και με τιμή πιθανότατα κοντά στα 15 ευρώ!…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι η αλήθεια είναι οτι στα πράγματα κάτω απο 14 ευρώ περίπου δέν βάζουν tracking number αν δεν το πληρώσεις, άν όμως βάλεις παραγγελία πάνω απο 14 ευρώ(κάπου εκει τελος πάντων) σου βάζουν αυτοί δωρεάν το tracking number! Για αυτό μαζεύω-μαζεύω(κάνω υπομονή κανένα μήνα ) και ότι παραγγελία βάζω απο εκει φροντίζω να ξεπερνάει τα 15 ευρώ για να έχω δωρεάν tracking...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Παράθεση από Sam: “Παράθεση από barcelonistas1899: “μου αρεσε πολυ το 'Large Size Original Xiaomi Mouse Pads' και αυριο λεω να το παραγγειλω !!!! το βρηκα εδω Large Size Original Xiaomi Mouse Pads-5.39 and Free Shipping| GearBest.com και εδω Wholesale Original Xiaomi Mouse Pad for Desktop Laptop Computer 80 x 40 cm (BLUE) | Everbuying αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με κανενα απο τα 2 καταστηματα ! ” Απο Gearbest το πήρα εγω και είναι 100 γνήσιο ,αρκετά καλό su…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Το θέμα είναι αν δεν πάρεις τα Xiaomi γάντια (m.banggood.com/index.php?com=d…um=ADshare&utm_source=sem), τώρα που κάνει κρύο, την Xiaomi μπλούζα ( Original Xiaomi Male Round Neck Sweater-22.36 and Free Shipping| GearBest.com) και το τσαντάκι Xiaomi ( Xiaomi Waist Bag Simple Canvas Made Plug-in Buckle-13.45 and Free Shipping| GearBest.com) ή το σακίδιο αν κρατάς πολλά (Xiaomi Backpack Dacron + Oxford Fabric Made Wear Resistant-30.56 and Free Shipping| GearBest.com ), με τ…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Sam - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “μου αρεσε πολυ το 'Large Size Original Xiaomi Mouse Pads' και αυριο λεω να το παραγγειλω !!!! το βρηκα εδω Large Size Original Xiaomi Mouse Pads-5.39 and Free Shipping| GearBest.com και εδω Wholesale Original Xiaomi Mouse Pad for Desktop Laptop Computer 80 x 40 cm (BLUE) | Everbuying αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με κανενα απο τα 2 καταστηματα ! ” Απο Gearbest το πήρα εγω και είναι 100 γνήσιο ,αρκετά καλό support και πολύ αξιόπιστο σάιτ! Απο Everbuying δεν έχ…